Reklama

Reklama

American Horror Story - Hotel

(série)
  • USA Hotel
Trailer 2
USA, (2015–2016), 10 h 39 min (Minutáž: 45–74 min)

Hudba:

Mac Quayle

Hrají:

Wes Bentley, Lady Gaga, Denis O'Hare, Chloë Sevigny, Kathy Bates, Sarah Paulson, Evan Peters, Finn Wittrock, Angela Bassett, Cheyenne Jackson, Matt Bomer (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(12)

Detektiv John Lowe byl povolán k případu vraždy, při kterém pachatel přitloukl milenecký pár za ruce k posteli. Sotva John ohledá místo činu, zavolá mu vrah na mobil a k činu se dozná. Navíc ho upozorní, že má v plánu udělat to samé v hotelu Cortez, v pokoji s číslem 64... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (171)

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozjezd dobrý, ale tvůrci tuhle sérii nezvládli ukočírovat. Děj se zkrátka potácí, ztrácí tempo, nesměřuje nikam. Všechny postavy jsou sobecké svině nebo psychopati, nikomu nemůžete fandit, na nikom vám nezáleží. Zabíjí se tu pro cool efekt, nikdo se nezastaví a nezamyslí se nad tím, co všechno taková vražda obnáší, že každá oběť je člověk, i když je to stěžující si hipster nebo pornoherec. Zkrátka mi připadá, že Hotel byl spíchnutý hodně horkou jehlou, což je vidět na nanicovatém finále. Některé scény a sekvence jsou zajímavé, potenciál strašidelného hotelu s duchy a "upíry" je silný, jen je škoda, že zůstal nevyužitý. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

5. série se odehrává v hotelu. Atmosférou to trochu připomíná 1. sérii a je to lehce propojené i se 3. Hotelu Cortez se nachází v L.A. a je plný duchů a podivných lidí. Funguje totiž stejně jako dům z 1. řady. Pokud v něm umřete, zůstanete v něm navždy jako duch. Opět je tu spousta herců z minulých sérií. Lady Gaga to celé táhne jako upírka. Upírů je tam víc. Evan Peters hraje původního majitele hotelu, který se vyžívá v zabíjení lidí. Denis O'Hare hraje transsexuála. Wes Bentle představuje policajta, který ztratil syna a bydlí v hotelu. Časem o něm vyjde najevo nečekané odhalení. Objevuje se tam spousta dalších individuí. Konec mě trochu zklamal. Celkově je kvalita série dost kolísavá, ale řadím ji mezi ty lepší. Každý rok se v 30. října v hotelu koná setkání sériových vrahů neboli Ďáblova noc. To je celkem zajímavé. Nejlepší byl Zodiak. Nikdo totiž neví, jak vypadal. :D Těším se na další sérii. :) "Chtěl bych pokoj číslo 64." ()

Reklama

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Od roku 2011 je to můj nejoblíbenější seriál :) A 5.série je hodně veliký masaker....Jako v předešlých čtyřech sériích jsme zažili hodně, ale tohle je podle mě úplně jiný level :) :) Souhlasím s tím, že příchodem Lady Gaga se to stalo určitým způsobem a částečně určitou scénou pózování a je to rozhodně jiné i ve způsobu celého způsobu znázorňování situací...Nevadí mi to, je to jiné a bojím se, ale že to bude na škodu...Je tam opět plno známých tváří - jak již těch "rodinných", na které jsme si zvykli a moc mi chybí Jessica Lange, kterou mám hodně ráda, ale to nějak dáme :) Je hodně vtipné, že ve druhém dílu jsem teprve ve chvíli, kdy postava modela má po celém obličeji krev, zjistila, že je to náš "oblíbený" pošahaný synek z Freak Show :) :) Do té doby bez krve, jsem ho nějako nemohla poznat :) Je to rozhodně krvavější, nechutnější, je to opravdu již hodně nechutné, pro slabší povahy rozhodně ne - ano, předešlé 4 série bych řekla, že ještě ano - ale tohle je opravdu již pro otrlé...Tak mám 5. sérii za sebou a rozhodně bych Lady Gaga nedala za její postavu Zlatý Glóbus- to vážně ne!! Moje nejoblíbenější postava je Liz Taylor :) Ta by toto či jiné vysoké ocenění měla dostat :) A pak ještě moje super krásná černoška :) Líbí se mi, jak se tam vždy nějakým nenápadným způsobem objeví postavy z jiných sérií :) A ten závěr - šikovně, plně a zajímavě ukončené :) Rozhodně ohromná spokojenost :) A jen tak dál a dál :) ()

EastWicka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím nejdekadentnější, nejzvrhlejší řadu AHS a osazenstvo hotelu Cortez jsem si zamilovala na první dobrou! Lady Nosferatu zde vládne kouzlem starého Hollywoodu, pokoje jsou o poznání obydlenější než v Osvícení, vyvražďovačky šťavnaté, hororová estetika dokonalá, erotické dusno všudypřítomné a humor pekelně černý, jako my cup of coffee. ()

Mr.Bulanek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No po prvním krvavém díle jsem si řekl, že to nevzdám, dobře jsem udělal, další už nebyly tak často tolik krvavé. Ani se nedivím, že Lady Gaga má Zlatý Glóbus za tuto roli, bo mi to přišlo jak kdyby to byl její videoklip. prostě to měla napsané na tělo. Zápletka super, po bezkonkurenčním Asylum druhá nejlepší série. Po tom co jsem viděl tuto sérii, jsem si dodal odvahy a podíval jsem se na Evil Dead, díky AHS. ()

Galerie (173)

Zajímavosti (34)

  • Koberec v hotelové hale má podobný vzhled a barvu jako koberec na chodbách hotelu Overlook – fiktivního hotelu z filmu Osvícení (1980). (Epistemolog)
  • Finn Wittrock si v této sérii zahrál rovnou dvě postavy. Tristana Duffyho - mladého divokého modela, který Hraběnce (Lady Gaga) padne do oka na módní přehlídce a Rudolpha Valentina - italského herce a Hraběnčinu velkou a jedinou lásku. (KatyBitch)
  • Rukavice Hraběnky (Lady Gaga) sloužící k vraždění jsou vyrobeny z 10 000 krystalů Swarovski. (Quentin10)

Související novinky

73. Zlaté glóby - výsledky

73. Zlaté glóby - výsledky

11.01.2016

Asociace zahraničních novinářů v Hollywoodu letos opět udílela Zlaté glóby filmovým a televizním tvůrcům. Se třemi soškami zvítězilo drama REVENANT Zmrtvýchvstání (nejlepší drama, režie a herecká… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno