Reklama

Reklama

Husí kůže 2: Ukradený Halloween

  • USA Goosebumps 2 (pracovní název) (více)
Trailer 4

V pokračování úspěšné strašidelné komedie Husí kůže, oživí parta teenagerů příšery uvězněné v knihách. Strašidelná monstra, v čele s loutkou Slappym, jsou rozhodnuté ovládnout svět. Tuto pohromu mohou odvrátit jen Sam, Sonny a jeho sestra Sarah. Čas však hraje proti nim… (Falcon)

Videa (2)

Trailer 4

Recenze (85)

corpsy 

všechny recenze uživatele

O maličký schodík ( vďaka za to ) horšie pokračovanie, ktoré vlastne len potrebovalo lepšieho režiséra. A to nemyslím rejžu jedničky ( ktorý z námetom v tej dobe tiež nie veľmi popasoval ), ale niekoho kto to ovláda. Väčšina je však už za zenitom, alebo točí niečo, čo fanúšikovia dvakrát neocenia. Ken Jeong si ( opäť ) ukradol film pre seba. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Zatímco první díl Husí kůže byla skvělá rodinná zábava, dvojka je zaměřena již na vyloženě dětské publikum, čemuž odpovídá především zápletka, která je sice možná svižná a v rámci možností i nenudící, nicméně zároveň působí opravdu hodně naivně a prosťounce, což se ovšem týká i humoru, který osloví též jen to nejmladší publikum. Co se týče efektů, ty působí oproti předchozímu dílu mnohem laciněji, jsou zastoupeny v daleko menším množství a navíc už zde ani zdaleka nemají takové výrazné postavení. Atmosféra pak postrádá ten správný fantasy odér a prakticky vůbec to nedisponujete žádnými zajímavějšími, či nápaditějšími scénami, monstry, nebo postavami. Na druhou stranu, když už zmiňuji ty postavy, je ale nutné podotknout, že právě jak postavy, tak jejich herečtí představitelé, tedy až na opět krutě otravného a přehrávajícího Jack Blacka, patří rozhodně k tomu lepšímu v tomto pokračování, kdy především ústřední rodinka působí vážně sympaticky a zábavně. Celkově jde každopádně ale o mnohem horší pokračování, kde rozhodně neplatí to klasické větší a efektnější, spíš tedy naopak, jedná se o mnohem poklidnější a levnější druhý díl, který končí jasnou výzvou k natočení třetího pokračování, na které se ovšem po této zkušenosti nebudu již ani trochu těšit. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Už první díl byl úlet. Proč by tedy druhý měl být o něco lepší? Samozřejmě je o něco horší, ale to v případě prvního dílu není úplně rozdíl. Filmařský blázinec, efekty v pohodě, herecky spíš podprůměr. Kdybych se nedočkal Jacka Blacka, který se tam teda navíc ještě mihne, neměl bych důvod si film ani pouštět. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Oproti prvnímu dílu,který mě nějak extra nechytil rapidní zlepšení. Hlavní trojice je sympatická a vtipná a Jack Black zde dostal tak 10 minut (kdyby zde nebyl vůbec nic se nestane a šel bych i na 5 hvězd). Slappy zde má dobré hlášky a i příšery jsou solidní (v jedničce byla obří kudlanka tady je obří pavouk). Do dalších dílů bych klidně šel. P.s. plusové body za parodii na To pobavila :-) ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $35miliónovTržby USA $46,700,633Tržby Celosvetovo $93,215,785Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ O nič horšie ale ani lepšie než prvý diel. Ale veru čakal som od toho ďaleko väčšiu hrôzu, nakoniec dalo sa to. Schéma ako hrom ale občas pobaví. /45%/ ()

Galerie (21)

Zajímavosti (5)

  • Film měl mít původně název „Goosebumps: HorrorLand“. Následně byl přejmenován na „Slappy's Revenge“. Nakonec byl přejmenován ještě jednou na Goosebumps: Haunted Halloween. (ČSFD)
  • Během scény v 18. minutě, kdy dva kluci jsou pronásledováni partou tří výrostků na kolech, je k zemi srazí zahradní hadice. V dalším záběru (zepředu) sice výrostci dopadají na zem, nicméně jejich kola záhadně zmizí. (dom156)

Reklama

Reklama