Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Láska je všude kolem nás. A to platí i po třinácti letech, kdy se opět setkáváme s oblíbenými hrdiny z dnes již kultovního filmu Láska nebeská. Tentokrát ne o Vánocích, ale na podporu charitativní akce Red Nose Day ve Velké Británii. (vandr)

Recenze (72)

anti.rybka 

všechny recenze uživatele

Až se jednou bude učit o filmové vlně zhruba od roku 2016, doufám, že nebude trvat dlouho, bude to vlna plná "remaků" a dvojek úspěšných filmů. V obou případech je to téměř vždy (omlouvám se za výraz) průser. A výjimkou není ani toto krátké pokračování Lásky nebeské. Přijde mi jako by ve filmovém světě došli nápady a vše se pořád točí do kola a člověku se to začíná zajídat. Asi je potřeba doufat, že "fantazie je všude kolem nás" a že přijde nová filmová vlna a hlavně filmový konzumenti, kteří to opět vrátí do správných kolejí. ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Jediné, to co splňuje, je dlouholetá touha vědět, co se s nimi stalo dál. Na to to hraje, tím to vydírá. Několik skečů spojených dohromady tou nejjednodušší linkou bez nějaké originality a vtipu. Chápu, že je to zakázka na charitu, ale je to děsivě slabé a připomíná to některé Silvestry na Ćeské televizi. ()

Reklama

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Myslím, že takový párminutový návrat by si zasloužil každý výborný film, místo toho, aby se neustále natáčely nějaké pokračování. Svůj účel Red Nose Day Actually splnil na dvě stě procent, zahřál u srdce při pohledu na "staré známé" postavy a bez zbytečných a zdlouhavých "cavyků" zase skončil ... Co víc si divák může přát ;) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Je to už 13 let, co jsem tu byl naposledy. Líbí se ti vousy?" Lásku nebeskou mám rád a nenechám si ji znechutit ani červenými nosy a ani africkými mladíky prchajícími ze člunů za evropskými sociálními dávkami. Pro mě je důležité, že jsou všechny původně šťastné osoby ještě o něco šťastnější, premiér stále tančí, Billy stále coververzuje, Rufus balí dárky ještě pomaleji a Jamie už skoro dokonale rozumí portugalsky. Prostě jsem je zase rád viděl a jestli mi budou za dalších deset let zase nechat nějaký vzkaz, tak ho bez problému přijmu. ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Plnotučné pokračování Love Actually by si asi přál každý, kdo tenhle k dokonalosti vybroušený diamant mezi romantickými komediemi viděl. Bohužel tenhle "kraťas" není úplně to pravé ořechové. Jasně, Bill Nighy a Hugh Grant excelují, jenže ten prostor je prostě příliš malý. A proč všechny roztomilé dětské hvězdy vypadají v dospělosti tak divně (Culkin, Osment a zde Sangster)? ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama