Reklama

Reklama

Hurá do džungle!

(seriál)
  • Jihoafrická republika Jungle Beat

Obsahy(1)

Každá pětiminutová epizoda kresleného seriálu Hurá do džungle!  představí  jiné neposedné zvířátko a jeho legrační příběh. Potkáme třeba světlušku, která se bojí tmy, nebo žirafu se ztuhlým krkem. Cílem tohoto seriálu je nejen děti pobavit, ale také povzbudit jejich zvědavost a zvídavost! (TV JimJam)

Recenze (7)

Ice123 

všechny recenze uživatele

Tak mě se to tedy líbilo. Tady nejde o to, aby animace byla brilantní (ovšem špatná rozhodně neni),ale hlavně abyste se pobavili, což Jungle Beat rozhodně splňuje. Já osobně jsem se u některých scén třískal smíchy ;) ()

J0hny5 

všechny recenze uživatele

Pár příběhů je povedených, pár jich je slabších. Pětiletý synovec se u toho řechtal celkem často, mě to taky párkrát rozesmálo. Dalo se na to v klidu chvílema koukat, i když je to určené spíš pro nejmenší. Já bych to viděl objektivně tak na 60%. ()

Reklama

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Úvod vystřihnutý jako ze simultánního překladu. Animace dělaná na způsob podprůměrné el stupido hry, která spíše urazí, než pobaví, hudba ze zoo tycon hadra a příběh hodnotný asi jako prázdná pixla arašídů. Nejhorší animovaný film co jsem kdy v životě viděla!Vrcholem byla včela šňupající pyl...Nevím ale myslela jsem si, že animovaný film dělá animovaným filmem právě vymakaná animace - pokud někdo chtěl za velmi levné peníze sesmolit animák pak se do toho neměl raději pouštět. Pravidlem také je, že co do filmu vrazíte se vám vrátí(tady ten výdělek stejně jako investice pravděpodobně moc velký nebyl). ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Lacná animácia, nič moc príbeh ale tie jednotlivé scénky... Scenárista musel byť pod vplyvom ľahkých drog, to je jasne vidieť. Také extrémne hlúposti ktoré sa tu nachádzajú a jednotlivé škodoradostné výjavy ktoré sa dejú zvieratám nenájdete nikde inde. Deti sa na tom zasmejú a veru aj ja hehehe. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Moc rád bych řekl, že je to jen hloupost pro nejmenší. Jenže si stojím celkem pevně za tím, že tohle pro nejmenší opravdu není. Řekl bych, že se tomu mohou smát jen dospělí a malé děti jen koukají a nechápou. Podle mě absolutně nevhodný seriálek pro děti. Zvířata nejsou namalovaná tak zle, i když v dnešní době si myslím, že by mohla vypadat lépe. Je to přecejen pro děti! A ty příběhy?! Takhle se přece zvířata nechovají! Jak mám tomu maléhu prckvi vysvětlit, co tam ta žirafa dělala?? Jediný hezký příběh byl ten se pštrosem. Proto taky nedávám odpad!. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Prvú epizódu vyrobili ako test počítačových efektov pre zobrazenie srsti zvierat a rôznych poveternostných podmienok. Mala nečakaný úspech, a tak v nakrúcaní pokračovali. (krasomama)

Reklama

Reklama