Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Martha, Bethany a Fridge se vracejí zpět do hry, aby našli Spencera, který záhadně zmizel.  Zjistí však, že se hra změnila, a že přežít ve světě Jumanji bude mnohem náročnější. Jumanji už totiž není jen džungle, jsou to i rozpálené pouště či zasněžená pohoří plné nových nebezpečných nástrah. (Falcon)

Zajímavosti (10)

  • Letadlo, jímž pro hrdiny přilétá Nigel (Rhys Darby), je „Antonov AN-2“ (dodnes největší dvojplošník na světě). (bullhead)
  • Na začátku filmu hraje „It's The Most Wonderful Time Of The Year“ od Andyho Williamse. Z jukeboxu hraje „Wicked Game“ od Chrise Isaaka. Z rádia hraje „Baby, I Love Your Way“ od Big Mountain. Na konci filmu hraje „It's All In The Game“ od Tommyho Edwardse. (Duoscop)
  • Film obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)
  • V čase 1:18:25 zazní píseň od Guns N' Roses, Welcome to the Jungle“. Stejně jako tomu bylo v předchozím díle na konci filmu. Tam to ale mělo i své opodstatnění, protože film se jmenoval Jumanji: Vítejte v džungli (2017). (randycz)
  • Stejně jako v Jumanji: Vítejte v džungli (2017), i v tomto pokračování se nachází tzv. easter egg na původní Jumanji (1995) s Robinem Williamsem, který tak dokazuje jeho návaznost než reboot. Dočkáme se ho až v jedné z posledních scén, kdy zjistíme, že mnohokrát zmíněnou restauraci U Nory vlastní Nora Shepherd (Bebe Neuwirth), teta a opatrovnice dětí z původního snímku, Judy a Petera. (Andrew94)
  • Natáčelo se od 21. ledna do 11. května 2019 v Kanadě, USA – Nové Mexiko, Georgia a na Havaji. (Varan)
  • Během natáčení točil Jack Black videa ze zákulisí filmu a dával je na svůj Youtube kanál „Jablinski Games“. (MeanWhile)

Související novinky

Jumanji a Ledové království 2 vládnou kinům

Jumanji a Ledové království 2 vládnou kinům

16.12.2019

Tento týden vstoupí do kin devátá epizoda Star Wars a box office tabulky opět budou pukat ve švech. Do té doby ale kinům vládnou jiné hity. Jumanji: Další level konečně sesadilo z trůnu Ledové… (více)

Reklama

Reklama