Reklama

Reklama

Kutil Tim

(seriál)
Komedie / Rodinný
USA, (1991–1999), 77 h 36 min (Minutáž: 20–24 min)

Hudba:

Dan Foliart

Hrají:

Tim Allen, Patricia Richardson, Earl Hindman, Taran Noah Smith, Zachery Ty Bryan, Jonathan Taylor Thomas, Richard Karn, Debbe Dunning, Marla Sokoloff (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(204)

Obsahy(1)

Tim Taylor vám poradí s každým problémem v domácnosti, na zahradě nebo v garáži... (TV Nova)

Recenze (287)

monolog 

všechny recenze uživatele

dobrej komediální seriál, akurát mi vadil ten pitomej novej dabing s mahdalem. pak už jsem to přestal sledovat. ale ze začátku to bylo fajn. nezapomenu na scénu, jak Tim stojí u díry do zdi (snad větrání nebo od elektrickýho vedení) a říká, že jestli je tam had, tak ať mu klidně vleze za košili. no a on mu tam vlezl. ()

HouseMK 

všechny recenze uživatele

A zase v televizi. A zase neodolám. A zatímco Krok za krokem už přestává bavit, Kutil u mě s postupem času zraje jako víno. Nebo spíš motorový olej. Hou hou hou. Seriál zdánlivě pro muže a o mužích, který si z nich na druhou stranu dělá prostřednictvím Jill a chlapů samých nehoráznou srandu. Mě seriál přijde jako velmi vtipná sonda do manželského života, kde se bez kompromisů nikdo neobejde. Ano, taky jsou tu rádoby mravoučné poučky (vševědoucí soused Willson bez anfasu), ale vždy mají hloubku a jsou, pokud může svobodný člověk jako já (nebo Al) soudit, velmi pravdivé. "Proč nemáš ráda myši? - Jsou malé, chlupaté, špinavé a živí se odpadky! - To jsou naše děti taky a miluješ je." "Manželství je jako tenhle lakovaný nárazník. Každý vidí jak se leskne zvenčí, ale nevidí pod povrchem všechnu tu práci. Rozdíl je v tom, že v manželství máme tchýni - tu se většinou snažíme dostat před nárazník." P.S. Neplatí pro poslední série a nový dabing. ()

Reklama

T-pack 

všechny recenze uživatele

To je zas ten Tim Allen. Takovej pomalejší, vlažný, rozsypaný humor pro amerického diváka, ale pořád se u toho člověk pobaví. Navíc tam je ten divný soused za plotem a fousaté Timovo druhé housle. Akorát mi stále neleze do hlavy, jak to, že v seriálech podobného ražení se křestní jméno hlavní postavy kryje s křestním jménem jejího herce :P ()

MM11 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál jsem nikdy extra nemusel. Celé to zachraňuje charismatický Tim Allen, přičemž jemu už nemá kdo nahrát. Snad všechny vedlejší postavy hrají podprůměrně a nedaří se vždycky postavit díl jen na hlavním hrdinovi. Občas se člověk zasměje (brilantní soused), někdy nastává po čase křeč (parťák Al) a bohužel tvůrci nepoznali, kdy přestat. ()

Luxocculta 

všechny recenze uživatele

Tvůrci seriálu s Timem Allenem v čele přetavili základní myšlenky z Allenových standupů a dali světu zábavný návod, jak skloubit chlapský svět s tím ženským, potažmo rodinným, aniž by vesmír explodoval. I když v případě Tima k tomu není nikdy daleko… Krásná devadesátková zábava s vlídným humorem, domácí atmosférou a přátelským popichováním mezi hlavními postavami. Ke skvělému zážitku hodně pomohl výborný dabing prvních 4 sérií. Od 5. série se už bohužel na seriál v češtině nedá dívat (většina humoru a atmosféry je pryč) a je třeba přejít na originál znění. Snad si jednou pomocí umělé inteligence budeme moct poslední série předabovat podle těch prvních a ty tak dostanou větší výkon. Salut kutilské partě! ()

Galerie (263)

Zajímavosti (32)

  • V pilotním díle "Debut" má Wilson šedivější vlasy než v pozdějších epizodách. (Kulmon)
  • V závěrečné se Heidi těsně před posledním "Tool Timem", že je těhotná. Debbe Dunning byla tehdy skutečně těhotná. (Kulmon)
  • Stephen Tobolowsky byl původní volbou do role Ala Borlanda. Nemohl se však účastnit natáčení kvůli závazkům k probíhajícímu natáčení filmu. Po natočení čtyř epizod tak byl obsazen do role Richard Karn. (HellFire)

Reklama

Reklama