Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Silvie je úspěšná lékařka a věří, že konečně našla recept i na šťastný vztah. Renata je manželka známého spisovatele, ve svých kurzech dodává dalším ženám odvahu a sílu k lepšímu životu, ale v jejím vlastním životě jeden osudový prvek schází. Herečka a tanečnice Eliška stojí na začátku slibně rozjeté kariéry, ale komplikuje se jí vztah s přítelem – muzikantem... A chlapi z horské služby jsou vždy připraveni pomoci. Kde jinde by se všechny příběhy mohly protnout a vyřešit, než v zasněženém Špindlu? (Bohemia MP)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (172)

Jonatána 

všechny recenze uživatele

První Špindl mi nejen nevadil, ale dokonce mě bavil. Ano, možná to bylo tím, že jsem byla přes dva měsíce na nemocenské, když jsem to viděla, a všechno bylo dobrý, možná to bylo Aničkou Polívkovou, kterou mám moc ráda. Ovšem tohle bylo fakt hodně slabé. Za zimní Krkonoše hvězdička a za Horskou službu druhá. JInak fakt velmi neoovedené. A Jakub Kohák s Romanem Skamene byli neuvěřitelně trapní. ()

notozjano 

všechny recenze uživatele

No, no, no. . . Zas taková hrůza to není. Série odpadů, které tady ten film čelí, je podle mně dost nekompromisní, až trochu přehnaná. Jedná se o český film a tak se opravdu nedá čekat výkony of Hollywood. Já se bavil a tím film splnil moje očekávání. První díl byl o malinko lepší, ale i tohle pokračování se dalo v pohodě usedět. :) ()

Reklama

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

První díl najednou získává body navíc, a to jsem si myslel, že to horší už skoro být nemůže. Dvojka Špindlu je prachobyčejný guláš několika rádoby příběhů. Není to vtipné, nebo alespoň koukatelné. Je to fakt šíleně špatný a těch 110 minut člověk přežije jen s vypětím všech sil, polovinu těch postav bych přejel rolbou a nechal si Hanu Vagnerovou, která je stále krásná ženská. Kdyby si Balaš alespoň pozval kameramany Na cestě, aby jim udělali pár pěkných záběrů českých hor, jenže ani tahle elementární věc tu chybí. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Zase pojdem proti vacsine,ale nebudem sa pretvarat,aj dvojka,aj ked v inom hereckom zlozeni sa mi pacila,ako komedia to fungovalo dobre,pribeh bol v pohode,jedine,co mi vadilo,bol ten zensky klub ci co to boli zac,lebo boli neskutocne trapne a ten vreskot a debilne reci si mohli tvorcovia odpustit,ale aj tak stvorku udelim...:-) ()

bobstock odpad!

všechny recenze uživatele

Tak nehorázná zbytečnost od vybledlých ksichtů někde z bulvárních článků o sračkách slavných v jejich záchodových mísách. Že se tvůrci nestydí za tenhle filmový průjem žádat po lidech peníze v kinech. DVD ideální na ovocný strom ke strašení ptáků. Milá Mercedes Čtvrtníčková, bacha na hraní v těchto srágorách pokud chceš důstojnou kariéru. Tihle vandalové filmového umění tě nikam neposunou. ()

Galerie (208)

Zajímavosti (6)

  • „Natáčení mi přineslo spoustu velmi milých nových setkání, a to nejen s režisérem Balašem, který je opravdu výjimečná osobnost, a se kterým si přeji spolupracovat i někdy v budoucnu. Jinak mi z natáčení kromě krásy hor utkvělo neuvěřitelné nasazení, tempo a profesionální přístup všech lidí ve štábu,“ uvedla herečka Kateřina Kaira Hrachovcová. (SONY_)
  • „Nejdřív mě nabídka na filmování kvůli zimě odradila, ale pak jsem si řekla, že nemůžu být takový srab a že se musím trochu hecnout. Taky jsem byla na horách po 15 letech,“ řekla herečka Hana Vagnerová. (SONY_)

Reklama

Reklama