Reklama

Reklama

Fresh Prince

(seriál)
  • USA The Fresh Prince of Bel-Air
USA, (1990–1996), 55 h 14 min (Minutáž: 20–24 min)

Scénář:

Michael Soccio, John Ridley, Jenji Kohan, Jeff Pollack, Larry Wilmore (více)

Hrají:

Will Smith, James Avery, Alfonso Ribeiro, Tatyana Ali, John Amos, Tyra Banks, Nia Long, Jenifer Lewis, Glenn Plummer, Will Sasso, Sarah Buxton, Daryl Mitchell (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(6) / Epizody(148)

Obsahy(1)

Chudý mladík Will se nastěhuje ke svým bohatým příbuzným, kteří žijí v jedné z nejdražších čtvrtí Los Angeles. Působí jako rušivý element ve snobské rodině, kde jsou snad všichni slušní a nedělají nic zajímavého. Prostě si jdou podle svého denního programu a žijí onen "spořádaný a klidný život". A to má právě přistěhovalec Will změnit a taky se mu to daří... (Pumiiix)

(více)

Recenze (199)

Káronoš 

všechny recenze uživatele

Perfektní sitcom s ještě lepším Willem (nečekaně). Opravdu jsem se směle zasmál a pobavil nad směšnou rodinkou Banksů. Nejenom William sršel vtipem, občas jsem z "gentlemana" Carltona umíral smíchem a o stríčkovi Philiphovi ani nemluvím, jeho ironický humor, který se občas měnil v cílený, ostrý sarkasmus mě dostával na plný čáře. Prostě příjemný seriál okořeněn černým humorem. Hodnocení: 7.5/10. ()

Slam7 

všechny recenze uživatele

Rebel, kterej vletí do snobský, papalášský rodiny a ukazuje jim jak se bavit životem, tak to baví i mě! Will Smith se tady odráží ke snový kariéře, ale i kdyby zůstal jenom u Fresh prince, tak v mejch očích je to pořád top herec. Tady jsem si ho zamiloval a Carlton tu skvělou zábavu tohodle seriálu ještě umocňuje nadruhou!!! ()

Reklama

SimonShot 

všechny recenze uživatele

Tohle dílo bych nazval snímkem s velkým S. Vydařenost je na vysoké urovní v rámci subžanru, těším se na nové díly. Prostředí AMERICKÉHO Bel Air bylo znamenitě natočeno a vystihlo danou atmosféru této městské čtvrti. Úvodní znělka patří mezi ty nejlepší rapperské songy, které jsem kdy slyšel, a to jsem teda slyšel dost málo, Nechápu jak někdo tomuhle brilatnímu sérošu může dát jen jednu hvězdu a nééé aspoň dvě. Styď te se vy intelektuálové bez filmařského fkusu !!!! ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Čierny televízny sitcom. Nie však preto, že by to bolo plné čierneho humoru, ale preto lebo je to tam proste samý afro-američan. Ja osobne to považujem za nudnú blbosť. Nedokážem sa baviť takýmto lacným etnickým humorom. Je mi to cudzie. Pripadá mi to trapné. Vôbec ma to nebaví. Navyše patrím k ľuďom, ktorí majú silnú alergiu na slizkého, egocentrického, preplateného šaša menom Will Smith. Vždy to bol mizerný herec a takým aj navždy zostane. Will Smith dokáže zahrať iba Willa Smitha. No a na to som neni ani trocha zvedaví. Pre mňa je to nepozerateľný odpad! ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Tohle si pamatuju ještě z dob, kdy jsem neměla ani ponětí o tom, že Will Smith bude jednou úspěšným hercem. A i když se mi to líbilo, víc než úvodní klip a letmej náčrt toho, že je to o klukovi žijícím se svou tetou, mi skutečně v hlavně neutkvělo. Možná bych to tedy dnes viděla jinak, s pohledem do minulosti hodnotím jako čistý průměr. ()

Galerie (125)

Zajímavosti (22)

  • Sherman Hemsley se v seriálu objevil v roli dvou různých postav. Jednou jako soudce Carl Robertson a později v camo roli jako George Jefferson. (Illuminare)
  • Adresa Banksových je 805 St. Cloud Road. (Illuminare)
  • Will (Will Smith) se narodil 3. 7. 1973, Carlton (Alfonso Ribeiro) 4. 8. 1974. Philip (James Avery) slaví narozeniny 30. ledna a Hilary (Karyn Parsons) 18. srpna. (Illuminare)

Související novinky

Uprchlík Will Smith

Uprchlík Will Smith

20.02.2015

Už příští týden vtrhne do kin podfukářská krimi Focus, v níž se naplno vrací Will Smith. Bývalý Fresh Prince se v posledních letech věnoval hlavně kariérám svých dětí, teď si ho ale konečně užijeme i… (více)

Mizera Smith v CIA

Mizera Smith v CIA

23.03.2006

Kdysi mu možná nikdo neřekl jinak než Fresh Prince a jeho poznávacím znamením byl mizerovský kumpán Martin Lawrence, ale dnes je Will Smith v jednom kole s třemi rozdělanými projekty v zádech. Dalším… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno