Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Úplně novým veselým příběhem nás tentokráte provedou Timon a jeho upovídaný parťák Pumba - dva nejlepší kamarádi, milovníci pohody a legrace. Snímek LVÍ KRÁL 3, v němž opět uslyšíte písničky Eltona Johna a Tima Rice, mezi nimi také "That´s All I Need!", vás zavede velký kus zpátky do historie před začátkem Simbova příběhu... a dokonce ještě o kousek dál!

V komedii plné opravdových dobrodružství vám Timon a Pumba prozradí, odkud vlastně jsou, jak se spolu potkali a jak Simbovi pomáhali zachránit savanu. Oba dva v příběhu také komentují některé klíčové scény ze Lvího krále - například když král Mufasa uvádí malého Simbu do říše zvířat - ale z vlastního a dost osobitého pohledu, který zdaleka není tak vážný a většinou je dost překvapivý. Největší šok asi zažijete ve chvíli, kdy poznáte skutečnou pravdu o dramatickém uvítání nového vládce, jemuž se všechna zvířata v původním Lvím králi klaní. V příběhu LVÍ KRÁL 3 potkáte všechny oblíbené hrdiny a také dvě nové komické postavičky (Timonovu mámu a strýčka Maxe), uslyšíte svou oblíbenou hudbu a uvidíte ještě mnohem víc. Připravte se na královskou zábavu s Timonem a Pumbou! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (132)

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Tretie pokračovanie Levieho kráľa nie je nič iné ako prerozprávaný dej prvej časti z pohľadu Timona a Pumbi. Či to bolo pokračovanie, zbytočné (len dojenie kravy) alebo nie, nech rozhodnú fanúšikovia. Ja len dodám toľko, že sa na to pozeralo dobre. Z tohto "vydojeného" materiálu sa scenáristom podarilo vykúzliť celkom zábavný animák, ktorý bavil nie len deti ale aj mňa. ()

D1705 

všechny recenze uživatele

Timon & Pumba boli zrejme tak obľúbení, že sa tvorcovia Levieho kráľa rozhodli natočiť ich vlastný film. Už v deväťdesiatych rokoch im bežal vlastný seriál. Ten film vôbec nemusel byť Leví kráľ 3, ale napríklad Timon & Pumba-Priateľstvo nadovšetko. Inak celkom dobrý film. Zakončenie bolo úplne nevhodné-to ako tam začali prichádzať Dysneyho postavičky. Nemám rád ľudí, ktorí si so seba robia takúto reklamu. ()

Reklama

ing.Frosty 

všechny recenze uživatele

Spíš než pokračování je to parodie na první díl, na který se už nikdy nebudete dívat jako dřív. Zjistíte, že tihle dva měli zkrátka prsty úplně ve všem :-). Humor alá Simpsonovi funguje výborně. Navíc Timonovu matku mluví Julie Kavner (Marge). Asi určitě nejlepší videofilm, co sem viděl. Boužel zpívané písničky nejsou nic moc a pár mi přišlo už fakt divných a přitažený za vlasy (úvodní klanění, pakoně a závěr s hyenama). Nicméně sem asi furt dítě a bavil sem se 80 % stopáže. A hudba z Pulp Fiction a Hodný zlý a ošklivý mě dorazila. ()

Guran 

všechny recenze uživatele

Snímek nás zavede do stran Timona a Pumby a do událostí co se už v předchozích dílech staly, akorát tady to bude v jiném pohledu. Film začíná v kině, Timon zmáčkne ovladač a promítá se nám jejich příběh co zažili. Krásně uzavřená série úspěšného Lvího krále, opravdu před filmařema smekám. ()

anli 

všechny recenze uživatele

Treti cast disneyovske Lvi trilogie,ke ktere jsem pristupoval velmi skepticky,nebot uz druhy film byl slusne zklamani.Studio si vybralo postavicky Timona a Pumby jako hlavni hrdiny a to film vlastne zachranilo.Scenar je vlastne spojovani jedne vtipne scenky za druhou,prospikovane spoustou hlasek parodujicich cokoliv,co prislo tvurcum na mysl.Tyto dve postavy si studio vybralo velmi moudre,nebot bez nich by film nebyl ale vubec o nicem.Takhle je to velmi slusna rodinna komedie,ktera se originalu sice nevyrovna,ale slusne predstihuje druhy film trilogie.U me hakuno matatovskych 70%. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (11)

  • Ani v jednom díle Lvího krále nezazní, že Timon je surikata. (Winster)
  • V části, kde Timon mluví s opičákem a dívá se po okolí, tak mu v jednom záběru chybí půl ruky. (KajusaK)
  • V čase 25:25 si našli Pumba a Simon domov za Lví skálou sestavenou z kamene. Pumba sotva proleze malým otvorem. Poté, co je vyruší Simba se svojí písní (v čase 27:35), tak Pumba vylézá z obydlí bez obtíží. Lví skála je v záběru v pozadí špatně natočená, protože by jejich úkryt měl být správně za skálou (Simon se díval za to, co viděl viz čas 23:10). (vera35713)

Reklama

Reklama