Reklama

Reklama

Epizody(6)

The Walking Dead: The Ones Who Live je epický milostný příběh dvou postav změněných změněným světem. Odděleni vzdáleností. Nezastavitelnou silou. Přízraky těch, kým byli. Rick a Michonne jsou vrženi do jiného světa vybudovaného na válce proti mrtvým. A nakonec i proti živým. Dokážou najít jeden druhého, a to, kým byli, na místě a v situaci, které dosud nepoznali? Jsou nepřátelé? Milenci? Oběti? Vítězové? Jsou jeden bez druhého vůbec naživu… nebo zjistí, že jsou také jen živí mrtví? (AMC Czech)

(více)

Recenze uživatele chxr k tomuto seriálu (2)

Years (2024) (E01) 

[SPOILER] Nevím, není to špatné a celkem jsem se i bavil ale někdy jsem čekal více. Celý díl je super ale je napuštěn tak strašně random momentama. Jako v prvních 10 minutách téměř bez kontextu si Rick usekne ruku xd. A to setkání... jako wtf, Michonne na random sestřelí vrtulník s Rickem, zabije toho hlavního, pak bez mrknutí očka zabije všechny jeho kolegy ale u Ricka zázračně zaváhá. 7/10 ()

What We (2024) (E04) 

Naprosto nudný a nezajímavý. Začátek vypadal slibně, ale čekal jsem nějakou akci, a nebo aspoň něco u čeho bych se tak šíleně nenudil. Zbytek byla naprosto nuda, plná úplně random dialogů. Lépe bych to asi nepopsal. 10% nic moc ()

Reklama

Reklama