Reklama

Reklama

Sedmé nebe

(seriál)
Drama / Rodinný
USA, (1996–2007), 178 h 3 min (Minutáž: 39–45 min)

Tvůrci:

Brenda Hampton

Hrají:

Stephen Collins, Catherine Hicks, Beverley Mitchell, Happy, Mackenzie Rosman, David Gallagher, Barry Watson, Lorenzo Brino, Nikolas Brino, Jessica Biel (více)
(další profese)

Série(11) / Epizody(243)

Obsahy(1)

Americký rodinný seriál o početnej rodine kňaza, ich starostiach aj radostiach. Camdenovci každým dňom riešia problémy dospievania ich detí, či prežívajú životné krízy a trápenia. Vždy však otvorene, s láskou a humorom. Na začiatku prvej série tvorilo rodinu sedem členov, ale postupne jej členovia pribúdajú a spolu s nimi aj nové zážitky. Seriál sa odohráva vo vymyslenom mestečku Glenoak v Kalifornii. (klokyn)

(více)

Recenze (213)

Wooke 

všechny recenze uživatele

Aj keď dosť oničom príbehy...trápne scény...pubertálne výlevy malých detí a dokonalosť rodičov je niečo, čo dokáže unudiť rýchlo, ako malý som v siedmom nebi hľadel dosť často. Neviem, bolo to fajn pozorovať skvelú rodinku,ktorej problémy boli postrádateľné...teraz si však uvedomujem, že také problémy snáď ani nie sú reálne. ()

lilina133 

všechny recenze uživatele

Keď som bola mladšia tak som tento seriál (dnes pre mňa z nepochopiteľných príčin) odpozerala od začiatku po neviemkoľkú sériu...Je isté, že druhýkrát, by som už takú chybu nespravila, lebo problémy typu kto chodí, kto nechodí a prečo nechodí do kostola a ten "idylický" život ide úúúplne mimo reality.....Kde každý chodí svoje ťažkosti riešiť za miestnym kňazom, ktorý vie akoby zázrakom všetkým pomôcť a poradiť aj s nejakým morálnym ponaučením ako bonus....Nechápem, kde tvorcovia vôbec na tie nápady chodili... ()

Reklama

jacksax 

všechny recenze uživatele

Je zbytečné hledat v tomto seriálu nějakou logiku či inteligentní chování, je zbytečné si myslet, že sledováním tohoto seriálu se váš život stane lepším, je zbytečné očekávat jakékoliv herecké / scénáristické výkony, je naprosto zbytečné zde psát o moru zvaném církev & americký sen, je opravdu naprosto zbytečné tento seriál sledovat. Tak proč na to všichni čumíme? ()

Triny 

všechny recenze uživatele

omg.. nějak nechápu, jak se takový seriál jako je tenhle, mohl dočkat takových pokračování a takové řady sérií! Stačí kouknout na jediný díl a dělá se mi mírně špatně ze všech těch moralistických žvástíků a neustálého promlouvání o něčem a omlouvání se za každou pitomůstku.. No prostě - být v tom seriálku já, tak se omlouvám od začátku do konce dílu a kaju se před vyčítavým ale zároveň nechutně chápavým a soucitným pohledem reverenda a jeho "neomylné" supermanželky..;) ()

Mendoza 

všechny recenze uživatele

Nééééé už dost. Po shlédnutí pár dílů sedmého nebe jsem pocítil onen pocit. Ptáte se jaký? Ano závist. Vždyť všichni v tomto seriálu jsou krásní, šťastní, hodní a bůhví co ještě. A co jsem já? Alkoholik s pivnim pupkem, nešťastný, lhář neschopný cítit lásku ke svým bližním. Proč jsem se jen nenarodil do sedmého nebe, to je nespravedlivé. ()

Galerie (344)

Zajímavosti (12)

  • Stephen Collins dostal ponuku na rolu Erica Camdena dva dni pred natáčaním seriálu. (rador)
  • Všetky deti sú pomenované po niekom z biblie. (rador)
  • Stephen Collins (Eric Camden) a Beverley Mitchell (Lucy Camden) sú jediní, ktorí sa objavili vo všetkých 243 epizódach. (rador)

Související novinky

Kazatelova dcera a prostitut

Kazatelova dcera a prostitut

23.02.2006

Představitelka rebelující dcery kazatele v kdysi nezdravě populárním seriálu 7th Heaven, herečka Jessica Biel, doplní Nicolase Cage a Julliane Moore v hvězdném obsazení sci-fi thrilleru NEXT.… (více)

Reklama

Reklama