Reklama

Reklama

Sedmé nebe

(seriál)
Drama / Rodinný
USA, (1996–2007), 178 h 3 min (Minutáž: 39–45 min)

Tvůrci:

Brenda Hampton

Hrají:

Stephen Collins, Catherine Hicks, Beverley Mitchell, Happy, Mackenzie Rosman, David Gallagher, Barry Watson, Lorenzo Brino, Nikolas Brino, Jessica Biel (více)
(další profese)

Série(11) / Epizody(243)

Obsahy(1)

Americký rodinný seriál o početnej rodine kňaza, ich starostiach aj radostiach. Camdenovci každým dňom riešia problémy dospievania ich detí, či prežívajú životné krízy a trápenia. Vždy však otvorene, s láskou a humorom. Na začiatku prvej série tvorilo rodinu sedem členov, ale postupne jej členovia pribúdajú a spolu s nimi aj nové zážitky. Seriál sa odohráva vo vymyslenom mestečku Glenoak v Kalifornii. (klokyn)

(více)

Recenze (213)

Triny 

všechny recenze uživatele

omg.. nějak nechápu, jak se takový seriál jako je tenhle, mohl dočkat takových pokračování a takové řady sérií! Stačí kouknout na jediný díl a dělá se mi mírně špatně ze všech těch moralistických žvástíků a neustálého promlouvání o něčem a omlouvání se za každou pitomůstku.. No prostě - být v tom seriálku já, tak se omlouvám od začátku do konce dílu a kaju se před vyčítavým ale zároveň nechutně chápavým a soucitným pohledem reverenda a jeho "neomylné" supermanželky..;) ()

ljukyljuk 

všechny recenze uživatele

Ako sme na tomto mohli tak frčať, keď sme mali 10-11? Ako preboha? :D (i keď "preboha" by som tu asi nemal používať, to by ma už Camdenovci poslali do nejakého prevýchovného tábora) Problémy typu - Mary si dala pivo, našli jej jointa, Simon chcel predmanželský sex, malá Ruthy s jej megapríhovorom vo volebnej epizóde "Voľte za mňa". Každú sériu pribudlo do rodiny nejaké to nové dieťa, ktoré si proste len tak zobrali dobre že nie z ulice... Toto má jednu hviezdu, aj to len z čisto-čistej nostalgie, pre nič iné ()

Reklama

lift666

všechny recenze uživatele

Zatím jsem viděl jen pár prvních dílů,co dávají na Primě (dnes je 15.8.06),ale viděl jsem novější série na Markíze a hodně jsem o tomhle seroši četl.Mně se to líbí.To,co tu píšou ostatní,o té přehnané morálce a tak,je pravda,ale zase berte,že to bylo před deseti lety a ty děti jsou vychovávany pastorem,knězem.A postupně se ta morálka vytrácí.Nastupuje totiž alkohol (i když konkrétně u něho to taky přehnali).Prostě je to skvělej seriál...mírně přehnanej,ale radost se na něj podívat.Kéž bych ho měl celej staženej a mohl se na to rychle podívat,než bude září ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Trochu jsem se změnil od doby, kdy tady sídlila první verze komentáře k Sedmému Nebi. Teď, když to jistá naše komerční televize začala vysílat od prvních dílů, to beru jako takovou rozjezdovku pro bránici před skutečnou klasou, Krok Za Krokem. Protože teď už se Sedmému Nebi můžu opravdu jenom smát. A že je opravdu čemu...to jak se v idylické křesťanské rodině bojuje ohněm a mečem proti hrozbám moderní společnosti jako je líbání, to opravdu stojí za to:) Ale abych to s tou hanou nepřehnal, některé díly mají opravdu smysl a nejsou jen snůškou blábolů o "skutečně důležitých hodnotách". Nebo ještě jinak - když si mám vybrat mezi Gilmore Girls a 7th Heaven, skoro pokaždé vyhraje rozvětvená (a stále se rozvětvující) rodinka reverenda Camdena. ()

Reiniš 

všechny recenze uživatele

,,Otče, mám pocit, že tvůj syn, tedy můj bratr, už sexuálně žije, a není ve svazku manželském. Neměl bys ho kárat, ale spíš poučit o antikoncepci"...Idylický seriál absolutně odtržený od reality, který může bavit snad jedině náboženské fanatiky a duševně choré (není to totéž?). Seven Hoven je nechutná trapná křeč, u které pobaví jedině udivené výkony herců, kteří se nestačí divit co za kraviny to vypouští z úst. Dílo Satanovo! ()

Galerie (344)

Zajímavosti (12)

  • Seriál měl skončit 10. sérií, aby se vytvořil prostor pro seriál Everwood (od r. 2002). Nakonec se ale tvůrci rozhodli pro Sedmé nebe. (Roxanne)
  • Beverley Mitchell (Lucy Camden) dostala rolu v seriály až na druhý pokus. (rador)
  • 7th Heaven je najdlhším rodinným seriálom súčasnosti. Obsahuje 11 sérii. (rador)

Související novinky

Kazatelova dcera a prostitut

Kazatelova dcera a prostitut

23.02.2006

Představitelka rebelující dcery kazatele v kdysi nezdravě populárním seriálu 7th Heaven, herečka Jessica Biel, doplní Nicolase Cage a Julliane Moore v hvězdném obsazení sci-fi thrilleru NEXT.… (více)

Reklama

Reklama