Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jediné, co si Clark Griswold celý život přeje, je spokojená rodina a zoufale se snaží svou představu štěstí naplnit. Bohužel je však králem smolařů a vše, na co sáhne, končí katastrofou. Zatímco milující manželka Ellen se smířila s osudem, jeho děti Rusty a Audrey ztratily víru v tatínkovy schopnosti a jeho sliby a plány už je předem přivádějí k zoufalství. Stejné je to, když se Clark rozhodne naplnit představu ideální dovolené v rekreačním ráji Valley World. Ellen a děti by raději letěly, jenže Clark je odhodlán ukázat svým milým nádheru americké krajiny z automobilu. První rozčarování nastane, když místo objednaného sporťáku dorazí stará rachotina. Spoustu komplikací způsobí rodině nejen Clark, ale také mrtvá teta, kterou je třeba dopravit k bratranci Eddiemu. Clarkovi chybějí peníze, hotely jsou moc drahé a uprostřed pouště vypustí auto duši definitivně. (TV Nova)

(více)

Diskuze

Příspěvek byl smazán administrátorem.

KIT.HL

KIT.HL (hodnocení, recenze)

V českém znění: Petr Oliva - Chevy Chase (Clark Griswold), Dagmar Čárová - Beverly D'Angelo (Ellen Griswold), Alena Kreuzmannová - Imogene Coca (teta Edna), Oldřich Vlach - Randy Quaid (bratranec Eddie), Eddie Bracken (Roy Walley), Martin Šotola - Anthony Michael Hall (Russell Griswold), Tereza Chudobová - Dana Barron (Audrey Griswold), Vlasta Žehrová - Miriam Flynn (sestřenice Catherine), Jiří Knot - John Candy (Lasky), Monika Žáková - Christie Brinkley (Dívka ve ferrari), Lucie Benešová - Jane Krakowski (sestřenice Vicki), Pavel Mang - John P. Navin Jr. (bratranec Dale), Pavel Šrom - Mickey Jones (Mechanik), Gustav Bubník - Eugene Levy (Prodavač aut + titulky).

Překlad: Marcel Dolejš
Zvuk: Václav Hálek
Produkce: Jaromír Šindelář
Dialogy a režie: Elmar Kloss
Vyrobilo: Filmové studio Barrandov dabing pro Warner Home Video

http://dabingforum.cz

Diego

Diego (hodnocení, recenze)

Vážně? :D Rodinná komedie? :D Mariuhana u děti, utýrání psa s následkem smrti, umrtí babičky a následné odhození u 
baráku, maminy kozy, skoro nevěra a neustály sexuální náražky,mnohdy až pedofilní :DD

 (hodnocení, recenze)

Je to klasická , bláznivá komedie. Je to film , který je lehce nadprůměrný, ale ničím zas tak zajímavý. Ovšem zasmát se u toho dá a Clark Griswold je opravdu borec.

Reklama

Reklama