Reklama

Reklama

Rodinná dovolená a jiná neštěstí

  • USA RV (více)
Trailer

Přepracovaný Bob Munro se pokouší zachránit kdysi šťastnou rodinu, a proto chce vzít manželku Jamie, protivnou patnáctiletou Cassie a syna Carla na Havaj. Na firemním večírku však dceřina kamarádka Gretchen urazí Bobova šéfa Todda a obviní ho, že dětské nápoje, které vyrábí, jsou škodlivé. Todd sice Boba nepropustí, ale zruší mu dovolenou a pošle ho do Boulderu v Coloradu jednat o fůzi firmy s místní výrobnou sodovek. Protože nechce rodině prozradit pravdu, pronajme Bob velký karavan a tvrdí, že místo na Havaj si vyrazí do Skalistých hor, čímž všechny naštve. Na cestě se poznávají s Gornickeovými, děsivě optimistickou a dobráckou rodinou. Když je během krátké doby potkají už potřetí, přestane Bob věřit na náhody, přesvědčen, že je pronásledují. Navíc ve snaze utajit před rodinou, že dovolená je ve skutečnosti jeho služební cesta, musí práci vykonávat potají, což vede k dalším nedorozuměním. Když už je nejhůř a zdá se, že cesta skončí absolutním fiaskem, zachrání Bob děti před bandou výrostků a překvapivě si znovu získá jejich úctu. Od té chvíle si rodina začne netradiční dovolenou užívat. Jenže když už se zdá, že všechno klapne, vyjde nečekaně najevo pravda, a navíc se znovu objeví věčně optimisticky naladění Gornickeovi. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (191)

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

No.. tak k velkýmu pojízdnýmu kravinci bych se nepřiblížila ani na 50 metrů. Ty dvě děti bych asi musela zabít a tu příšerně vlezlou rodinu bych zavřela někam na samotku.. Myslela jsem si, že to bude blbost, ale, že se tomu aspoň občas zasměju, ale tohle.. bylo co.. A místama to bylo ještě hrozně nechutný. A ještě se k tomu přidalo moralizování na konci. No, tak to už na mě bylo příliš..2* a to ještě můžou být rádi. ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Zo začiatku to vyzerá na neškodnú, bláznivú rodinnú komédiu, ale keď začnú striekať fekálie, človeka až zamrazí z toho nepríjemného prekvapenia. Okrem scén s vypúšťaním odpadu je to pozerateľný (pod)priemer s ošúchaným humorom aj scenárom, bohužiaľ pôsobiaci, akoby sa niekto pokúsil oživiť rodinku Griswoldovcov, lenže bez nich... ()

Reklama

_aandyy_ 

všechny recenze uživatele

Podle ukázek jsem se na film i trochu těšila, těšila se, že to bude zajímavé, vtipné... a čekala jsem zbytečně, možná dvakrát nebo třikrát jsem se "mírně pousmála", ale tenhle film je absolutně suchý, snůška nesmyslů a trapných vtipů. Na takto "vtipné" filmy by se nemělo rozhazovat penězi... Velké zklamání, protože Robin Williams je dobrý herec, ale tenhle film a vůbec role se mu moc nepovedly. ()

Carcooli 

všechny recenze uživatele

Robine, Robine, tebe je vážně škoda ... Rodinné trip komedie mám hodně ráda, hlavně pro to, že se na to opravdu můžeme dívat všichni i s dětma. Tenhle film patří mezi oblíbené kousky. JoJo je úžasná ve své roli, stejně jako Robin. Nemám problém s žádnou scénou a nejlepší je ta, kde se rodinka snaží vyčistit odpad v dodávce :)) ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Uštvanej Robin Williams se snaží udržet si práci a zároveň stmelit rodinu. Ňáký pozitiva by se našly. Třeba pěknej obytnej auťák, pěkná příroda, kupodivu sympatickej a zbytečně se nepitvořící Robin Williams. Jenže to jsou jen podružný aspekty. Se scénářem je to už horší, humor se ve filmu moc nevyskytuje. Spíš nuda či trapas (úvodní fekální scénka je... no vo hovně). Všechno to směřuje k tomu, že rodina je nadevšechno a mrzkej peníz (a s ním spojená práce) je podružnej. Prostě nenáročná hollywoodská klasika pro celou rodinu. Blbý je, že je to podaný dost votravně a že to, hlavně v závěru, nepěkně skřípe. ()

Galerie (96)

Zajímavosti (9)

  • Do role Cassie Munro byla původně obsazena Carly Schroeder. Ta ale musela odmítnout kvůli natáčení filmu Firewall (2006). Roli nakonec získala Joanna 'JoJo' Levesque. (Cheeker)
  • Dlouholetý fanoušek kempování Jeff Daniels také vlastní jeden karavan. Podle rozhovoru z detroitského rádia byly jeho lekce řízení karavanu zrušeny, jakmile přijel na natáčení ve vlastním. (Cheeker)

Reklama

Reklama