Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Gangsterská romance režiséra Tonyho Scotta o zamilované dvojici Clarencovi a Alabamě vznikla podle scénáře Quentina Tarantina. Když nesmělý Clarence pozná v kině blonďatou krásku, kterou očividně zajímá, je z toho víc než zmatený. Romance nezačíná zase tak romanticky, jak by se zdálo. Alabama je totiž tak trochu "call girl" a plní jistý úkol. Když se ale naplno zamiluje do upřímného a bezelstného mladíka, její láska nezná hranic. I Clarence je ochoten pro svou vyvolenou udělat cokoliv. Když ji jde vykoupit k jejímu pasákovi, odnese si od něj nečekané věno. V zápětí však má zamilovaný pár v patách celé drogové podsvětí, které se neštítí ničeho, aby získalo zpátky své miliony v podobě bílého prášku. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

hodne drsna, krvava romantika, Kentane, taketo filmy treba tocit, a nie tie chujoviny Osm Hroznych 

na příspěvěk reagoval Al90

Jello Biafra

Jello Biafra (hodnocení, recenze)

na DVD to nikdy nevyšlo, v TV to snad ani nedávajú, ale aj tak som rád že som to konečne videl

Robiiik

Robiiik (hodnocení, recenze)

MontyBrogan

Však právě o to jde. On Scott je spíše na ty drsňácké akční filmy. Tohle je taky trochu takové, ale malinko se to jeho tvorbě vymyká podle mě.

na příspěvěk reagoval MontyBrogan

Deryll

Deryll (hodnocení, recenze)

ani po 20 letech tenhle film nestrácí nic na své kráse:) predevčírem sem si to střihnul znovu,neodolal sem a musel si ho hodit do topky:)

na příspěvěk reagoval MontyBrogan

Al90

Al90 (hodnocení, recenze)

Mam verzi c CZ dabingem tudyz nekde ty slova nejdou dobre rozpoznat,treba vite co presne rekl na konci po prestrelce Sean Penn kdyz na nej volal ten postreleny bodygard? :) Vim ze rekl Sklapni,zavolam ti..... a nevim co prave mu rekl dale :)))

Al90

Al90 (hodnocení, recenze)

Nadherny film,hlavne ta prestrelka na konci je zaroven dost ,,cool,, ale i smutna....

Příspěvek byl smazán administrátorem.

podfuk

podfuk (hodnocení, recenze)

Potomáč: No to je fakt ;) Ale urcite tam mohlo bejt alespon vic Christophera Wolkena, ten byl neuveritelne cool  :D

Příspěvek byl smazán administrátorem.

podfuk

podfuk (hodnocení, recenze)

Tak tomu rikam sakra dobre obsazenej film! Skoda ze to byli vetsinou jen kratky camea...

Příspěvek byl smazán administrátorem.

aluna

aluna (hodnocení, recenze)

Tak jsem viděla fanouškovskej "Tarantino cut" a moje romantická část má radši Scottův konec. Chronologičnost tomu nijak neublížila, takže Tony vede...

filda17

filda17 (hodnocení, recenze)

V té závěrečné přestřelce mi moc chyběl Christopher Walken, střetnutí Christophera Walkena třeba s Tomem Sizemorem a Chrisem Pennem by byla docela přijemná podíváná

Braveheart

Braveheart (hodnocení, recenze)

Val Kilmer hrál ,,Mentora", což byl vlastně duch Elvise co Clarencovi radil co a jak dělat. Prostě takovej ten chlápek v třpytivým obleku se kterým si Clarence občas povídal a kterýmu nebylo nikdy vidět do obličeje.

filda17

filda17 (hodnocení, recenze)

Mohl by mi prosim nekdo napsat kde se ve filmu obevil Val Kilmer, ja jsem ho totiz ve filmu nikde nevidel.

Pidzey

Pidzey (hodnocení, recenze)

Včera to jest 13,7,2010 dávali tuto genialitu na novacinema....náramně jsem se pobavil..když do prostřed mojí oblíbený scény (jak dostává Alabama nakládačku a směje se při tom mafiánoj do očí) dali reklamu...a cože mě to pobavilo??...no byla tam ukázka na jistý film s Chukem Norisem a pod ní napsáno FILM TÝDNE..to ať se na mě nováci nezloběj,ale označit film týdne něco takového a ještě tu ukázku dát v Pravdivé romanci to je prostě ignoranstvý

filda17

filda17 (hodnocení, recenze)

Film nadupaný hereckýma hvězdama. Škoda jen že v tom filmu hrál každej slavnej herec méně jak 6 minut. Myslím si že kdyby ten film režíroval sám Tarantino tak by si tam ty herce udržel déle. Ale jinak stejně dobrý film a tak tomu dám čtyry hvězdy. Kdyby tam ty slavní herci byli každej oněco déle dal bych určitě za pět.

Braveheart

Braveheart (hodnocení, recenze)

Podle mě v tomhle filmu mělo být více scén s "Mentorem" Vale Kilmerem. Bylo by to zajímavější sledovat ty schizofrenní dialogy a taky by to trošku okořenilo příčiny Clarencova chování a ukázalo, jakej to byl vlastně magor =)

swed

swed (hodnocení, recenze)

Jak je možné, že zde na ČSFD zcela chybí nejlepší válečný film- Návrat v zinkové rakvi ;)

Související novinky

Zemřel herec Tom Sizemore

Zemřel herec Tom Sizemore

04.03.2023

Z kalifornského Los Angeles přichází smutné zprávy, ve věku jednašedesáti let totiž odešel americký herec Tom Sizemore. Zprávu o skonu médiím potvrdil hercův zástupce Charles Lago. Sizemore byl v… (více)

R.I.P. Tony Scott (1944 – 2012)

R.I.P. Tony Scott (1944 – 2012)

20.08.2012

V neděli 19. srpna zhruba ve 12:30 režisér Tony Scott „bez zaváhání“ skočil z mostu Vincenta Thomase v San Pedru. Skok byl smrtelný. V Scottově kanceláři byl posléze nalezen dopis na rozloučenou,… (více)

Lucas vs Elvis

Lucas vs Elvis

12.08.2008

Není to ani týden, co George Lucas začal mluvit o pátém dobrodružství Indiana Jonese, a už teď si chystá náhradní program, kdyby mu to nevyšlo. Slavného archeologa ale úplně opustit nehodlá. Shia… (více)

Návrat Street Fightera

Návrat Street Fightera

10.09.2007

Ne, teď nemáme na mysli filmovou sérii se Sonnym Chibou, kterou proslavili hlavně Tarantino a Tony Scott, když v úvodu Pravdivé romance nechali Patricii Arquette obsypat Christiana Slatera popcornem… (více)

Reklama

Reklama