Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pátrání na vlastní pěst může být úspěšné – někdy. A nebezpečné – vždy... Kriminální příběh režiséra Václava Vorlíčka natočený podle scénáře Jaroslava Kořána, vypráví o mladém muži, který na vlastní pěst vede pátrání po vrahovi svého kamaráda, řidiče poštovního vozu. Řidič Radek Šimek je zavražděn na své pravidelné trase mezi Radotínem a Prahou. Jelikož měl toho večera u sebe jen málo peněz, vyloučí policie loupežný motiv. Radkův kolega a kamarád Honza Marek nedokáže vyšetřovatelům říci nic bližšího. Oba se totiž střídali na směny a neměli přehled o tom, jak ten druhý tráví volný čas. Honza usoudí, že vražda nějak souvisí s Radkovým osobním životem. Zapojí do akce ostatní poštovní řidiče a s jejich pomocí se pokusí najít dívku z fotografie, nalezené v Radkových věcech… (Česká televize)

(více)

Diskuze

hippie2222

hippie2222 (hodnocení, recenze)

Jo, je tady v tom filmu pěknej chaos. V titulcích Jaroslav Kořán, což byl evidentně pražskej primátor. V obsahu je ale odkaz na úplně jinýho Jardu Kořána, kterej je fotograf, hudebník, skladatel, ročník 1962, kterej s tímto filmem nemá společnýho zhola nic. Je pak k uzoufání zjistit, že v profízlovaný internetový době neexistuje informace, jestli se jedná o syna či jiného příbuzného scénáristy tohoto filmu. No a v informacích o filmu uvedenej Josef Kořan, 1921, existuje jen a pouze ve filmových databázích, jinak o něm není na internetu ani popel, o wikipedii nemluvě, tam nemá ani prázdný heslo. Existoval ten chlap vůbec? No jak říkám - bordel jak v tanku. Kéž by někdo kompetentní a znalej zjednal nápravu a udělal pořádek.

Matesek

Matesek (hodnocení, recenze)

V titulcích není scenaristou Josef, ale Jaroslav Kořán. A zde uvedení herci (Munzar, Kanyza aj.) tam vůbec nehrají. Nebo jsem viděl jiný film?

hippie2222

hippie2222 (hodnocení, recenze)

Pošťák detektivem. Protože proč? Protože to cajti nedovedou vyřešit? A protč to nedovedou vyřešit? Protože jim pošťák nepoví nic z toho, co ví... No, pane Kořáne, to mi přijde dost na palici, aby šly dvě hvězdy dolů. A Janička nedovedla zahrát zpěvačku - dá se to svádět na mládí 25 let? Nevím, herecký školy nemám. Ale jsem nespokojen. Někomu ke spokojenosti stačí návrat do těch krásnejch normalizačních časů, mně ani omylem. Souhlas s Enšpíglovým výstižným hodnocením. Dvě hvězdy za Flamingo a vizuálně nepřítomnou Marušku Rottrovou.

Reklama

Reklama