Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Bývalá rytířka Jedi Ahsoka Tano zjišťuje, že zranitelné galaxii hrozí nové nebezpečí. (Disney+)

Videa (6)

Trailer 6

Recenze (179)

Litvicek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jsem se těšil.. A výjma jednoho dobrého dílu jsem to vyloženě celé protrpěl. Kurva, jak je tohle vůbec možné? Čarodějnice ala oráj. Zombie stormtroopeři. Vyloženě nudný příběh a ještě znuděnější Ashoka v hlavní roli. Nezajímavé akční sekvence, včetně bitev se světelnými meči. Vesmírné letecké bitvy naprosto k smíchu a mohl bych pokračovat. Zlatý Boba Fett, který je oproti tomuhle vyloženě luxusní, protože každý díl měl jasný tah na branku a byl zajímavý, dobře natočený. Tady? Jsem rád, že to mám za sebou - Po Obi-Wanovi další zklamání. ()

Ten_Geek 

všechny recenze uživatele

Po MASIVNÍM zklamání jako byl Kenobi a 3 série Manda jsem očekával trošku něco lepšího. Ahsoka byla jedna z mojich nejoblíbenějších postav, přirostla mi k srdci jak v Clone Wars ,tak v Rebels. Takže těšil jsem se na tento seriál? Docela ano. Dostal jsem to co jsem chtěl? Ne. Dostal jsem to co jsem čekal? Dá se to říct. Ahsoka má několik dobrých kvalit, jako jsoiu nové postavy, kvalitní hudba, nebo třeba herecké výkony. Ale to je asi vše co dokážu pochválit. Děj se celkově docela nudný, Ahsoka nemá téměř žádný charakter, seriál tahají spíš vedlejší postavy jako je Sabine, Hera, nebo Huyang. To co postavy dělají občas nedávájí smysl, převážně jeden modrý vojevůdce. Co si budem, tento seriál je nemastný, neslaný, prostě MID. 5.5./10 ()

Reklama

Wotan 

všechny recenze uživatele

Tak jsem to zkusil a je to takové, no rozporuplné. Předlohu jsem neviděl a jestli se to drží lore je mě celkem jedno. Je to pěkně udělané a vizuál je super takže výprava za taťkem šmoulou celkem uteče. Ahsoka s kámoškama má velký štěstí, že všichni nepřátelé nejspíš prodělali výcvik u střelců ze Spaceballs,  ale chápu, že už to tak v tomhle vesmíru chodí. Sabine je napřesdržku snad permanentně a je škoda, že ji světelnej mečík jenom decentně polechtal játra. Velkej Šmoula je teda stratég asi jako Rimmer z trpaslíka. Jeho geniální rozhodování jde v podstatě shrnout do: "Pošlete tam jednotku." "Všichni naši jsou mrtví, pane!" "Přesně podle plánu." No takže dvě postavy, který to zachraňujou jsou Ray a jeho svěřenkyně. ()

Motinski 

všechny recenze uživatele

Dejovo nejde o nič prelomové ajkeď príjemné pocity prevažujú. Vidieť zaujímavé lokality, svetelné meče a Rosario Dawson ako vdychla život mojej obľúbenkyni z Clone Wars bola paráda. Interakcia s Anakinom v piatej epizóde je zážitok ktorý som netipoval že niekedy uvidím v hranej podobe. (očividný fanservis, no aj tak som bol na mäkko). Seriál ale obsahuje hluché miesta, skratkovité motivácie a nedostatočné vykreslenie hrozby v podobe Thrawna. Sabine bola občas otravná a určite som si viac obľúbil nakriklad Heru. Asi bude chyba že som nevidel Rebelov, dlhšie potom trva naladiť sa na správnu vlnu a zoznámiť sa s charaktermi ktoré iní divaci už poznajú. Star Wars nikdy nepatrilo k vrcholom scenáristiky, takže nečakajte prepracovaný príbeh plný zvratov. Občas ale stačí aj jednoduchá oddychovka s momentami čo fanúšikom vyčaria úsmev. A to sa v mojom prípade stalo. Tie 4* sú síce slabšie, v posledných dvoch epizódach som dokonca rozmýšlal nad ešte nišším hodnotením, ale v porovnaní s Obi-wanom funguje všetko lepšie. Príbeh drží pokope, súboje majú dynamickejšiu choreografiu a aj vizuál je bohatší. Teším sa na pokračovanie. 1.séria 7/10 ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Vlastně mě mrzí, že Filloni nezačal přepracováním Clone wars a Rebels do hrané podoby, protože mnoho lidí přijde k Ahsoce s čistým štítem a třeba já na ty animáče nikdy koukat nebudu, leč ocenil bych celý hraný příběh. Nicméně se v podstatě jedná o pátou řadu Rebels, samostatně to víceméně funguje a pokud se přenesete přes domnělou woke agitku, dostanete výborně vypadající seriál (Dave Filloni s novou technologií umí lépe pracovat), s fajn hrdinkou, Rosarii Dawson jsem si nakonec docela oblíbil. Není to žádná must see šleha, co by měl každý vidět jako byla tehdy první řada Manda, ale pokud se seriál SW budou ubírat tímto způsobem a sledovanost bude dostatečná, já si na to vždycky čas najdu. Jen bych ocenil už konečně nové příběhy mimo časové období hlavních 9 epizod. ()

Galerie (182)

Zajímavosti (58)

  • Loď, kterou používá Ahsoka (Rosario Dawson), je jedijský raketoplán T-6, který byl navržen a postaven společností Slayn & Korpi během Klonových válek. Kokpit raketoplánu byl následně během Občanské války použit v rebelelské Alianci jako základ pro nejlépe vyzbrojený stíhač A/SF-01 B-wing. (Veskoslav)
  • V rámci flashbacků uvidíme dvě válečné operace. První je bitva o Ryloth, domovskou planetu Hery Syndully (Mary Elizabeth Winstead). V té době vedl rebelii proti Separatistům její otec generál Cham Syndulla. A druhá je během Obléhání Mandalore a občanské války, kdy se republikové vojska spolu s loajalisty vedené Bo-Katan Kryze, postavila proti vojskům Maula na konci Klonových válek (od r. 2008). (Veskoslav)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (více)

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

05.11.2023

V současné době hraje u studia Disney prim spíše seriálová odnož Star Wars. Poslední celovečerní film jsme v kinech viděli téměř před čtyřmi lety, od té doby jsme však dostali seriály Ahsoka, Andor,… (více)

Reklama

Reklama