Reklama

Reklama

Deathstalker II – Duel Titánů

  • Česko Deathstalker II - Souboj Titánů (více)

Volné pokračování příběhů legendárního hrdiny Deathstalkera o boji s útlakem a kouzly. Deathstalker v tomto příběhu společně s mladou krásnou dívkou osvobodí říši od čaroděje a upírky, kteří říši ovládají. Dvojrole upírky a přítelkyně Deathstalkera dává filmu zajímavý nádech. Ve filmu nechybí ani špetka humoru a pobavení. Konečný boj čarodějů a Deathstalkera vás opět uvede do dobrodružství starověku. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (39)

hladass 

všechny recenze uživatele

První díl Deathstalkera byla levná, lehce erotická, ale zábavná blbůstka, kterou druhý díl ještě ve všech směrech překonává... Dříve než se Velký Jim začal specializovat na zmutovanou a přerostlou faunu všeho druhu, střihl si tento extrémně levný kousek, ve kterém se s ničím nesere, nic se nebere vážně a tak není problém dát do filmu scény s prvního dílu, útok zombies, kouzla, boxerský zápas mezi hlavním, neustále hláskujícím hrdinou a několika metrákovou amazonkou, souboje s amazonkami a tak bych mohl pokračovat... Nahoty se Velký Jim taky nikdy nebál a tak v tradici pokračující z jedničky se ve filmu objevuje velké množství koz a koziček... Což není nikdy na škodu... Krve samozřejmě ubylo, ale co už... Prostě je to blbé, infantilní, ale já se bavil... ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Megalaciný fantasybéčko se suprovym českym dabingem a rozkošně debilní synťákovou hudbou. Hlavní hrdina má dobrý hlášky a je tam spousta spoře oděných slečen. Největší prdel byl boxerskej zápas s megabachyní a dokonce tam hráli na trubky motiv z Rockyho. No prostě to bylo mnohem lepší, než jsem čekal. Hlavně díky tomu, že se to nebere vážně a je to fakt docela zábava. Samozřejmě to JE laciná sračka. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak Deathstalkera tu hraje jinej herec, coz je otazka, jestli je dobre nebo ne. V prvnim dilu to byl blbe cumici namakanej borec. Tady to je takovej vecne vysmatej, machrujici frajirek s ne moc svalama, takze zatimco v jednicce pripominal spis Conana, tady je to neco jak Robin Hood. Navic uz to neni ten tvrdak, sice jakmile vidi nejakou zenskou, zacne myslet gatema, ale jinak je to pomahajicici slusnacek. Ono celkove to ubralo na brutalite, zadny usekany koncetiny, minimum krve. Co bych pochvalil je vic konzistentni dej, zatimco jednicka byla dost zmatena, tady to na sebe hezky navazuje, souboje sice nejsou buhvijaky, ale jsou prehledny a odviji se na fantasy dostacujici pribeh o zniceni carodeje a dosazeni princezny na trun. Do toho sem tam boje s bojovnikama, zombikama nebo treba amazonkama, takze v tomhle ohledu v pohode. Problem je, ze hudba je neustale desne infantilni, jsou tu pouzity sceny z prvniho dilu, ale hlavne je to silena sranda. Takhle se fakt nenasmejete ani u lecktery komedie, neda se to brat absolutne vazne, vetsina scen fakt rozesmiva, napomaha tomu taky ta uchylacka hudba, vecne vysmatej Deathstalker a roztomiloucka naivni princezna. Jenze ackoliv to asi nebyl zamer tvurcu, prave diky tomu jsem se tech 80 minut slusne bavil. Lepsi 3*. ()

Vampireman 

všechny recenze uživatele

- Jmenuji se Eva. - A já Deathstalker! Od začátku naprosto navážno sranda s ještě hulvátštějším Deathstalkerem, vysmívající se i prvnímu dílu, který zároveň vykrádá o celé scény (něco jako v Tureckých válkách). Scénář tenhle film rámuje do sekce pravé jihoamerické telenovely (intrikaření ve stylu "ty štětko, čórhlasmi palác!") a českej dabing tomu dodává korunu. Samozřejmě nechybí big and muddy-wet boobs a pořádná píchačka. Nejkouzelnější je ale hudební motiv, který jeden pidižvík přeinterpretuje na jakousi loutnu nezapomenutelným perform-skillem. ()

Quint 

všechny recenze uživatele

Jeden z mnoha béčkových „sword and sorcery“ filmů 80. let, který se ovšem (na rozdíl od prvního Deathstalkera) nebere ani trochu vážně. Známý béčkař Jim Wynorski si zjevně uvědomil velmi omezené možnosti extrémně nízkého rozpočtu, a tak to celé vzal s humorem a se snahou natočit co nejblbější a nejabsurdnější film co to jen jde. Špatné herecké výkony a laciná výprava (která se jen velmi vzdáleně podobá poutavým plakátům Borise Valleja) mu tedy hrají do karet a výsledek je zábavnou taškařicí, která vcelku úspěšně paroduje mnohá žánrová klišé. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (3)

  • Pôvodný scenár sa niesol v oveľa vážnejšom duchu. (beso74)
  • Nemŕtvych mŕtvych z cintorína hrali obyvatelia blízkeho mestečka. (beso74)
  • John Terlesky (Deathstalker) a Toni Naples (Sultana) sa pri svojom šermiarskom súboji zaobišli bez dablérov. (beso74)

Reklama

Reklama