Reklama

Reklama

Hněv Titánů

  • USA Wrath of the Titans (více)
Trailer 2

Deset let po porážce obludného Krakena se Perseus pokouší uchýlit ke klidnému životu jako rybář a otec malého syna. Jenže mezi bohy, oslabenými nedostatkem lidské oddanosti a dlouho vězněnými Titány, pod vedením zuřivého Krona vypukne velká válka. Zeus, který byl zrazen Hadem, je zajat a unesen do podsvětí, a tak se Perseus musí ještě jednou stát hrdinou, aby nalezl Dia a zmařil snahu Titánů vládnout na Zemi. (Magic Box)

(více)

Videa (18)

Trailer 2

Recenze (1 121)

genetique 

všechny recenze uživatele

Hollywood v súčasnosti netočí kvalitné historické filmy, čo môže potešiť jedine investorov a štúdiá, ktoré majú prsty v takýchto rýchlokvaškách. Pre nás divákov, ktorý majú v podobnom žánri aspoň malú záľubu ostávajú oči pre plač a spomienky na doby Gladiátora a Statočné srdce. Možno o chlp zlepšenie voči predchodcovi, ale aj tak je to stále len prázdna bublina plytkého príbehu, ktorý je akurát vykreslený v mytologickej dobe, bez poriadneho dialógu, atmosféry, či charakteru postavy, na ktorej by film mohol stavať. Film ťahali akurát starí hereckí bohovia, ktorým však nebolo dopriate príliš priestoru. 60%. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Napriek početným trikom a akčným scénam je to strašne nudné, nezáživné a vinou nesympatických kladných postáv až blbé. Kým minule Worthingtonovu nudnosť maskovala dobrá akcia a skvelá partia dobrodruhov, teraz sú akčné scény slabé a čo sa týka dobrodruhov, preč sú doby charizmatického Madsa Mikkelsena, Liama Cunninghama a Nicholasa Houlta. Scenár je ešte horší, ako minule. Vôbec ma nezaujímali postavy, ani ich motivácie a psychologické pozadia. Nezaujímalo ma, prečo robia také a také veci, nezaujímalo ma, čo tým sledujú atď. Ak aj sa objavilo niečo predsa len trocha šťavnatejšie (obri), stále som bol až prekvapený sám zo seba, ako ma to nedokáže strhnúť. Je to fádne a rutinné a nemá to ani tých pár plusov, ktoré mal prvý diel. Všetko sa dá dlho dopredu očakávať („jednotkový“ zlosyn precitne a na jeho zvoľnené kreslo zasadne nová postava) a po emočnej stránke je to skutočne bieda. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

V podstate naprosto pohodovej letni blockbuster, kterej skouknete a za chvily vam vysumi z hlavy. Rek bych, ze je film lepsi nez prvni dil, ale zase tu je nekolik hluchejch mist, ktery to trochu srazej, takze ve vysledku zhruba stejna kvalitativni uroven. No a jedna se o pokracovani, takze plati vseho vic. Pribeh je sice vcelku stupidni, ale na to kazdej sere, tady jde o to ze postupne vylejzaj vsemozny potvory a rube se to ve velkym. Hudba by sice mohla bejt vyraznejsi, ale triky jsou bezchybny, herci nijak neurazi, takze na tech 100 minut idealni zabava. Ja jsem spokojenej a kdyby vznikla trojka, nijak bych se tomu nebranil. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Ešte omnoho horšie ako jednotka. Odborne sa tento druh filmov nazýva "dementná kokotina". Mám chuť vylúpnuť si oči vidličkou a s láskou spomínam na Ghost Ridera 2, ktorý je vedľa tohto dobre napísaná, zmysluplná a dobre zahratá zábava. Hlboký obdiv k hercom formátu Neesona a Fiennesa, že dokážu hrať v niečom tak retardovanom a tváriť sa, akoby to bol Shakespeare. Aj že sú ochotní vliezť na pľac s takými polenami, ako je Worthington a Pikeovina. Takisto hlboký obdiv k hollywoodskemu systému, ktorý na takýto scenár potrebuje štyroch dobre zaplatených ľudí. Niektorí tu tvrdia, že je v tom nadhľad. Okrem šaškovania Billa Nighyho som si nič také nevšimol. Nebyť jednej či dvoch slušne natočených akčných scén dám odpad. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Až teď jsem si všimla, že tohle je dvojka. Jak vidno, jedničku jsem nepotřebovala. Hněv titánů jsem tam sice nenašla, ale žárlivost a zapšklosti přehršel. Což asi patří do rodiny bohů, njn, ty jejich vztahy jsou složité. Dáte jednomu synovi o lízátko víc a už se můžete bát, že vás ten méně obdarovaný bodne do zad. Ale zase tak moc špatné to nebylo. Pořád se tam něco bouřilo, stříkalo, zabodávalo své kopí… takže jako akčňák fajn. Žádné deep řecké báje a pověsti. ()

Galerie (103)

Zajímavosti (16)

  • Názov filmu sa objaví v samom závere. (Johnny.ARN)

Související novinky

Worthington se vrací ke sci-fi

Worthington se vrací ke sci-fi

29.08.2015

Ze Sama Worthingtona (Avatar) měla být veliká hvězda, zatím to ale moc nevyšlo. Terminator Salvation se pokračování nedočkalo a Hněv titánů utnul Worthingtonův výlet k fantasy, načež se světoznámý… (více)

Hunger Games 2: Cronenberg nebo Cuarón?

Hunger Games 2: Cronenberg nebo Cuarón?

16.04.2012

Tato zpráva je spíš pro zasmání. Ale co my víme. Adaptace mládežnické sci-fi Suzanne Collinsové už přes tři týdny suverénně kraluje americkému komerčnímu žebříčku. Nesundaly jej ani nové Prcičky, ani… (více)

Michael Bay znásilňuje Nindža želvy

Michael Bay znásilňuje Nindža želvy

23.03.2012

Alespoň jsou o tom přesvědčení fanoušci legendárního zeleného kvarteta. Ale po pořádku: Michael Bay bude prostřednictvím své společnosti Platinum Dunes produkovat nový hraný film Teenage Mutant Ninja… (více)

Reklama

Reklama