Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Fin Shepard (Ian Ziering) bojoval se žraloky po celém světě, ale nyní musí svůj boj přenést na zcela nové místo – zpátky v čase, do období druhohor, kde to vše začalo. Tam je jeho úkolem zastavit vznik úplně prvního Žralokonáda v historii světa. Podaří se mu a jeho kamarádům vše vrátit do normálních kolejí a jednou provždy vymazat Žralokonáda z povrchu zemského? (Israha)

(více)

Recenze (58)

salfa72 

všechny recenze uživatele

Bohužel vtipnost pětky se nějak vytratila (i když pár narážek na jiné filmy se tam objevilo) a zůstalo jen dlouhé a nudné čekání na dlouho očekávaný happy end, které bylo občas protkané nutnou dávkou vlasteneckého patosu (Bůh žehnej Americe, komu jinému). Snad je to doopravdy poslední díl, protože jinak nevím, co dalšího by se v této sérii mohlo ještě stát. Tvůrci podojili tuto sérii více, než si vůbec dovedli představit a snad už nikoho nenapadne, že by se dalo natočit ještě jedno pokračování. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Nejbizarnější filmová série na světě došla ke svému konci a nutno říct, že ještě že tak, jelikož už v posledních dílech je znát, že došli nápady. Ale šest (!) dílů je teda něco. Jako upřímně, tady pořád ještě nějaké nápady jsou, zvlášť závěrečný boj v tornádu (díky kterému dávám tu třetí hvězdu), kde je Kleopatra, Hitler a bůh ví kdo ještě je něco neskutečně absurdního. A s pravěkem to taky byla docela síla. Pak ještě pár scének a zvlášť hrozné zpracování (a příšerní vedlejší herci) tomu dává grády, zbytek ale dost nudí. Fakt je znát, že bylo na čase to ukončit, ale co, i tak se tenhle díl podle mě řadí mezi ty lepší. 3* ()

Reklama

Melios 

všechny recenze uživatele

Po 6 rokoch sa Sharknado dočkalo svojho ukončenia ,ktoré sa rovnako ako minulé diely nebojí ukázať svoju šialenosť. Nebudem hovoriť o všetkom ,čo sa vo filme udialo ,lebo to by som spoileroval a ja chcem aby si túto debilinu pozrel každý zvlášť! Za "Planet of Aprils" a totálne gýčovú finálnu fight scénu uďeľujem filmu titul čistého guilty pleasure a 5* Škoda ,že už je tejto šialenosti koniec...Alebo nie!? ()

tom.nosek 

všechny recenze uživatele

Je to tu, poslední žraločí rodeo je za námi. První polovina jde určitě ve šlépějích lichých dílů, které byly vždy kvalitnější. Mám takový pocit, že ty dinosaury snad úmyslně udělali zlé. Gil a jeho helma, pomrkávání po historických postavách, Divoký západ. To všechno se daří poslednímu Sharknadu parodovat, přestože Sharknado tam už očividně prim dávno nehraje. Zhruba v 55. minutě, kdy se začne opravovat Novina minulost, se ovšem začínají zdivočelé vody uklidňovat a děj upadne to nudné splácaniny. Planet of the Aprils (kromě jména, to bylo fajn) nestojí za nic, a Steve už řeší totální hovadiny opravdu o ničem. Ve výsledku jde tedy o takové semi-dobré zakončení, s dobrými i zlými momenty. Určitě nepřekonává třetí Sharknado, které je jednoznačně nejlepší, ale určitě překonává ty z horších Sharknádích dílů. Závěrem Sharknádí žebříček: 3, 1, 5, 6, 4, 2. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Netušil jsem, že poslední (zatím?) část série bude tak zábavná. Bláznivé dobrodružství připomene snímky Mela Brookse a Davida Zuckera, v některých momentech jakoby tu zafušoval i Jára Cimrman. Letem světem z pravěku až do budoucnosti a zpět do současnosti pronásledují hlavní hrdinové žraločí tornádo. Během cesty časem zavítají ke králi Artušovi, ale setkají se jen s Merlinem a Morganou, dostanou se na divoký západ, kde je čeká Billy the Kid, a nevynechají ani návštěvu G. Washingtona. Do toho opět spousta filmových odkazů, které potěší. A těch herců i v malinkatých rolích! Když divák přistoupí na hru, musí se bavit. Ale chápu, že kdo čeká seriózní příběh s nabušenými efekty, musí být zklamán. Já si tohle ztřeštěné dobrodružství užil. -Ještě nejsem mrtvej!- Plesk! - Teď už si.- ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • V závěrečné scéně z baru se mezi štamgasty objeví John Heard. Jedná se ale o záběry ze Žralokonáda (2013) a pohledy zezadu patří dublérovi. (Fenk)

Reklama

Reklama