foto

Eduard Jenický

  • nar. 1969
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2017 Poslední z Aporveru
2016 V.I.P. vraždy (TV seriál)
Bez hlavy (E10)
2015 Policie Modrava (TV seriál)
2014 Clona (TV seriál)
2010 Vyprávěj - ohlédnutí (TV film)
2009 Protektor
Vyprávěj (TV seriál)
2008 Comeback (TV seriál)
Černá sanitka (TV seriál)
Kriminálka Anděl (TV seriál)
2006 Letiště (TV seriál)
Úřední hodiny (studentský film)
2004 Redakce (TV seriál)
Rodinná pouta (TV seriál)
2003 Naposledy vlkem (TV film)
2001 Lodičky (studentský film)
Paralelní světy
1997 Zdivočelá země (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace