foto

Taylor Sheridan

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (2)

  • Hell or High Water (2016)

    - Timeline: 18. dubna 2012 bylo oznámeno, že Sidney Kimmel Entertainment zakoupila zlodějský film Comancheria, který napsal Taylor Sheridan. Společnost film financovala a produkovala spolu s Film 44 Petera Berga. Film měl svůj vlastní panel na Cinemacon 2016, kde byla oznámena změna názvu na Hell or High Water a Peter Berg se měl ujmout režie. Scénář vyhrál známý Black List nerealizovaných scénářů za rok 2012. 2. dubna 2015 bylo oznámeno obsazení Jeffa Bridgese, Chrise Pinea a Bena Fostera. David Mackenzie poté převzal režisérské otěže. CBS Film zakoupilo práva na distribuci ve Spojených státech. Natáčení probíhalo ve východním Novém Mexiku. Začalo se 26. května 2015 ve městě Clovis. Natáčelo se také ve městech Portales, Tucumcari, Ranchvale a Albuquerque. Film si odbyl premiéru 16. května 2016 na fimovém festivalu Cannes. Do kin se podíval v limitovaném množství 12. sprna. (Hal_Moore)

  • Hell or High Water (2016)

    - Cameo: Taylor Sheridan si zahrál kovboje, jenž spolu s dobytkem utíká před požárem. (Hal_Moore)

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

2016 Hell or High Water
2009 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
2008 Zákon gangu (TV seriál)
2006 Stage Kiss
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
Veronica Mars (TV seriál)
2003 White Rush
10-8: Officers on Duty (TV seriál)
2001 Bad News Mr. Swanson (TV film)
Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Křižovatky medicíny (TV seriál)
1999 Time of Your Life (TV seriál)
1998 V.I.P. (TV seriál)
1996 Her Costly Affair (TV film)
1994 Správná pětka (TV seriál)
1993 Doktorka Quinnová (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)

Režijní filmografie

2017 Wind River

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace