Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný

Zajímavosti k filmům (13)

Jak jsem poznal vaši matku - Navždycky 2/2

Jak jsem poznal vaši matku - Navždycky 2/2 (2014) (epizoda)

V epizodě Žádnej stres (2012) se dozvíme, že Marshall (Jason Segel) a Lilly (Alyson Hannigan) se kdysi vsadili o pár dolarů, že se Ted (Josh Radnor) a Robin (Cobie Smulders) nedají dohromady. Po scéně v baru, kdy Tracy (Cristin Milioti) fotí přátele u stolu, si můžeme všimnout malého detailu. Jelikož se v ten den měl Ted s Tracy brát, Marshall dává Lilly peníze, což je odkaz právě na tuto sázku, kterou toho dne prohrál.

Comeback - Sliby chyby

Comeback - Sliby chyby (2008) (epizoda)

Tomáš (Tomáš Matonoha) říká, že Loštický zázrak v 17. století vzkřísil mrtvého člověka. Jak ale bylo řečeno, k vytvoření Loštického zázraku je potřeba UV lampa. Ta v 17. století ještě neexistovala, tudíž Loštický zázrak ještě vzniknout nemohl.

Harry Potter a Relikvie smrti - část 2

Harry Potter a Relikvie smrti - část 2 (2011)

Když Ron (Rupert Grint) s Hermionou (Emma Watson) stojí před bránou do Tajemné komnaty, Ron promluví hadím jazykem a Hermiona se podíví tomu, že ho Ron ovládá. Z druhého dílu ale víme, že k této bráně se lze dostat jedině skrze holčičí umývárny. V těch je potřeba také použít hadí jazyk. Znamená to, že Ron hadím jazykem již jednou promluvit musel. Hermioně by to tedy podruhé nemělo připadat zvláštní.

Comeback

Comeback (2008) (seriál)

V epizodě Narozzeniny (2009) je řečeno, že Tomášův (Tomáš Matonoha) věk je čtyřicet pět let a v epizodě Pomáhat a chránit (2008) se dozvíme, že Ozzák (Martin Dejdar) je o 5 let starší než Tomáš. Pokud se děj seriálu odehrává v roce 2008, mohli bychom spočítat, že se postava Tomáše narodila v roce 1963 a postava Ozzáka v roce 1958.

Tři bratři

Tři bratři (2014)

Ve scéně, kdy se Pepa (Vojtěch Dyk) setká s Maruškou (Sabina Rojková) u studny a podruhé uklouzne, je za ním vidět kůň, který pije z kbelíku. Po střihu se úhel kamery změní a kůň stojí vzpřímeně.

Comeback

Comeback (2008) (seriál)

V obchodu U Dvou Akordů můžeme vidět okno. Při pohledech na dům z venku je ale vidět, že v se v daných místech žádná ulice ani jiný prostor nenachází.

Dívka na koštěti

Dívka na koštěti (1971)

Michal Hejný (Bujnoch) po roce 1978 emigroval do USA. Filmaři dostali za úkol vytvořit novou verzi závěrečných titulků, ve kterých se jméno Michala Hejného již neobjevilo.

Harry Potter a Relikvie smrti - část 1

Harry Potter a Relikvie smrti - část 1 (2010)

Scéna, při níž jsou hlavní představitelé dopadeni skupinou lapků, působí poněkud nesmyslně. Namísto okamžitého přemístění začne celá skupina utíkat kamsi do lesa. V knihách je tato scéna vyřešena tak, že lapkové Harryho a ostatní okamžitě odzbrojí a v přemístění jim tak zabrání.

Poslední semestr

Poslední semestr (2018)

Film měl celosvětovou premiéru 5. října 2018 na filmovém festivalu ve Švýcarsku, v Curychu.

Reklama