Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sousedy z Upper West Side Charlese, Olivera a Mabel spojuje společná láska ke skutečným zločinům. (Disney+)

Recenze (11)

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Mám pocit, že ani jeden z nich už nevie pohnúť mimickými svalmi, ale vzhladom na to, že hrajú post-relevantných umelcov, to asi nevadí. :) Príbeh nenadchol, neublížil. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: v pilote sa stretávame a spoznávame s tromi diametrálne odlišnými hlavnými charaktermi. Charlesom, Oliverom a Mabel. V dome kde bývajú sa stala vražda a práve táto ústredná trojica sa jej bude snažiť prísť na koreň. Prevedenie: Ak odhliadneme od nesympatického hlavného tria je to celkom dobre natočené a má to pútavý moderný dej. Bojím sa že tomu príde šťava skôr ako sa to rozbehne. 55% ()

jefff 

všechny recenze uživatele

Zatím mě to hrozně baví. Super hudba, exteriéry a interiéry New Yorku, skvělé herecké obsazení (na Martina jsem už úplně zapomněl) a fajn zápletka, která doufám, ještě nabere na obrátkách... ()

MirkaP 

všechny recenze uživatele

Nijak mimořádně to nenadchlo, ale ani neurazilo. To, jak se sešli přes podcastový seriál, se mi líbilo. Dáme tomu šanci dál. ()

RichB972 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slabý úvod. Staromódně pojaté a usazené do dnešní doby. Užvatlané a rádoby vtípky jsou vesměs tristní. Tomu odpovídá i obsazení. Má to pouze potenciál, ale takhle špatný začátek bych opravdu nečekal. 40%   Disney+, HD, původní znění s titulky ()

JanPrazak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprosto skvělý začátek do seriálu a musím říct, že jeden z nejlepších, co jsem za poslední dobu viděl. Trojice Steva, Seleny a Martina je parádně představena společně s tajuplným příběhem! ()

Reklama

Reklama