foto

Jamie Babbit

  • nar. 16.11.1970 (48 let)
    Shaker Heights, Ohio, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2016 Brothers in Atlanta (TV film)
2015 Fresno
2013 Made in Cleveland
Vražedná dohoda
2007 Výbor ťuťu ňuňu cecíků
2005 The Quiet
2004 A Memoir to My Former Self
2001 Stuck
1999 But I'm a Cheerleader
Sleeping Beauties
1996 Frog Crossing

TV seriály

2019 Russian Doll (TV seriál)
Reflection (E06)
Superiority Complex (E05)
Alan's Routine (E04)
2018 Sorry for Your Loss (TV seriál)
I Want a Party (E06)
Santa Clarita Diet (TV seriál)
Suspicious Objects (S02E09)
The Marvelous Mrs. Maisel (TV seriál)
Someday... (S02E08)
Look, She Made a Hat (S02E07)
Silicon Valley (TV seriál)
Tech Evangelist (S05E04)
Chief Operating Officer (S05E03)
2017 Ghosted (TV seriál)
Sam (E06)
Girlboss (TV seriál)
The Orville (TV seriál)
Cupid's Dagger (S01E09)
Silicon Valley (TV seriál)
The Keenan Vortex (S04E08)
Teambuilding Exercise (S04E04)
Intellectual Property (S04E03)
Brooklyn 99 (TV seriál)
HalloVeen (S05E04)
Girls (TV seriál)
Full Disclosure (S06E06)
2016 Rozvod (TV seriál)
Vánoce (S01E06)
Supergirl (TV seriál)
Childish Things (S01E10)
The Grinder (TV seriál)
For the People (E20)
Silicon Valley (TV seriál)
Převod podílu (S03E08)
Honba za lepší betou (S03E07)
Girls (TV seriál)
Cesta domů (S05E08)
2015 The Grinder (TV seriál)
Giving Thanks, Getting Justice (E08)
Hledání (TV seriál)
Looking for Glory (S02E08)
Looking for Gordon Freeman (S02E06)
Brooklyn 99 (TV seriál)
Defense Rests (S02E14)
Girls (TV seriál)
Tad a Loreen a Avi a Shanaz (S04E08)
2014 Hledání (TV seriál)
Looking for a Plus-One (S01E07)
Playing House (TV seriál)
Girls (TV seriál)
Svačina zdarma (S03E06)
2013 Go On (TV seriál)
Pass Interference (E15)
2012 Doktorka Emily (TV seriál)
Emily and... the Question of Faith (E06)
Go On (TV seriál)
Bench-Clearing Bawl (E04)
Smash (TV seriál)
Let's Be Bad (S01E05)
2011 Láska bolí (TV seriál)
Boys to Men (E07)
Mr. Sunshine (TV seriál)
Pomsta (TV seriál)
Nátlak (S01E11)
Tara a její svět (TV seriál)
The Electrifying & Magnanimous Return of Beaverlamp (S03E07)
The Road to Hell Is Paved with Breast Intentions (S03E06)
2010 Prolhané krásky (TV seriál)
Dokonalá bouře (S01E09)
Průměrňákovi (TV seriál)
Halloween (S02E06)
Signály (S01E23)
Džíny (S01E11)
Tara a její svět (TV seriál)
Open House (S02E10)
The Family Portrait (S02E09)
2009 Assistants, The (TV seriál)
Castle na zabití (TV seriál)
Nekupujte padělky (S01E06)
In the Motherhood (TV seriál)
Město žen (TV seriál)
Lekce líbání (S01E05)
V těle boubelky (TV seriál)
Zvláštní poldové (TV seriál)
One Man Band (E03)
Ďáblův sluha (TV seriál)
To Sprong, with Love (S02E11)
2008 Swingtown (TV seriál)
Dirty Sexy Money (TV seriál)
The Summer House (S02E07)
Láska je Láska (TV seriál)
Luxusní svatba (S05E02)
2007 Dirty Sexy Money (TV seriál)
The Wedding (S01E07)
Super drbna (TV seriál)
Hra na fanty (S01E05)
Láska je Láska (TV seriál)
Lhář (S04E08)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Sbohem, můj mazlíčku (S07E14)
Všem, jichž se to týká (S07E12)
2006 Alias (TV seriál)
Vidím všechny ty mrtvé (S05E14)
2005 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Nepříjemné překvapení (S05E21)
Návštěva u Emily a Richarda (S05E20)
Láska hory přenáší (S05E16)
2004 Wonderfalls (TV seriál)
Barrel Bear (E07)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Paní Grubmanová (S02E04)
Christian Troy (S02E02)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Holky v bikinách, kluci na oprátce (S04E17)
2003 Miss Match (TV seriál)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Cara Fitzgerald (S01E08)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Velký zápas (S04E09)
To jsou nitky, Pinnocchio (S03E22)
Rozluč se, Gracie (S03E20)
další epizody (6)
2002 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Vejce nadivoko (S03E06)
Absolventka (S02E21)
Pohřeb na přání (S02E17)
2001 Maybe It's Me (TV seriál)
The Bernie Mac Show (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Výlet do Harvardu (S02E04)
2000 Ed (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
1999 Popular (TV seriál)
Undressed (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Herecká filmografie

Host

TV pořady

2017 69. Emmy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace