foto

Jamie Babbit

  • nar. 16.11.1970 (46 let)
    Shaker Heights, Ohio, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2015 Fresno
2013 Made in Cleveland
Vražedná dohoda
2007 Výbor ťuťu ňuňu cecíků
2005 The Quiet
2004 Memoir to My Former Self, A
2001 Stuck
1999 But I'm a Cheerleader
Sleeping Beauties
1996 Frog Crossing

TV seriály

2017 Girlboss (TV seriál)
Silicon Valley (TV seriál)
Teambuilding Exercise (S04E04)
Intellectual Property (S04E03)
Girls (TV seriál)
Full Disclosure (S06E06)
2016 Brothers in Atlanta (TV seriál)
Rozvod (TV seriál)
Vánoce (S01E06)
Supergirl (TV seriál)
Childish Things (S01E10)
Silicon Valley (TV seriál)
Převod podílu (S03E08)
Honba za lepší betou (S03E07)
Girls (TV seriál)
Cesta domů (S05E08)
2015 Brooklyn 99 (TV seriál)
Defense Rests (S02E14)
Girls (TV seriál)
Tad a Loreen a Avi a Shanaz (S04E08)
2014 Hledání (TV seriál)
Playing House (TV seriál)
Girls (TV seriál)
Svačina zdarma (S03E06)
2011 Láska bolí (TV seriál)
Mr. Sunshine (TV seriál)
Pomsta (TV seriál)
Tara a její svět (TV seriál)
The Electrifying & Magnanimous Return of Beaverlamp (S03E07)
The Road to Hell Is Paved with Breast Intentions (S03E06)
2010 Prolhané krásky (TV seriál)
The Perfect Storm (S01E09)
Tara a její svět (TV seriál)
Open House (S02E10)
The Family Portrait (S02E09)
2009 Assistants, The (TV seriál)
Castle na zabití (TV seriál)
Nekupujte padělky (S01E06)
In the Motherhood (TV seriál)
Město žen (TV seriál)
Lekce líbání (S01E05)
Průměrňákovi (TV seriál)
V těle boubelky (TV seriál)
2008 Swingtown (TV seriál)
Dirty Sexy Money (TV seriál)
The Summer House (S02E07)
2007 Dirty Sexy Money (TV seriál)
The Wedding (S01E07)
Super drbna (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Sbohem, můj mazlíčku (S07E14)
Všem, jichž se to týká (S07E12)
2005 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Blame Booze and Melville (S05E21)
How Many Kropogs to Cape Cod? (S05E20)
So... Good Talk (S05E16)
2004 Láska je Láska (TV seriál)
Wonderfalls (TV seriál)
Barrel Bear (E07)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Paní Grubmanová (S02E04)
Christian Troy (S02E02)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Holky v bikinách, kluci na oprátce (S04E17)
2003 Miss Match (TV seriál)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Cara Fitzgerald (S01E08)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Velký zápas (S04E09)
To jsou nitky, Pinnocchio (S03E22)
Rozluč se, Gracie (S03E20)
další epizody (6)
2002 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Vejce nadivoko (S03E06)
Absolventka (S02E21)
Pohřeb na přání (S02E17)
2001 Maybe It's Me (TV seriál)
The Bernie Mac Show (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Výlet do Harvardu (S02E04)
2000 Ed (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
1999 Popular (TV seriál)
Undressed (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace