Reklama

Reklama

Bezva zuby na zásnuby

(TV film)
  • Slovensko Bezva zuby na zásnuby (více)
Ukázka z filmu

Obsahy(1)

Padesátník Richard (Jiří Langmajer) si chce vzít svoji o patnáct let mladší přítelkyni Cecílii (Anna Fialová). Má ji i její malou dceru Jasmínku (Mia Kavanová) upřímně rád. Cilka má ale dlouhodobě komplikovaný vztah se svými rodiči. Zejména autoritativní otec (Miroslav Hanuš) nepřál už jejímu předchozímu vztahu a nepřeje ani tomu současnému. Dlouho připravovanou seznamovací návštěvu navíc zkomplikuje bolest Richardových zubů, návštěva pohotovosti, zásah rázné lékařky i problémy s anestezií. Otec se domnívá, že je Richard po mozkové mrtvici, a matka (Simona Stašová) dělá všechno pro to, aby zabránila definitivnímu rozvratu rodiny. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Ukázka z filmu

Recenze (119)

Zdarda odpad!

všechny recenze uživatele

Česka televize by se opravdu měla zamyslet nad současnou dramaturgií, protože tohle je jejich už několikátý přešlap. Tolik talentovaných scenáristů by chtělo dostat šanci v televizi a ČT místo toho dá přednost vyčpělým Hřebejkovi & Jarchovskému nebo si objedná rovnou čtyři filmy za rok od slizce nevtipných Vejdělka & Epsteina. ()

Burejsa 

všechny recenze uživatele

Tohle dílo bych promítal studentům režie jako ukázku toho, že když máte skvělé herce, tak i slabý scénář a nekompetentní režie může dopadnout tak, ze to nebude úplný odpad. Mít to 20 minut, tak by to byla hezká mikrokomedie. Ta hodina navíc tam vadila. Langmajer, Hanuš i Stašová hráli na 1. Fialová na 2 a zbytek byl slabý. ()

Reklama

HonzaBez 

všechny recenze uživatele

"Někde uvnitř je to moc krásnej člověk. A kde uvnitř? Hluboko.“ Hledat "krásu" v tomto televizním filmu Jiřího Vejdělka není zrovna jednoduché. Celé se to podobá spíše poněkud natahované bakalářské povídce (vybavila se mi třeba ta s Vladimírem Menšíkem Zuby) než serióznímu televiznímu filmu. Postava Miroslava Hanuše (důstojník co se modlí) je poněkud bizardní a v tom konci se moc nedozvíte, co se v tomto autoritáři hnulo, že se nakonec rozhodl, jak se rozhodl. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Zábava jako lehká děva - chvilku potěší a druhý den o ní nevíme. 1)  Divák musí přijmout komediální nadsázku, která ovšem v podání Marka Epsteina a Jiřího Vejdělka dělá z protagonistů totální debily. Jeden příklad za mnohé: "novomanžel" Richard po zákroku u zubaře nemůže mluvit. Místo aby ukázal potvrzení o vyšetření, chová se jako trotl vůči policistům i posléze doma, kde hostí svého budoucího tchána. Sranda holt muší bejt, i kdyby na vtipnou kaši nebylo._____ 2)  Přesto jsem se poté, co jsem vypnul mozek, u pohodového snímku docela bavil (s uvedenou výhradou) a tak končím smířlivými třemi hvězdičkami._____ 3)  Výstižný koment: Gilmour93**. ()

tein 

všechny recenze uživatele

Prilis dlouhe, malo zabavne, zcela nevtipne. Toto opravdu neni komedie ale spis rodinne drama ze ktereho clovek nema vubec dobry pocit, a uz vubec se zde nema cemu smat. Ukol asi znel natocit komedii a tak je tam nasilim narvano nekolik asi radoby vtipnych scen - napr. s malou uniformou, u zubare, s kurakem, s policii, piti vina brckem... Tahle bych zde mohl jmenovat kazdou jednu scenu ktera se ve filmu objevila. Navic to vse s despotickym otcem, prihlouplou submisivni matkou a opravdu neprijemnou holcickou, ktera kuli oci jak vydesena civava, az tim uplne nahani strach. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (3)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v Prahe a Říčanoch. (dyfur)

Reklama

Reklama