Reklama

Reklama

Bezva zuby na zásnuby

(TV film)
  • Slovensko Bezva zuby na zásnuby (více)
Ukázka z filmu

Obsahy(1)

Padesátník Richard (Jiří Langmajer) si chce vzít svoji o patnáct let mladší přítelkyni Cecílii (Anna Fialová). Má ji i její malou dceru Jasmínku (Mia Kavanová) upřímně rád. Cilka má ale dlouhodobě komplikovaný vztah se svými rodiči. Zejména autoritativní otec (Miroslav Hanuš) nepřál už jejímu předchozímu vztahu a nepřeje ani tomu současnému. Dlouho připravovanou seznamovací návštěvu navíc zkomplikuje bolest Richardových zubů, návštěva pohotovosti, zásah rázné lékařky i problémy s anestezií. Otec se domnívá, že je Richard po mozkové mrtvici, a matka (Simona Stašová) dělá všechno pro to, aby zabránila definitivnímu rozvratu rodiny. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Ukázka z filmu

Recenze (119)

hroubek 

všechny recenze uživatele

Posledních pár let jsem lehce alergický na "Langoše", když hraje v komediálních rolí. Tohle bylo krátké, neurážející a celkem zábavné. Hodně to klouže po povrchu a je obrovská škoda, že to nejde do hloubky, protože pak by se na některých věcech dalo lépe stavět a rozvíjet je. Je to fajn jednohubka, u které se dost často zasmějete, ale žádný velký zázrak nečekejte. ()

Oxiduji 

všechny recenze uživatele

Tak jste to dokázali. Má naděje, že je možné natočit civilní, fajn komedii je pohřbena. Vydržela jsem to přesně 37minut a 43 sekund. Proč? Proč? Celé Kavčí hory zavést hnojem a zkusit to znovu. Stupidní, nefungující scénář. Nechápu, čemu se zdejší recenzenti smáli..Tomu Eeee, Aaaaa? Nebo drmolící Fialové? Stašové s Hanušem, co předváděli repasované Pelíšky? A co ta hudba? Banální, blbá, uvozhřená...Muchowe, Muchowe, shame! Jasně, složenky se neptají. Jedna hvězda za slovenskou doktorku, ta se mi líbila. P.S. Jako mamina nechci shamovat dítě, ale nestandartní vizáž dětské herečky mě bude chvíli strašit...na druhou stranu, zřejmě z ní vyroste fakt krásná ženská. ()

Reklama

ChrisChilly 

všechny recenze uživatele

Sešlo se pár skvělých herců, námět ve stylu Bakalářů, režisér Vejdělek a přibližně hodinová stopáž. Opravdu se mi líbilo, jak hrál Langmajer. Komedie k popukání to dle mého názoru nebyla, ale naopak se tam objevil prostor pro zamyšlení. Chápu, že například postava Mirka Hanuše měla být zatvrzelá, ale stejně jsem měla pocit, že chyběla řádná komunikace, takže film sázel i na nedorozumění. Těžko říct, zda by v reálném životě došlo k takovému happy endu. Zajímalo by mě, zda se Hanušova postava nechala v závěru pouze "pobláznit" nastalou situací a až bude po všem (nechci úplně spoilerovat), tak se vrátí do své staré polohy nebo mu skutečně došlo, že své dceři i ženě celou dobu otravoval život a změní se. ()

J.CTORN 

všechny recenze uživatele

Nebál bych se říct že by to nebyla špatná epizoda nějakého seriálu, přece jen minutáž, divné sestříhání soundtracku apod. Jako příhoda ze života to funguje dobře a i když to má být komedie, jako lehké drama a posun postav to funguje dobře. Je to průměr? Těžko říct, spíš lehounký nadprůměr když k tomu započítáme posun postavy otce. ()

quido_zidle 

všechny recenze uživatele

Já opravdu chtěl... Chtěl se podívat na českou komedii bez předsudků. Ale lidi to fakt nejde... Ne že by to chvílemi nebylo vtipné (dvojice Hanuš, Stašová je úžasná a celé to jakštakš díky nim drží pohromadě), ale těch momentů "to snad nee" je tam prostě moc(primář na zubárně, celá scéna s policisty, "já rodičům to že šel k zubaři prostě neřeknu a neřeknu, protoža pak bude ta sranda víme...", Langmajer tvářící se jako debil, předání prstýnku uprostřed hádky s tchánem(wtf...), atd.) A postavit více jako hodinový počin na tom, že jednomu z hlavních hrdinů opíchali zuby? Sorry to je málo. Takže kdyby to mělo 20 minut a jmenovalo se to Bakaláři 2022 tak za mě  v pohodě. Takto jen další česká "komedie":-( ()

Galerie (18)

Zajímavosti (3)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v Prahe a Říčanoch. (dyfur)

Reklama

Reklama