Reklama

Reklama

Bezva zuby na zásnuby

(TV film)
  • Slovensko Bezva zuby na zásnuby (více)
Ukázka z filmu

Obsahy(1)

Padesátník Richard (Jiří Langmajer) si chce vzít svoji o patnáct let mladší přítelkyni Cecílii (Anna Fialová). Má ji i její malou dceru Jasmínku (Mia Kavanová) upřímně rád. Cilka má ale dlouhodobě komplikovaný vztah se svými rodiči. Zejména autoritativní otec (Miroslav Hanuš) nepřál už jejímu předchozímu vztahu a nepřeje ani tomu současnému. Dlouho připravovanou seznamovací návštěvu navíc zkomplikuje bolest Richardových zubů, návštěva pohotovosti, zásah rázné lékařky i problémy s anestezií. Otec se domnívá, že je Richard po mozkové mrtvici, a matka (Simona Stašová) dělá všechno pro to, aby zabránila definitivnímu rozvratu rodiny. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Ukázka z filmu

Recenze (119)

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Na komedii málo vtipné, možná kdyby to bylo kratší, tak by to šlapalo lépe. přitom ze situace rodiče potenciální nevěsty na sezamovacím obědě s partnerem, který díky anestezii jen cosi "mrmlá" se dalo vytěžit mnohem více. Takto divák dostal jakési polovičaté rodinné melodrama z happyendem jak z amerického bijáku. Tradičním televizním komediím ve stylu Bakalářů to nesahá ani po kotníky. ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Posledních pár let jsem lehce alergický na "Langoše", když hraje v komediálních rolí. Tohle bylo krátké, neurážející a celkem zábavné. Hodně to klouže po povrchu a je obrovská škoda, že to nejde do hloubky, protože pak by se na některých věcech dalo lépe stavět a rozvíjet je. Je to fajn jednohubka, u které se dost často zasmějete, ale žádný velký zázrak nečekejte. ()

Reklama

Tominni 

všechny recenze uživatele

Poměrně krátký televizní film, ale nakonec poměrně vydařený. Příběh sice trochu jednoduchý, ale dobře zpracovaný a především mu nechybí vtip a podporují ho dobré herecké výkony hlavních aktérů, za mě pak především Jiřího Langmajera a Miroslava Hanuše. Odpočinková hodinka, která neurazí a celkem pobaví. Solidní tři hvězdy. ()

Pierre 

všechny recenze uživatele

Podzimní televizovka. Už při prohlížení programu mi to připomnělo Bakaláře. Epstein už jednou něco o zkomplikování dne kvůli zubům napsal - jmenuje se to Osmy a je to  lepší.  Tři  hvězdy za konfitovanou  kachnu, sníh,, víno s brčkem, modlitbu, Stašovou  a osobní  čtvrtá.... hlavně za přirozenou Annu Fialovou, která byla stejně jako před pěti lety na podzim v Zahradnictví a První republice jednoduše  skvěle roztomilá a opět se hodně dobře jak sledovala, tak poslouchala a pěkně to dozdobila. Takže ano, dalo se na to dobře koukat a nebudu mít až tak špatný podzim.  Ovšem k tomu, abych viděl ten věkový rozdíl, jsem přece ani nepotřeboval uniformu (žádnou nemám.) ()

argenson 

všechny recenze uživatele

Jiří Langmajer už hodně let hraje strašně stejně, zatímco Simona Stašová jako by úplně zapomněla, že od Pelíšků hodně let patřila k nejlepším herečkám a tady je dost tragická. Jak už tu v mnoha komentech zaznělo, je to natahovaná bakalářská historka a zoufale nevtipná. Svatební doják na konci je až moc zkratkovitej na to, aby to mohl bejt doopravdy doják. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (3)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v Prahe a Říčanoch. (dyfur)

Reklama

Reklama