Bryan SpicerKamera:
Buzz Feitshans IVHudba:
Dennis McCarthyHrají:
Tom Arnold, Dean Stockwell, Debra Messing, David Alan Grier, Tim Curry, Ernest Borgnine, Bruce Campbell, French Stewart, Danton Stone (více)Obsahy(1)
Poklidné dny penzionovaného námořního kapitána Quintona McHaleho (Tom Arnold) přeruší zpráva, že někdejší protivník major Vladikov (Tim Curry) ohrožuje jeho milovanou ostrovní základnu. Proto kapitán znovu navlékne bílou uniformu a postaví se do čela posádky zmatkářů, s nimiž uskuteční řadu neuvěřitelných manévrů proti nepříteli na obranu svého ostrovního ráje. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))
║Rozpočet $31,190,000║Tržby USA $4,529,843║Tržby Celosvetovo $4,543,000║ ()
V roce 1962 začal vznikat slavný seriál "McHale's Navy" s Ernestem Borgninem v hlavní roli. O dva roky později se tahle vojenská selanka dočkala plnohodnotného celovečerního snímku opět s Borgninem. Avšak dost slabý remake z roku 1997 už nemá sebemenší šanci na to, aby trochu upřel naši pozornost na své předchůdce. Škoda. Ještě že nebyl opominut, alespoň pro vedlejší roli, i poněkud zestárnuvší Ernest Borgnine. ()
Dvěma slovy: O ničem. ()
Prečo dostáva Bruce Campbell role len v takýchto slabých filmoch? Aj keď tento dokáže pobaviť, nie je to žiadna výhra. ()
Predražená komédia, ktorá síce vsádza rovnako na akciu a aj komiku, celé je to akosi dosť nevyvážené a strnulé. ()
Photo © 1997 Universal Pictures