Poklidné dny penzionovaného námořního kapitána Quintona McHaleho (Tom Arnold) přeruší zpráva, že někdejší protivník major Vladikov (Tim Curry) ohrožuje jeho milovanou ostrovní základnu. Proto kapitán znovu navlékne bílou uniformu a postaví se do čela posádky zmatkářů, s nimiž uskuteční řadu neuvěřitelných manévrů proti nepříteli na obranu svého ostrovního ráje. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Pohrobek

všechny recenze uživatele

V roce 1962 začal vznikat slavný seriál "McHale's Navy" s Ernestem Borgninem v hlavní roli. O dva roky později se tahle vojenská selanka dočkala plnohodnotného celovečerního snímku opět s Borgninem. Avšak dost slabý remake z roku 1997 už nemá sebemenší šanci na to, aby trochu upřel naši pozornost na své předchůdce. Škoda. Ještě že nebyl opominut, alespoň pro vedlejší roli, i poněkud zestárnuvší Ernest Borgnine. ()

mis-ko

všechny recenze uživatele

Prečo dostáva Bruce Campbell role len v takýchto slabých filmoch? Aj keď tento dokáže pobaviť, nie je to žiadna výhra. ()

corpsy

všechny recenze uživatele

Predražená komédia, ktorá síce vsádza rovnako na akciu a aj komiku, celé je to akosi dosť nevyvážené a strnulé. ()