Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Novinářka z LA (Nina Dobrev), která má v lásce věčně pech, vyrazí na druhý konec Ameriky za chlápkem, co jí padl do oka v seznamovací aplikaci. Čeká ji ale někdo jiný. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (130)

claudel 

všechny recenze uživatele

Zpočátku jsem byl velmi zdrženlivý, o to více jsem byl příjemně překvapený. Mám rád, když se na poli romantických komedií (jednom z nejtěžších žánrů) objeví nějaká invence a inovace. Základní schéma je pořád to samé, známe i z jiných komedií, ale zápletka je opravdu vtipná a nenudí. Předzvěst Vánoc v této pošmourné listopadové době rovněž potěší. ()

Kamas 

všechny recenze uživatele

První půlhodina jedno velký přehnaný klišé a přehrávající herci. Ale po  zjevení Joshe na scéně jsem byla zvědavá co z toho vznikne. A film mě docela mile překvapil. Vtipný, milý, některé scény trochu kýčovité jak vánoční svetřík se sobíkem, ale když se nad tímto odprostíte a umlčíte v sobě náročného diváka, věřím, že se vám bude nakonec líbit. Protože si film nehraje na umění a taky za sympatického Joshe, dávám 4. ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele

Úroveň romantickejch filmečků šla dost dolů, a tohle je zářnej případ. Pamatujete si slavný rom-komedie a jejich protagonisty. Bylo jich hodně, a všechny ty dvojice měli jadno společný. Jiskřilo to mezi nima. Hlavní potřeba každýho podobnýho filmu. Milostná past ovšem tohle nemá. Ty dva se k sobě maj asi jako kočka se psem. Navíc je to prkenný, nevtipný, až blbý. Kdo vybral tohodle šikmoočka s výrazem žáka z šestý třídy základky do role třicátníka. Celý spatný. 30%. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Ona a on psaní po sociálních sítích.....první schůzka jeho a jí…..on není on, ale on…..ona nechce jeho, ale jeho…..on jí pomůže získat jeho…..ona hraje přítelkyni jeho, zatím co se snaží zapůsobit na něj…..on se nakonec jeví lepší volbou než on…..on a ona spějí ke šťastnému konci…………….jo a taky jsou všude kolem Vánoce. Řekněte, může tohle uspokojit průměrného chlapa? Dávám tři hvězdy, takže asi ANO :D ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Vánoční pakárna, od které nemůžete mít velká očekávání, tedy pokud nejste pubertální dívka, která chce žít stejně jako dané postavy ve filmu. Dostává mě jak Nina Dobrev stále dokáže hrát dané postavy a jsem zvědavá, do kdy toho bude schopná :) Je to předvídatelné, ale vlastně mě to bavilo, ale děkuji - jednou stačilo :) ()

Galerie (91)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama