Reklama

Reklama

Třetí příběh o spravedlivé odplatě člověka, který musí pomstít svou nespravedlivou smrt. Alex se svou snoubenkou Lauren sní o krásném životě, ale jednoho dne je Lauren nalezena zavražděná a policie ze zločinu obviní Alexe. Tomu se nepodaří dokázat svou nevinu a tak ho odsoudí k trestu smrti a popraví. Skutečná spravedlnost je však dána vyšší mocí a tak mystická vrána opět přivede Alexe z říše mrtvých do světa lidí. Žene jej touha po pomstě a chce zjistit, kdo stál za zákeřným spiknutím. Nebezpečné pátrání a nemilosrdná odplata jej nakonec přivede k zjištění, že musí nejen naplnit vyšší spravedlnost a pomstít mrtvé, ale může zachránit i jednoho živého. V pavučině smrti se totiž ocitla i Laurenina mladší sestra Erin... (Intersonic)

(více)

Recenze (81)

Puol 

všechny recenze uživatele

Nejedná sa až o takú tragédiu, samozrejme, že sa len parazituje na pôvodnom nápade a film vpodstate nič nové do konceptu Vrany neprináša. Občas, ale zavanie dusná atmosféra, dočkáme sa zopár drsnejších scén a prekvapí i obsadenie Kirsten Dunst. Tak za 2,5*, ale na 4. časť už odvahu určite nenájdem. ()

Xeelee 

všechny recenze uživatele

Takhle nějak měla vypadat už dvojka, která stála (až na Igiho Popa) ve všech ohledech naprosto za hovno a jen naprosto neumětelsky kopírovala svýho staršího a slavnějšího brášku. Příběh je vcelku originální, soudržnej, temnej až brutální, hýřící černočerným humorem a skvělými nápady. Scénář se sice nevyhnul pár béčkovejm neduhům, ale i přesto jsem z výsledku nadmíru spokojenej. Asi jediná věc, která mi dost vadila, byly záběry s barevnými filtry podobnými vizuálnímu zpracování Města andělů. Vzhled Alexe mi sice ze začátku moc nesedl, ale rychle jsem si zvykl na jiné pojetí jeho masky, přizpůsobené jeho znetvoření, a herecky to zvládl až na pár momentů skvěle. Dokonce i herecký výkony vedlejších postav mi přišly docela dobrý na to, že jde jen o béčkový pokračování s asi nijak oslnivým rozpočtem. ()

Reklama

Wyrdas 

všechny recenze uživatele

Třetí pokračování mého srdcového filmu je o poznání slabší, než první a druhý díl, ale stále se jedná o dobrý počin. Alex si zahraje vraha odsouzené k smrti na elektrickém křesle, který se po svém návratu na svět živých snaží všem dokázat, že vrahem nebyl. Co mi ale k vráně absolutně nesedí je fakt, že Alex během své posmrtné cesty zabil mnohem více civilistů (nevinných lidí), než záporáků - a to by být nemělo. Hudba která film provází mi také moc nesedla. Žel Bohu s třetím dílem oproti dvěma prvním upadly i herecké výkony (zejména pak hned Alexe v podání Erica Mabiuse) a celé to vlastně zachraňuje jen má filmová láska Kirsten Dunst. A kvůli ní taky jednu hvězdu přidám, takže místo dvou dám rovné tři. ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Když pominu druhý díl, který byl katastrofou, tak trojka taky bohužel nepředčí kvalit prvního dílu. Přesto však není propadák jako zmíněná dvojka. Jsem rád, že tohle mělo hlavu a patu, bylo se čeho chytit, děj byl vcelku přijatelný, akorát Kirsten Dunst se do toho mohla trochu více vcítit, přišla mi taková přejetá, asi proto jí nakonec zašili pusu. :-) Ale možná jen můj dojem. Celkově docela slušný pokračování s dobrou atmosférou, slušným obsazením a docela povedeným koncem. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

S Městem andělů přišlo malinko zklamání. Nutně jsem si potřebovala spravit chuť. Dlouho jsem váhala jít do dalšího dílu, protože jak mě něco zklame, tak se k tomu automaticky otočím zády a jdu od toho pryč. Na konec jsem neodolala. Film je o chlup lepší než zmiňované Město andělů, ale kvalit jedničky prostě nedosahuje. Opět je tu silným a ústředním motivem touha po pomstě. Eric Mabius byl nespravedlivě popraven za brutální vraždu dívky, kterou miloval více než svůj život. Vrátil se jako nemrtvý a vyřídil si účty se všemi zaintersovanými ve vraždě milované osoby. Temnou a hustou atmosféru krásně dokresluje šílená muzika. Dokonce jsem tam zaslechla převzatou písničku od Blondie. Byla v poněkud netradičním kabátku. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Tak jako oba předcházející příběhy je i tento volně natočen podle stejnojmenné komiksové předlohy Jamese O´Barryho. (Terva)

Reklama

Reklama