Reklama

Reklama

Třetí příběh o spravedlivé odplatě člověka, který musí pomstít svou nespravedlivou smrt. Alex se svou snoubenkou Lauren sní o krásném životě, ale jednoho dne je Lauren nalezena zavražděná a policie ze zločinu obviní Alexe. Tomu se nepodaří dokázat svou nevinu a tak ho odsoudí k trestu smrti a popraví. Skutečná spravedlnost je však dána vyšší mocí a tak mystická vrána opět přivede Alexe z říše mrtvých do světa lidí. Žene jej touha po pomstě a chce zjistit, kdo stál za zákeřným spiknutím. Nebezpečné pátrání a nemilosrdná odplata jej nakonec přivede k zjištění, že musí nejen naplnit vyšší spravedlnost a pomstít mrtvé, ale může zachránit i jednoho živého. V pavučině smrti se totiž ocitla i Laurenina mladší sestra Erin... (Intersonic)

(více)

Recenze (81)

Blazkowicz 

všechny recenze uživatele

Primárně jsem to shlédl kvůli písničce Independent Slaves od DOTN (Travis je prostě Maestro). Ve výsledku se ukázalo, že celý soundtrack nebyl úplně špatný. Samozřejmě na ten legendární z jedničky nemá. Film samotný ušel, ale jen to. Dost mě mrzí ústup od budování nějaké temné atmosféry a "špinavého" města. Dvojka byla sice v tomto ohledu marná, ale aspoň se snažila. Tady nevidím ani tu snahu. Nebo hlavní hrdina. On jako vypadá jak Vrána, ale nechová se tak. Prostě je to jen týpek, co obživl a chce pomstu. Jestli to bylo tuctovým hercem nebo špatným scénářem, těžko říct, ale minulý díl se mi zdál tady taky lepší. Žádné tajemno, mystérium, nic takového. Odklon od fiktivnosti k větší realističnosti, Vráně jako celku, vůbec nesedí. 3* ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Problémem zůstává, že se Kirsten k sérii nedostala už dříve, takhle Vrány stihly přijít o všechno dobré už během dvojky. Nicméně později se ukázalo, že je možné klesnout ještě hůř a Kirsten má tak na triku jen běžné béčko, ve kterém si vyzkoušela několik zajímavějších speciálních triků s make-upem. ()

Reklama

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Nebyl bych na trojku tak přísný, už vzhledem k tomu, že ve srovnání s podřadnou dvojkou mi Návrat přijde jako hotové veledílo. Agresivní soundtrack, klipovitý střih, naturalistické násilí. Původnímu komiksu ostudu nedělá, i když chybí hlubší prokreslení postav a likvidace některých padouchů mohla být pomalejší a nápaditější. (Nejsem pochopitelně sadista, stejně jako ostatní komiksoví fandové.) Úprava scénáře, která se odklonila od původní verze, mi nevadí, policejní šéf je důstojný protivník... Celkový dojem: 70 %. ()

Scytale 

všechny recenze uživatele

Dost mě překvapuje dost vysoké hodnocení trojky vůči dvojice, které nebyla nic moc, ale pořád řádově lepší než tento díl. Ve třetím dílu se můžete "těšit" na velmi vypelichanou Vránu s nulovou atmosférou, nesympatickým hlavním hrdinou, předvídatelným dějem ala první díl s partičkou sadistických policajtů a matnou Kirsten Dunst. Za nic nestojí ani soundtrack. ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Když pominu druhý díl, který byl katastrofou, tak trojka taky bohužel nepředčí kvalit prvního dílu. Přesto však není propadák jako zmíněná dvojka. Jsem rád, že tohle mělo hlavu a patu, bylo se čeho chytit, děj byl vcelku přijatelný, akorát Kirsten Dunst se do toho mohla trochu více vcítit, přišla mi taková přejetá, asi proto jí nakonec zašili pusu. :-) Ale možná jen můj dojem. Celkově docela slušný pokračování s dobrou atmosférou, slušným obsazením a docela povedeným koncem. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Tak jako oba předcházející příběhy je i tento volně natočen podle stejnojmenné komiksové předlohy Jamese O´Barryho. (Terva)

Reklama

Reklama