Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dita (Berenika Kohoutová) místo vytouženého miminka dostane od svého přítele Filipa (Igor Orozovič) mladou border kólii, přestože nikdy žádného psa nechtěla. Navíc Ditě pejskařská komunita připadá směšná a nesnáší psí exkrementy. Celý příběh začíná tím, že do jednoho šlápne. Opravdu to znamená štěstí? (CinemArt)

Videa (1)

Trailer

Recenze (98)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Řekni to psem je tuctová romantická komedie z tuzemské produkce, která však není dostatečně romantická, ani humorná, a snaží se tyto nedostatky vykompenzovat přítomností několika psích postav, jejichž upřímný hnědooký pohled oblouzní nejednoho diváka. Trailer vyzrazuje velkou část zápletky i celého příběhu, takže se žádné velké dějové zvraty nekonají, které by divákovi utkvěly v paměti. Herecké obsazení nebylo špatné, ale představitelé mi přišli až moc svázaní svými žánrově omezenými rolemi. Lepší dvě hvězdičky! ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Lábus je fajn, Medvecká taky, Kohoutová přežitelná, Benoni se dá rozdejchat, Žilková hraje to svoje Tele tele a Vagnerová  jako vždy ultrasvini. Ale dohromady je to hrozný film, hloupý a předvídatelný každým dějovým posunem. Natočeno pro hloupé lidi. Líbil se mi Roden, i když ten jeho přerod z nuly do superpodnikatele nebyl dovysvětlen. Opravdu bude někdo na proslovu před dětmi říkat že šlápl do hovna? Tak pozor u tohohle filmu, abyste z něj neměli podobný pocit. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

sterilní romanťárna, která je ovšem ve srovnání s tím co u nás poslední dobou v rámci tohoto žánru vzniká vlastně docela fajn. Není to vulgární, postavy tu nejsou úplní idioti a dokonce tu není ani žádné pofidérní poselství. Prostě jen spotřební klasika se spoustou product placementu, krásnými psy a sympatickou hlavní hrdinkou. Nejsmutnější na to celém tak nakonec je zjištění, že k tomu aby si v rámci české tvorby romantických vztahovek divák řekl že je to fajn stačí opravdu hodně hodně málo....40% ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

…a já si myslím, že se to Robertu Sedláčkovi a paní Obermannové moc povedlo. I když to má pro mě osobně nepochopitelných 49 procent. Ale jestliže se na Netflixu v jeden den objeví dva zdánlivě identický, protože málem přes kopírák stejně obsazený filmy, a sice Za vším hledej ženu a Řekni to psem, tak já tvrdím, že je to ve výsledku o parník ve prospěch filmu, kde se lidi chovají jako lidi, kde se k sobě navzájem chovají jako lidi, a kde se to jako bonus navíc hemží pejsky, protože ti jsou neodmyslitelnou součástí našich životů a přitom jsou v české kultuře až na pár většinou ne příliš zdařilých výjimek celkem opomíjení. Tohle je milý film, vůbec mi nevadil a bavil mě charakter, který vtiskli postavě ztvárněné Berenikou Kohoutovou. Obešel bych se bez scén s kopulujícími pejsky, snažil bych se, aby postava Veroniky Žilkové nebyla tolik Veronikou Žilkovou, ale jinak mi to přišlo vážně hezký a podařený. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Někdy se stane, že potěší film, u nějž bych to vůbec nečekal. Zvláště, když parádně sedne do nálady se vším všudy. Kdybych někomu ze svých blízkých před pár lety sdělil, že se mi líbila pejskařská romantika, tak by se mi vysmál a ťukal si na čelo. C´est la vie... Připadá mi, že všechno fungovalo - hlavní postavy, vedlejší postavy, psi, ústřední písnička. Já vlastně nemám co vytknout. Příjemná oddechovka na sobotní deštivé odpoledne. A navíc jsem si potvrdil, že stále miluju Bereniku :-D ()

Galerie (37)

Zajímavosti (4)

  • Autorka scénáře Irena Obermannová o své inspiraci k napsání příběhu dodává: „Tenhle scénář jsem začala psát, když jsem byla totálně zoufalá a řekla jsem si, že bych potřebovala vidět nějaký milý, romantický film o lásce, kde všechno dobře dopadne. Takže na začátku toho celého byl pocit. Potřeba filmu, který pohladí. Řekni to psem ale nevidím jen jako film o pejskařích. Ostatně já sama psa nemám. V pejskařské komunitě totiž komunikují i ti, co to neumějí. Samotáři, morousové i podivíni, staří s mladými… Je to příběh o nás, co si často neumíme říct ty nejobyčejnější věci – třeba: ‚Mám tě rád.‘ V tomhle příběhu to nakonec za ty dva řeknou jejich psi.“ (rakovnik)
  • Natáčanie filmu prebiehalo na viacerých miestach Prahy. (dyfur)

Reklama

Reklama