Reklama

Reklama

Řekni to psem

  • Slovensko Povedz to psom
Trailer

Obsahy(1)

Dita (Berenika Kohoutová) místo vytouženého miminka dostane od svého přítele Filipa (Igor Orozovič) mladou border kólii, přestože nikdy žádného psa nechtěla. Navíc Ditě pejskařská komunita připadá směšná a nesnáší psí exkrementy. Celý příběh začíná tím, že do jednoho šlápne. Opravdu to znamená štěstí? (Cinemart)

Videa (1)

Trailer

Recenze (98)

Ben Nevis 

všechny recenze uživatele

Reklama na pejskaře, protože vše se točí kolem nich. Dita působí jako životem znuděná mladá žena, která má problém sehnat práci i Praze (!). Psy nesnáší, ale to je lež. Všichni ve filmu pejsky milují, protože jsou bezúdržboví a maximálně něco roztomile rozkoušou. Zápletka je romantická klasika, ale děj kolem ní naprosto hloupý. Lidé se párují, aniž by měli něco společného. Pořiďte si pejska v vše ostatní se vyřeší samo. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Ačkoli v drtivé většině stojí za prd, stále mám pro české filmy určitou slabost, proto jsem si zkrátka nemohl nechat ujít další letošní českou romantickou komedii od Roberta Sedláčka, která se v létě dostala i do kin. Řekni to psem je ve všech ohledech klasická šablonovitá záležitost se vším všudy, v tomto ohledu mě tedy nečekalo žádné překvapení. Herci kupodivu nehrají nijak zvlášť tragicky, postavy nejsou nikterak otravné, dialogy netrhají uši, takže casting rozhodně nelze nepochválit. Příběh je, jak už jsem zmínil výše, zcela tuctový, na můj vkus mohl být mnohem vtipnější, ale to je všeobecně problém většiny novějších českých komedií. Na druhou stranu má snímek velice příjemnou a uvolněnou atmosféru, dost tomu napomáhá pochopitelně i přítomnost několika pěkných a šikovných psů. Řekni to psem není nic extra světoborného, jedná se o průměrnější komedii, nelze jí však upřít, že je to sympatická, jednoduchá, nenáročná, oddechová, dobře natočená podívaná, která podle mě krásně zapadne do programu jakékoliv komerční televize. 5/10. ()

Reklama

Grimaldi odpad!

všechny recenze uživatele

Již název měl být pro mě velkým varováním, že kromě nevtipných okamžiku se psy a jak se v první minutě ukázalo, velká reklama na drahé vysavače, se ve filmu nestane absolutně vůbec nic. Žádná romantika a hlavně žádný humor. Jediný co mi film dal je potvrzení, že Grébovka je opravdu krásný park. A to je i na český film opravdu málo. ()

Luciee113 

všechny recenze uživatele

Jediné, co na filmu bylo opravdu kouzelné, byli ti pejsci. Pro pojem komedie si tedy představuju, že se u toho filmu aspoň něčemu zasměji, ale čekala jsem marně. Romantika se tam také nějak ztrácela. Prostě nene, nenene... Ty hvězdičky si opravdu zaslouží jen ti dva huňáči, co si to tam spolu aspoň rozdali - jo, aha, to byla asi nejspíš ta romantika :D ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Sedláček loni natočil velmi slušný thriller Promlčeno, bohužel ale také tuto veskrze průměrnou a předvídatelnou romantickou komedii. Pokud jste náhodou viděli trailer, viděli jste všechno a nic vás nepřekvapí. Na druhou stranu se tvůrci nesnížili k vulgaritám, lidské obsazení je sympatické a to psí ještě více :). Skoro 3*. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (4)

  • Natáčanie filmu prebiehalo na viacerých miestach Prahy. (dyfur)
  • Autorka scénáře Irena Obermannová o své inspiraci k napsání příběhu dodává: „Tenhle scénář jsem začala psát, když jsem byla totálně zoufalá a řekla jsem si, že bych potřebovala vidět nějaký milý, romantický film o lásce, kde všechno dobře dopadne. Takže na začátku toho celého byl pocit. Potřeba filmu, který pohladí. Řekni to psem ale nevidím jen jako film o pejskařích. Ostatně já sama psa nemám. V pejskařské komunitě totiž komunikují i ti, co to neumějí. Samotáři, morousové i podivíni, staří s mladými… Je to příběh o nás, co si často neumíme říct ty nejobyčejnější věci – třeba: ‚Mám tě rád.‘ V tomhle příběhu to nakonec za ty dva řeknou jejich psi.“ (rakovnik)

Reklama

Reklama