Reklama

Reklama

Přání k narozeninám

  • angličtina Birthday Wishes (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Líba má každý rok jediné narozeninové přání. Trvá na tom, aby se na její oslavě sešla celá rodina, což všichni vždy splnili. Tedy až do letošních narozenin. Její syn Petr má na tenhle rok jiné plány, a tak před rodinou předstírá nemoc. Letos chce totiž poprvé strávit narozeniny se svým přítelem Karlem, který má narozeniny ve stejný den. A Karel je pro zbytek rodiny Petrovým dlouho skrývaným tajemstvím. Líba se však své oslavy nehodlá jen tak lehce vzdát. Rozhodne se Petra překvapit a s celou rodinou se přesunout k němu. Nečekaná návštěva donutí Petra k rychlé improvizaci. Udělat před svou rodinou z přítele Karla kolegu z práce a z jeho sestry Veroniky svou přítelkyni je v podstatě hračka. Jenže to ještě Petr netuší, že tohle je teprve začátek a dnešní den bude jedna velká jízda na horské dráze... (Bioscop)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (126)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Tajemství teplé bambitky mě pár věcmi docela úřadovalo. Pestrobarevným přesvíceným vizuálem, stylizovanými hereckými projevy, oscilací mezi crazy a stupid i koncem u ohýnku, do kterého z opékajících se žánrových klišé odkapávala mastná glukóza. Rozpačitý pokus o něco jako Meet the Fockers nebo Ptačí klec naruby, jemuž nebudu vyčítat zištnost, protože kupci na tohle zboží se vždycky najdou. Alespoň jeden vášnivý hudlan mezi Orozovičem a Klusem je kde, vy zpátečníci? ()

Prubner 

všechny recenze uživatele

Další česká komedie, která má hvězdné obsazení, ale u níž jsem se nezasmál ani jednou. Bůhví, čím to je. Námět skýtal příležitost pro dobrou komedii, ale někde se něco pokazilo. Asi to chtělo jiné scenáristy, protože tihle nedokázali z námětu nic moc vytěžit, i jiného režiséra, protože i těch pár potenciálně vtipných situací dokázala Ferencová natočit tak, že vtipné nejsou. ()

Reklama

BMW12 

všechny recenze uživatele

Českou tvorbu tolik nesleduji, ale tady jsem si vytipoval, že by mě to mohlo zaujmout. A udělal jsem výborně! Jedná se o vynikající komedii, scénář je parádně sepsán, herci jsou suprový a děj nesmírně napínavý. Navíc je to vše tak akorát vtipné. Na českou filmografii hodně luxusní kousek, nemohu tedy jinak, než 5*. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Konečne kvalitná rodinná komédia z českej produkcie. Veľmi príjemná letná komédia, ktorá ponúka bláznivo zaujímavý sled udalostí a ktorá klišé scény ponúka v uvoľnenom tempe a je tu cítiť závan starých dobrých českých komédií v štýle Pelíšok a navyše s ústrednou dvojicou, ktorá tam aj účinkovala. Mne osobne sa tento snímok veľmi páčil a určite ho vrelo odporúčam už len preto, že som sa párkrát ozaj kvalitne nasmial. 75 % ()

Lyžař 

všechny recenze uživatele

Dejem hodne jednoducha “komedie”. Uvodni titulky a song se mi snazily naznacit, ze konecne prichazi trochu jiny film nez vsechny nase blbosti poslednich let. Bohuzel dej je predvidatelny, mnohdy tahnouci se jak smrad. Komedialni chvilky nic nenapravi, proste by to chtelo tu filmarinu uz u nas delat jinak. Tzv. by me uz zajimalo, jestli to takhle uz uci, nebo jestli tohle leze z hlav zaku filmovych skol “dobrovolne”… ()

Galerie (146)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo nejenom v Praze a okolí, ale i v moravské metropoli v Brně. V natáčecím dní na Svoboďáku probíhal zároveň brazilský den s karnevalovým průvodem. Bylo to příjemné zpestření dne pro přítomné herce a celý štáb. (Regig)
  • Televizní premiéru na stanici Nova sledovalo přes 807 tisíc diváků starších 15 let, jednalo se tak o nejsledovanější pořad večera po 20:00. (rublik05)

Reklama

Reklama