Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Přestěhují se do nového domu, kde objeví ducha s temnou minulostí, a stanou se miláčky internetu. Ruku v ruce se slávou ale přichází nevítaná pozornost ze strany státu. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (107)

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

Christopher Landon už párkrát předvedl, že umí mít slušné nápady, tady to prostě ovšem dvakrát nevyšlo. Je vlastně těžké odhadnout cílovku tohoto podivného mixu rodinné komedie a nadpřirozeného hororu, je ovšem jisté, že tohle někdo v kuchyni Netflixu připálil. Absence dramaturgie je u Netflixu očividnější a očividnější, bez ní to bude ještě hodně bolet…. ()

Arkagas1989 

všechny recenze uživatele

Neděle a film na zkouknutí v posteli se 14 letým puberťákem. Prý rodinný oddechový film, komedie - haha.  Jasně, já jsem se na to chtěla podívat už jen proto, že ducha hraje David Harbour, alias Hopper ze Stranger Things, a musím uznat, že byť nejsem cílovka a 15 už mi bylo dávno, tak mě to bavilo od začátku do konce. Rodinka se nastěhuje do domu, ve kterém bydlí duch, ale jeho snaha vystrašit 15 letého kluka na půdě nevyjde.. ten si ho natočí a místo aby strachy utekl, se mu začne smát. Otec rodiny v tom vidí obrovskou business příležitost, protože čísla u nahraného videa na yt skáčou raketovou rychlostí nahoru, ale syn se s duchem spřátelí a když pochopí, že nemůže mluvit, snaží se přijít na to, proč uvízl v našem světě a co se tehdy, před 50 lety stalo. Duch si totiž na nic nepamatuje. Příběh se začne pomalu rozmotávat a byť se jedná o vcelku akční a vtipný film, ke konci už je to spíš krimi/drama a starým plačkám jako mě se budou kutálet slzy jedna radost.  David Harbour, který neřekne za celé dvě hodiny jediné slovo zahrál tuhle roli dokonale a jestli jsem potřebovala nějaký milý film, tak tohle mi přesně padlo do noty.  Ne, není to bůhví jak převratné filmové dílo, ale věřím, že se na ten film podívám s radostí znovu.  Moje hodnocení: 8/10 ()

Reklama

figliar 

všechny recenze uživatele

Celkom pozerateľná rodinná komédia, na štýl Ducha s Patrickom Swayzem, no Ricky Gervais to v Meste duchov zvládol lepšie. Rodinka, ktorá žila s duchom v dome mi síce liezla na nervy, príbeh bol taký trochu hlúpučký, ale David Harbour to zvládol dobre a pridal na kvalite filmu. Takže to nakoniec bola taká pozerateľná jednorazová blbôstka. ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Po pravdě já netuším, jak se to stalo, ale náhle jsem se ocitla v cílové skupině.. Jedná se o zábavnou a milou duchařinu, která mi sedla, líbila se mi.. Asi nemám problém nazout puberťácké střevíce a dívat se jinýma očima.. Příběh přestěhované rodiny do domu s duchem je v podstatě hravá a příjemná záležitost.. Hodnotím shovívavě, ostatně jako vždy.. ()

Praxis 

všechny recenze uživatele

Někdy fajnová, někdy trochu dementní hororová komedie. Srandovní Harbour, který i v nemluvné pozici a s neustálou CGI aurou kolem sebe si to asi výtečně užíval. Ostatní černošská rodina neurazila, ale příliš ani nenadchla, jen trochu vyčnívá Anthony Mackie. Nařechtal jsem se u MILFky Coolidge aka seance s vědmou. A to je asi tak všechno. Sterilní podívaná s pár fajnovými scénami (narážky na všechny ty instagramery a influencery), ale za chvilku na to zapomenu. Harbourův Santa byl tisíckrát lepší. Tohle je netflixovská sázka na rodinnou jistotu. Díky ale už ne. 50% ()

Galerie (89)

Zajímavosti (7)

  • Jméno Beetlejuice, které zazní 3x ve 28. minutě, odkazuje na stejnojmený film. (Duoscop)
  • Niekoľko týždňov po začatí natáčania bola produkcia zastavená z dôvodu hurikánu Ida v Louisiane. (Arsenal83)

Související novinky

Sedmý Vřískot střídá post režiséra

Sedmý Vřískot střídá post režiséra

03.08.2023

Oblíbená hororová řada opět mění tvůrčí tým. Poté, co otěže nad sérií původních čtyř filmů z let 1996 až 2011 v režii legendárního Wese Cravena v roce 2022 převzalo režijní duo Matt Bettinelli-Olpin… (více)

Christopher Landon chystá remake Arachnofobie

Christopher Landon chystá remake Arachnofobie

03.06.2022

Režisér Christopher Landon (Slečna bestie, Všechno nejhorší) se oficiálně upsal režii remaku kultovního hororu Arachnofobie z roku 1990. Původní snímek natočil Frank Marshall (Přežít, Kongo), hlavní… (více)

Reklama

Reklama