Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Přestěhují se do nového domu, kde objeví ducha s temnou minulostí, a stanou se miláčky internetu. Ruku v ruce se slávou ale přichází nevítaná pozornost ze strany státu. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (107)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

nový Kapitán Amerika se s rodinou přestěhují do baráku kde straší. Protože jsou ale strašně progresivní, tak se ducha nebojí a místo toho ho natáčí na youtube a tiktok aby z toho taky něco měli. Jenže jak už to tak bývá, musí se to trochu zkomplikovat a do hry tak vstupuje armáda, policie atd a hned bude o zábavu postaráno. A nebo taky ne. Christopher Landon není úplný nováček, nicméně to nejlepší co zatím stvořil byl první Happy Death Day a zbytek byl spíš průměr až podprůměr. Ani Máme tu ducha není výjimka. Nejvíc mu totiž ubližuje, že úplně není jasné pro koho ten film je a čím by chtěl být.  Zcela určitě to není horor, ale má to snad být drama? Nebo rodinný film? Nebo snad komedie? Od všeho tu něco je a nic z toho nefunguje pořádně tak jak by mělo, což platí o o celkem předvídatelném konci. Zkrátka takový eintopf, kde ingredience vypadají lákavě a sami o sobě jsou dobré, nicméně když je smícháte dohromady tak to není žádná velká hitparáda...50% ()

Johny M. 

všechny recenze uživatele

Nejnesympatičtější Avenger Anthony Přihřátie, jeho ještě nesympatičtější a přiteplalejší syn, co neúspěšně hraje, že se mu líbí holky, se zbytkem nesympatický, kudrnatý rodinky, Stiflerova máma za zenitem a nějaká ta obstarožní über-lesba. Ještě že je tam sympaťák Harbour s ultimátní přehazovačkou, protože jen on se tam stará o nějaký ty vtipný momenty. Je to taková ta klasická netflix jednohubka, v který je docela dost peněz, takže to aspoň dobře vypadá. ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem 7 filmů pod kterýma je Christopher Landon podepsanej pod scénářem a viděl jsem 3 filmy, který režíroval. Ani jeden si u mě nevysloužil víc jak 3 hvězdy. A ani tady tomu nebude jinak. Myslím si, že jde o Rodinný film, kterej osloví jen minimum dospělých diváků a taktéž tomu bude u dětí. Tohle mělo přijít v 80kách, 90kách teď už to větší šanci na úspěch podle mě nemá. David Harbour jako Santa ve filmu Violent Night(2022) se mi líbil. Tady jako duch s přehazovačkou na palici(v některých záběrech mi silně připomínal Miroslava Etzlera) mi vůbec neseděl. Pár vtipných scén se možná najde ale nic co by stálo za větší pozornost. Navíc to má podle mě nehorázně dlouhou stopáž. Slabší 2 hvězdy. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Jako v rámci žánru opravdu povedená záležitost a dost originální pojetí. Začátek klasika, ale rychle to nabere obrátky směrem takovým, který možná málokdo čekal. D. Harbour super. Super dům a fakt parádní prostředí. Bohužel a paradoxně je největším mínusem naprosto nesympatická rodinka hlavního hrdiny s ním v čele. Ale asi jsem to rychle kousl a bavil se až do konce. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Christophera Landona poznám ako vynikajúceho scenáristu, tak i ako super režiséra. Stal pri zrode Scouts Guide to the Zombie Apocalypse , ktorý je u mna veľmi vysoko a všetko najhoršie bola celkom pohodovka i keď jednotka bola o niečo lepšia. Slečna bestia ma tiež zaujala a teraz prišiel z niečím, čo s originalitou nemá čo dočinenia. Ale i so všedným scenárom, vie dobrý režisér divy a to je i tento prípad. Je to podobne duchovi, Beetlejuicovi, Krotiteľom duchov a i Prízraky. Ale i tak je to celkom pohodová jazda a to i keď je tu krutá stopaž. Je to čistý pohodový rodinný film, ktorom to kazí jedine prítomnosť kravky menom Jennifer Coolidge, ale aspoň tu nie je dlho. Film nevystraší, ale aspoň vás trocha môže rozveseliť nad vtipným dianím vo filme. Tak šup šup k obrazovke cela rodina a ide sa pozerať duch 2. Trocha nadhodnotím, ale slabé 4* zato dám. ()

Galerie (89)

Zajímavosti (7)

  • Film je založený na poviedke z roku 2017 „Ernest“ od Geoffa Manaugha. (Arsenal83)
  • Ve filmu se objevuje známý zvukový efekt zvaný Wilhelm scream. (mikki089)

Související novinky

Sedmý Vřískot střídá post režiséra

Sedmý Vřískot střídá post režiséra

03.08.2023

Oblíbená hororová řada opět mění tvůrčí tým. Poté, co otěže nad sérií původních čtyř filmů z let 1996 až 2011 v režii legendárního Wese Cravena v roce 2022 převzalo režijní duo Matt Bettinelli-Olpin… (více)

Christopher Landon chystá remake Arachnofobie

Christopher Landon chystá remake Arachnofobie

03.06.2022

Režisér Christopher Landon (Slečna bestie, Všechno nejhorší) se oficiálně upsal režii remaku kultovního hororu Arachnofobie z roku 1990. Původní snímek natočil Frank Marshall (Přežít, Kongo), hlavní… (více)

Reklama

Reklama