Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Přestěhují se do nového domu, kde objeví ducha s temnou minulostí, a stanou se miláčky internetu. Ruku v ruce se slávou ale přichází nevítaná pozornost ze strany státu. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (107)

Streeper 

všechny recenze uživatele

Taková nemastná, neslaná, průměrná americká komedie, která ani neurazí ani nenadchne. Pustila jsem si to jeden večer, když jsem připravovala jídlo a jako kulisa to nebylo zlé. Občas mě to i zaujalo natolik, že jsem se zapozorvala na obrazovku. Velkým tahounem je tu určitě David Harbour, který nepromluví ani slovo, přesto to celé dokáže táhnout. Velmi mě štval přístup otce Anthonyho Mackie, strašně otravně napsaná postava. A moc mě mrzí, že více prostoru nedostala Jenniger Coolidge. ()

figliar 

všechny recenze uživatele

Celkom pozerateľná rodinná komédia, na štýl Ducha s Patrickom Swayzem, no Ricky Gervais to v Meste duchov zvládol lepšie. Rodinka, ktorá žila s duchom v dome mi síce liezla na nervy, príbeh bol taký trochu hlúpučký, ale David Harbour to zvládol dobre a pridal na kvalite filmu. Takže to nakoniec bola taká pozerateľná jednorazová blbôstka. ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Po nějakých zhruba devadesáti minutách jsem byl prakticky již rozhodnut jak nad počtem udělených hvězdiček, tak i nad hrubým komentářem, označující Máme tu ducha jako neškodnou rodinou taškařici za pěkné 2*, to jsem ovšem ještě netušil, co si na posledních třicet minut připravil talentovaný Christopher Landon, když dosavadní nádech celého filmu totálně změnil a z ničeho nic se z mírumilovné, naivní a trochu i nezáživné podívané stal parádně vygradovaný, strhující thriller, kde šlo vážně do tuhého a jako třešnička na dortu pak film dovrší úžasně silné emoce, prostě parádní závěr, který můj celkový dojem okamžitě vystřelil o * nahoru a být film zpracován v této podobě po celou dobu, nebo alespoň mnohem dřív, tak jdu s hodnocením ještě klidně výš. Já ale vážně nepamatuji, kdy by se jakýkoliv jiný film ve svém průběhu takto moc zásadně žánrově zvrhl v úplně něco jiného, každopádně se to dá ale na druhou stranu i krapet odsoudit, jelikož takto radikální změna může vést i k domněnkám, že neměl tvůrce svou práci zcela pod kontrolou, ale to jsou jen úvahy, pravda je, že zde to ke zlepšení pocitů z filmu prostě výrazně napomohlo a já si tak ve finále film díky tomu opravdu užil, i když tedy ne bohužel po celou dobu. Co mě zde nicméně překvapilo a v podstatě i zklamalo, že se tu vyskytovalo vzhledem k orientaci na rodinou zábavu minimum humor, a těch pár pokusů lze pak označit spíš za trapné, než vtipné momenty, a ani obsazení ústředních dětských postav též nepovažuji za nejšťastnější, nepřipadli mi příliš sympatické a výrazné, naštěstí to ale v tomto ohledu vyvažují dospěláci, v čele s Harbourem a Mackiem. Efektům jinak nelze příliš co vyčíst, ty jsou určitě na vysoké úrovni a párkrát dokážou i překvapit svou nápaditostí, působivá je ale i atmosféra celého filmu, takže ve výsledku nakonec mohu konstatovat, že Máme tu ducha je poměrně zábavný snímek, který má jistě své mouchy, především tedy v té první polovině, ta druhá to ovšem vynahradí takovým způsobem, že ho mohu upřímně doporučit. Silné 3*! ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Máme tu ducha v sobě mísí hned několik žánrů najednou - rodinný film, fantasy, mysteriózní "krimi-horor" a (prý i) komedii - ale ani jedna z těchto žánrových rovin mě nedokázala přijatetelným způsobem uspokojit. Landonův mi bohužel nepřišel dosti zábavný, ani děsivý, snad je ona "krimi" zápletka měla trochu potenciál. Cameo Jennifer Coolidge bylo celkem o ničem, na druhou stranu chválím prvotní ztvárnění "Ernesta" na sociálních sítích. Závěr byl sice alá "trnky brnky na city", ale neurazil - škoda jen, že se k němu musel divák prokoukat téměř dvouhodinovou vatou. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Rodinka sa nasťahuje do domu a zistí, že tam majú aj ducha. A čo ďalej? Zdá sa, že to nevedel ani scenárista a tak sa len donekonečna prešľapuje na mieste. Duch ani nehovorí. Ani nestraší. Len tak si tam poblikáva. Takže popri snahách neschopného otca rodiny túto skutočnosť nejak speňažiť, sa mladší členovia snažia zistiť ako ten duch zomrel. No a to je rovnaká nuda ako všetko v tejto vraj komédii, ale vtip som si tam žiadny nevšimol. Anthony Mackie má fakt hroznú ruku na sólovky a otravná entita Tig Notaro znova potvrdila, že film v ktorom sa objaví, je sračka. 2/10. ()

Galerie (89)

Zajímavosti (7)

  • Niekoľko týždňov po začatí natáčania bola produkcia zastavená z dôvodu hurikánu Ida v Louisiane. (Arsenal83)
  • Film je založený na poviedke z roku 2017 „Ernest“ od Geoffa Manaugha. (Arsenal83)

Související novinky

Sedmý Vřískot střídá post režiséra

Sedmý Vřískot střídá post režiséra

03.08.2023

Oblíbená hororová řada opět mění tvůrčí tým. Poté, co otěže nad sérií původních čtyř filmů z let 1996 až 2011 v režii legendárního Wese Cravena v roce 2022 převzalo režijní duo Matt Bettinelli-Olpin… (více)

Christopher Landon chystá remake Arachnofobie

Christopher Landon chystá remake Arachnofobie

03.06.2022

Režisér Christopher Landon (Slečna bestie, Všechno nejhorší) se oficiálně upsal režii remaku kultovního hororu Arachnofobie z roku 1990. Původní snímek natočil Frank Marshall (Přežít, Kongo), hlavní… (více)

Reklama

Reklama