Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Psychicky narušený zabiják, posedlý po dokonalé rodině je opět na svobodě. Utekl z vězeňského ústavu a pod novou identitou vyhlíží další nezadanou ženu s dítětem. Na stopě mu je však bratr jeho poslední oběti a jeho okolí je také podezřívavé. Začíná boj s časem. (matestlust)

Recenze (48)

Caelos 

všechny recenze uživatele

Sakra, to bylo krátké! Začaly titulky a na přehrávači svítilo 1 hodina a 16 minut. O třídu horší než první díl, je to všechno spíchnuté horkou jehlou, všechno moc okaté. Už ze začátku se mu nic nedaří a když své chyby "řeší", tak mu to nějak moc prochází. Ale opět tu máme stejného herce a opět vynikající výkon. 5/10 ()

YumiOkami 

všechny recenze uživatele

spoilery!! tak tohle ne. tady je snad jeste blbejsi. sceny v psychiatrickem zarizeni byly naprosto uzasny, hlavne ten jeho nasledny utek. ale pak je to zase od znova - ona se do nej zamiluje, on zabije jeho nepratele, on je debil, ona to pozna, on je jeste vetsi debil a konec. alternativni konec: jerry se opet zbavil rodiny. tentokrat o nem vi policie. je to nebezpecny seriovy vrah a jeho fotka se objevi v novinach. “je cas se odstrehovat!” rekne jerry a s novou tvari zamiri do jineho statu. daleko od spravedlnosti... ()

Reklama

destroy83 

všechny recenze uživatele

Dvojka Otčíma přímo navazuje na první díl, kde byl psychopat Jerry Blake ke konci pobodán nožem. V úvodní scéně tohoto počinu si také onen masakr lehce připomeneme. Druhý příběh Jerryho začíná v psychiatrické léčebně, kam byl ošetřený zabiják umístěn. Netrvá však dlouho a Jerry rozpoutá v léčebně masakr a vydá se hledat novou rodinu, jeho cesta je však lemována mrtvolami, kterých oproti prvnímu dílu pár přibylo. Také herecký výkon Terryho O´Quinna je daleko lepší a svou roli si vyloženě užívá. Vraždy jsou občas zábavně provedené a padne i nějaký ten vtípek. Děj je daleko svižnější, ale atmosféra již není tolik silná jako u jedničky. Mě se snímek líbil na tři hvězdy. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Jerry Blake (Terry O'Quinn) není díky své posedlosti ideální rodinou (a touhou udělat cokoliv, aby jí získal) uvězněn v psychiatrickém ústavu. Podaří se mu ale obelstít svého lékaře, zabít jej a uprchnout - a věnovat se opět hledání své nové rodiny. V malém městečku nachází ideální oběť - rozvedenou Carol s desetiletým synem - která se zdá být snadným "cílem" ... Jak už to bývá, pokračování nedosahuje svému prvnímu bratříčkovi ani po kotníky, a jinak to není ani u této minisérie. Dvojka Otčíma má sice zajímavý začátek (útěk z vězení je vcelku povedený), jenže pak celý film sklouzne do vyjetých kolejí, a bez jediného momentu překvapení se sune k závěrečným titulkům. Scénárista by potřeboval ale urazit obě ruce, neb důkaz, na jehož základě dojde k odhalení celého plánu je tak debilní, až je mi z toho ouzko. Na druhé straně, Terry O'Quinn je ve své roli muže dvou tváří opět perfektní ... ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Po připomenutí závěrečné scény z prvního dílu ve formě noční můry nám hned bez řečí vysvětlí co a jak je to s hlavní postavou Jerrym. Po menčí čistce v blázinci kde je zavřený se dostává na svobodu ,kde to chudák odnese ještě jeden týpek. A může se směle vydat hledat se svou další "vytouženou rodinu" tentokrát se vydává za cvokaře a paničky se mu chodí svěřovat co a jak. Jednu rozvedenou s dítětem si vyhlédne a vetře se do přízně ,jenže se objeví manžel a chce se vrátit což samozřejmě musí udělat po svém a tak bývalý manžel to má za pár a ještě si vyzkouší jak se lisujou auta. Jako vždy je tu někdo kdo mu nevěří a to kamarádka jeho "nastávající" poštačka a tak je třeba jí domluvit zvlášt po té co mu čte poštu a zjistí ,že její instink je správný. Aby se to hnulo ,tak udělá otčím několik osudných chyb ,kterého připraví opět o to o co stále tak stojí o rodinu. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (10)

  • Film se natáčel v Calabasas, Burbanku, Los Angeles, Pasadeně a ve Vancouveru. (henrycruel)
  • Jeff Burr dostal nabídku režírovat film ještě před tím, než byl dopsán scénář. (henrycruel)

Reklama

Reklama