foto

Nelson McCormick

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2013 Vražda prezidenta Kennedyho (TV film)
2009 Otčím
2008 Maturitní ples
2005 Global Frequency (TV film)
2003 Control Factor (TV film)
2000 Operace Sandman: Válečníci v pekle (TV film)
1999 Temné instinkty (TV film)
Where the Truth Lies (TV film)
1996 For Which He Stands
1995 P.C.H. (TV film)

TV seriály

2018 Strange Angel (TV seriál)
The Sage (E04)
Tým SEAL (TV seriál)
Never Say Die (S02E02)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Useful Idiot (S07E09)
2017 Chance (TV seriál)
The Coping Mechanism (S02E04)
Útěk z vězení (TV seriál)
Za očima (S05E09)
Věznice Ogygia (S05E01)
2016 Colony (TV seriál)
Gateway (S01E10)
Yoknapatawpha (S01E06)
Blind Spot (S01E04)
Aquarius (TV seriál)
While My Guitar Gently Weeps (S02E08)
Dobrá manželka (TV seriál)
Monday (S07E14)
2015 Aquarius (TV seriál)
Never Say Never to Always (S01E03)
Daredevil (TV seriál)
Speak of the Devil (S01E09)
Pot a slzy (TV seriál)
Boogie Dark (E04)
The Man in the High Castle (TV seriál)
Three Monkeys (S01E06)
Poslední loď (TV seriál)
Sami a beze strachu (S02E07)
Dobrá manželka (TV seriál)
Krize sebedůvěry (S06E21)
2013 Doteky osudu (TV seriál)
Leviatan (S02E13)
Ozubená kolečka (S02E09)
Dokonalá bouře (S02E04)
další epizody (4)
2012 Longmire (TV seriál)
Unfinished Business (S01E10)
Šéf (TV seriál)
The Conversation (S02E07)
Dobrá manželka (TV seriál)
Long Way Home (S03E17)
Policajti z L. A. (TV seriál)
Identity (S04E04)
Underwater (S04E02)
Myšlenky zločince (TV seriál)
The Company (S07E20)
2011 Terra Nova (TV seriál)
Vyhoštění (E06)
Nákaza (E04)
Tělo jako důkaz (TV seriál)
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Rebel s příčinou (S02E06)
Dobrá manželka (TV seriál)
Ochranný štít (S02E16)
Policajti z L. A. (TV seriál)
The Winds (S03E05)
Discretion (S03E03)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Cizinec (S06E21)
2010 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Rychlé prachy (S01E05)
Dobrá manželka (TV seriál)
Hanba (S01E11)
Policajti z L. A. (TV seriál)
Butch & Sundance (S02E02)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Veřejný nepřítel (S05E15)
24 hodin (TV seriál)
Day 8: 3:00 a.m.-4:00 a.m. (S08E12)
Day 8: 2:00 a.m.-3:00 a.m. (S08E11)
2009 Policajti z L. A. (TV seriál)
Westside (S01E06)
Two Gangs (S01E05)
Mozambique (S01E02)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Bostonský smrťák (S04E18)
Kriminálka New York (TV seriál)
Ztracená dcera (S05E14)
2008 Útěk z vězení (TV seriál)
Umění dohody (S03E13)
2007 Útěk z vězení (TV seriál)
Zlá krev (S02E17)
2006 Západní křídlo (TV seriál)
Transition (S07E19)
Pohotovost (TV seriál)
21 salv (S12E22)
2005 Closer (TV seriál)
Tam někde (TV seriál)
Dr. House (TV seriál)
Absťák (S01E11)
Kriminálka New York (TV seriál)
Dokud nás smrt nerozdělí (S01E15)
Odložené případy (TV seriál)
Les (S02E23)
Třetí hlídka (TV seriál)
Kingpin Rising (S06E17)
Západní křídlo (TV seriál)
Things Fall Apart (S06E21)
2004 Odložené případy (TV seriál)
Ulička milenců (S01E23)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Kimber Henry (S02E10)
Joel Gideon (S02E05)
Třetí hlídka (TV seriál)
Broken (S06E08)
Family Ties: Part 2 (S05E17)
Pohotovost (TV seriál)
Běloch s tmavými vlasy (S11E07)
Příbuzní (S10E15)
2003 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Sophia Lopez II (S01E09)
Alias (TV seriál)
Pravda chce svůj čas (S02E18)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Zběsilé dospívání (S04E10)
Třetí hlídka (TV seriál)
Surrender (S05E06)
The Truth & Other Lies (S05E01)
In Confidence (S04E20)
Pohotovost (TV seriál)
Pro dobrotu na žebrotu (S09E13)
2002 Nemocnice Presidio (TV seriál)
Alias (TV seriál)
Únos (S02E10)
Třetí hlídka (TV seriál)
Firestarter (S04E07)
The Chosen Few (S04E02)
Superheroes: Part 1 (S03E14)
Pohotovost (TV seriál)
Bratři a sestry (S08E19)
Na nápravu je pozdě (S08E13)
2001 Třetí hlídka (TV seriál)
Childhood Memories (S03E07)
He Said/She Said (S03E06)
2000 Sheena (TV seriál)
1998 V.I.P. (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)

Dokumentární

1992 HBO First Look (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2005 Útěk z vězení (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2003 Odložené případy (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace