Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Agent FBI Jake Malloy (Sylvester Stallone) se stane svědkem brutálního zločinu, který ho psychicky srazí až na dno. Z Malloye se stává alkoholik. Aby se zotavil, nastoupí léčbu na rehabilitační klinice pro policisty. Místo, které mu má být útočištěm, se ale brzy promění v děsivé vězení. Když sněhová bouře odřízne kliniku od okolního světa, zemře tu za podivných okolností několik pacientů. Je zřejmé, že uvnitř je vrah a že se teď kdokoli může stát příští obětí. (Magic Box)

(více)

Recenze (274)

Bauer 

všechny recenze uživatele

Ja toho Stallona stejně žeru. To je prostě sympaťák, který umí hrát!! Tento film sem chtěl vidět hodně dlouho, ale bohužel mi vždycky utekl. Tak teď jsem si na pracovní stůl položil poznámku, že se musím podívat, když šel v televizi. A byl to docela i zážitek!!! Těch prvních 20 minut bylo perfetkním thrillerem. Potom jsme se ocitli v té divné lečebně a trošku to ztratilo tempo. Ale posledních 30 minut byla docela povedená jízda, které nechybělo napetí. Hodně se mi líbilo, jak jsem po celou dobu filmu nevěděl kdo je vrah. A furt jsem si říkál, kdo by to z těch lidí v té léčebně mohl být. Na konec jsem byl překvapen. Škoda toho ztracejicího tempa v polovině filmu ale zase mi to vynahradilo herecké obsazení. V čele Sylvester Stallone, Kris Kristofferson, Robert Patrick a v neposlední řadě Tom Berenger. Také nebyla špatná hudba. Rozhodoval jsem se mezi 3* a 4*. Buď hodně silné 3* a nebo slabé 4*. Volím druhou variantu. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Musím tedy říct, že se určitě nejedná o zas takový průser, jak jsem očekával. Jistě, svým hereckým obsazením to patří bezesporu mezi ta největší béčka ze začátku tisíciletí, ale Stallone to dokázal z pozice hlavního hrdiny utáhnout ještě vskutku obstojně. Příběhově mě velice bavila úvodní pasáž ještě mimo areál léčebny, už tam mě pár scénáristických rozhodnutí mile překvapilo. Poté se rozjede docela šablonovitá podívaná se všemi neduhy, zvraty člověk dokáže odhadnout již několik minut předem. A když to nevyjde, tak je to hlavně zapříčiněno faktem, že tu zápletku ke konci autoři zamotali neskutečně šíleným způsobem. Z vedlejších postav mě bavil Robert Patrick s pěkně prořízlou hubou, jeho hlášky neměly chybu. Jinak závěr standardní, tam si s tím mohli vyhrát lépe. Ale na výplň prázdného odpoledne fajn volba, která dozajisté neurazí. Za mě 6/10 ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Podľa názvu a plagátu som čakal nejaké reinkarnované sci-fi béčko, no s tým, čo som nakoniec dostal som bol nadmieru spokojný. Jednoduchý béčkový thriller so sériovým vrahom, zaťažený nulovým výsledkom pri pokuse o drámu, avšak skvelo odľahčený s horrorovou líniou, ktorá skvelo podporila thrillerovú účasť napätia. Sly sa predviedol a miestami aj niečo zahral, logika nebola miestami vôbec, ale záverečné minúty som sa skvele bavil. 70%. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Sylvester Stallone se rozhodl užít si taky trochu charakterního herectví, a přesto, že se mu na tomto poli ani trochu nedaří, šel do toho. Pro spolupráci si vybral hororového specialistu Jima Gillespieho. Z jejich spolupráce vzešel průměrný thriller s hororovou atmosférou, a místy s celkem ucházející invencí, ale časem se z této hry vyloupne jen další unylá vyvražďovačka, kterou ve svém starším hororu "Tajemství loňského léta" zvládal Gillespie mnohem lépe. Přemíra hvězd nižší svítivosti není vůbec k zahození, ale o nějakém zásadním překvapení nemůže být řeč. ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Ze začátku interesting, potom už jen God blessing. První půlhoďku poměrně slušnej tah na branku, ale pak se to zvrtlo do průměrného akčňáku :( bohužel. Sly byl docela cool, ale taky jsem uvítal roli Roberta Patricka, jako ,, vysloveného parchanta". Ale tím to také tak nějak vše pohaslo. A dále už se odvíjí jen vcelku nudná podívaná.. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (5)

  • Film byl dotočen již v roce 1999. (Chatterer)
  • Ve scéně, kdy si Jake (Sylvester Stallone) řeže žíly na levé ruce, tak když ho kolega veze do detoxikačního centra, má (v autě) zavázanou ruku pravou. (Kytkajitka)
  • Film sa mal pôvodne volať Eye See You, neskôr bol však premenovaný na D-TOX, čo je skratka pre detoxikačné zariadenie. (Paldiny)

Reklama

Reklama