Reklama

Reklama

Nikdo nevyvázne živý

  • Velká Británie No One Gets Out Alive (více)
všechny plakáty
Trailer 1

VOD (1)

Zoufalá Mexičanka bez dokladů se nastěhuje do zchátralého penzionu v Clevelandu. Jenže to, co tam zaslechne a uvidí, ji rozhodně neuklidní. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (125)

petikacka 

všechny recenze uživatele

Jejda...to se nepovedlo. Zřejmě to měla být alegorie na ubohé latinos co neustále prchají do severikános a tam jim pořád ubližujú. Nejenom, že jim vykrádajú jejich kulturu, teď jim ještě kradnú jejich životy a připravujú je o prácu. A to celé zabalujú do hnusného baráku pro zoufalce, kde se dějú různé bubuhrátky. Celé je to úplně blbé a konec je úplně nejblbější. Za mě 25% ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Slušný gradujúci hororík, ktorý šetrenie v rozpočte umne skrýva za iné devízy. Chcelo by to ešte nejaké to vysvetlenie k hlavnému "strašiakovi" a bolo by to fajn. Technicky zvládnuté fajn, kamerovo aj zvukovo rovnako. Mohlo to byť o triedu lepšie, nebyť to také krátke a mať to nejaké to vysvetlenie naviac, tak by som šiel aj vyššie. A samozrejme nejaké tie "mordy", keďže s tými sa čakalo až do konca. ()

Reklama

borec999 

všechny recenze uživatele

Nanajvýš priemerný horor, ktorý sa v prvej polovici tvári ako ducharina, no v polovici druhej sa zmení na sci fi monster horor. Film vyslovene nenudí, na druhú stranu atmosféra nie je tak silná aby som hovoril o vyslovenej kvalite alebo nadpriemernom zážitku. Jediné čo bolo nadpriemerné bola SPOILER postava ústredného monštra, ktorá sa mi vizuálne veľmi páčila cca podobne ako prezývka Aztécka vaginálna hrdložerka ktorú jej uštedril jeden užívateľ v komentári :) KONIEC SPOLIERU. Nič čo by som musel vidieť, ale na 1 pozretie to ešte ako tak ušlo. Slabšie 3* a 50% ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Režisér se z filmu snažil vyrazit, co se dalo. Sympatická mexická imigrantka se dozvídá drastickou pravdu o levné ubytovně, výhradně určené ženské klientele. Šéfují v ní dva bratři, krajně podezřelí z nekalostí. A když se začnou pohřešovat ubytované nájemnice, je nasnadě, že se zde dějí nepravosti, které má na svědomí  cosi nadpřirozeného. Netflix dal prostor režisérovi Santiago Menghinimu, co se ještě nestačil realizovat ve filmu. A ten ukoval plíživý děs v zaplivaných zdech, kde by se člověk štítil opřít, natož aby v nich přebýval a ještě za to platil. Do titulní role si vybral exotickou Cristinu Rodlo, která je více známá seriálovým divákům, nicméně je ve svém herectví spolehlivá. Film moc velkým spádem neoplývá. Povětšinou je divák (zpočátku) svědkem různých (nejasných) nadpřirozených výjevů a úkazů, nějaká ta duchařská upomínka je namístě. Hlavní hrdinka se přetahuje se správcem ubytovny o vrácení finanční kauce, ten stále hledá výmluvy, do toho její sociální situace není růžová, doklady nemá v pořádku a její ochotná kamarádka, která jí dokumenty totožnosti falšuje, nevysvětlitelně zmizí. A jaksi jsem si nevšiml, že by tvůrci podali vysvětlení o jejím zmizení. Posléze film nabere hororovou auru, atmosféra začne houstnout s příchodem porce gore. Marc Menchaca s Davidem Figliolim tvoří zlověstné duo. Vše je temně posazeno, scéna postrádá větší nasvícení a závěr je věren všem správným tradicím potenciálních pokračování. A technická stránka rozhodně film nepoložila. I přes převažující pozitiva se najdou rezervy - monstrum si s příchodem na scénu dává načas a nezlobil bych se, kdyby se zdrželo i více a déle, film byl trochu moc exponovaně tmavý a příště by to chtělo i přidat na tempu. Nicméně, Menghini se i nadále může angažovat v hororovém působišti, Svůj hororový cíl splnil se svým štábem vcelku optimálně. 8/10 ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

[40%] Podobnou tématiku mám vcelku rád, i když se podobných filmů točí až moc, zejména těhle nízkorozpočtových. Hlavní hrdinka je docela sympatická, zbytek herců nic moc … Příběh též moc nezaujme. 1/3 nudná, 2/3 trochu lepší, navnadí a finále je už dost nápadité, furt se tu něco děje, jenže já na to koukal jak na prázdnou skořápku, nebavilo mě to a i ten démon, nebo co to bylo za píčuse, mě neoslovil. ;) Není to úplný brak, ale ani nic co by bylo na jednohubku solidní. Ztráta času … ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Bukurešti (Rumunsko), Clevelandu (Ohio, USA) a Londýně (Anglie). (SONY_)

Reklama

Reklama