Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Velkolepý souboj mezi starými nepřáteli má pro město Zaun osudové následky. Jayce a Viktor vsadí na svůj výzkum úplně všechno. (Netflix)

Recenze (32)

Dejvecd 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Troj-epizódová expozícia? Why not? Arcane bol jedným z mojich najočakávanejších seriálov, nie preto že by som hrával LoL-ko, ale preto že si myslím, že videoherné adaptácie majú obrovský potenciál ukázať fantastické a neprebádané svety. To Arcane zatiaľ splňuje. Úžasná animácia, skvelá hudba, epická krajina, ale hlavne úžasné postavy o ktoré je tu fakt skvelo postarané a ja sa už neviem dočkať, čo sa s nimi stane ďalej. Seriál teda útočí hlavne na emócie a to sa mu darí, nejde len o smútok, ale aj radosť, keď postavy objavujú nové zázraky a proste... mňa si to fakt dostalo. Zatiaľ 9/10 úplný úvod sa mi zdal trochu pomalší. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Zatiaľ čo v hornom meste sa Jayce snaží presvedčiť ľudí o kladoch mágie. V Undercity sa začína boj na život a na smrť medzi dávnymi nepriateľmi a zasiahne aj osudy dvoch milujúcich sestier. Prevedenie: Ako som v minulosti spomínal že mi chýba trocha akcie, tak tu je jej dosť aj na dve časti. Tá interakcia medzi Powder a Vi je úžasná a posúva rázom seriál do úplne inej roviny. Príbeh na povrchu je zatiaľ dosť nuda ale pevne verím, že sa to v ďalších častiach zmení. 95% ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hru neznám, ale jsem ohromen, jak rychle se tvůrcům podařilo vykreslit velmi zajímavý svět a kolik se toho událo během pouhých tří epizod. Všechny postavy "žijí" a přestože v principu nejde o nijak zvlášť originální zápletku, parádně to šlape, vztahy jsou pěkně načrtnuty a tvůrci jsou schopni překvapit. Animace je neotřelá a soundtrack podle mého gusta. Pokud si takovou kvalitu udrží seriál až do konce, bezpochyby to bude velmi výjimečný počin. Kam se hrabou leckteré hrané seriály. ()

SyL3r 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fuu .. WAU .. 100% ... Aj predchádzajúce časti boli skvelé, nemám im absolútne čo vytknúť, ale táto časť je proste paráda . Asi to nejlepšie čo som tento rok zatiaľ videl. Ak si seriál udrží tempo tak to bude určite seriál tohoto roka s prehľadom. Skvele som sa bavil, krásna animácia a ten koniec bol proste ... WAU ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hrou jsem nepolíbený, ale tohle je naprostá špička seriálového světa! Alespoň toho animovaného a to ne jen z hlediska animace, ale i příběhu, hereckého projevu a celkového pojetí... dospělé, brutální, krvavé, temné, emotivní. Tohle posouvá hranice a jde to mnohem dál, než cokoliv, co jsem za par poslednich let viděl. A vubec, je to proste hrozný mazec! ()

Zajímavosti (3)

  • Během Powdeřina hysterického záchvatu je záběr na kufřík s jejími hračkami. Kromě hraček se zde nachází i obrázek s křídly, které odkazují na legendární Star Guardian Jinx Skin, který ve hře vyšel v roce 2016. (Luicy)

Reklama

Reklama