Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vyšetřovatel Emil musí změnit zařazení, z analytika je z něj plnohodnotný člen Jednotky Sekce organizovaného zločinu, i když na to fyzicky zatím nemá. A to není jeho největší problém. Neustále se mu totiž zjevuje duch mafiána Darka Besarabiče a Emil si není jistý, jestli se nezbláznil. (TV Prima)

Recenze (16)

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

POZOR, TROCHU SPOJLER: Takže, za protřelými mafiány přijde týpek, že pro ně něco má. Stejný týpek pak jde za holkou, kterou mafiáni vydírají a sledují. Zároveň mafiáni vědí, že je sledují fízlové. Týpek přijde znovu za protřelými mafiány, ti na něj zatlačí a on jim řekne, že se s tou holkou potkal úplně náhodou, když jí pomohl s nákupem. Mafiáni uvěří jeho velmi důvěryhodným slovům, pustí ho a udělají s ním kšeft. Pak je týpek úplně náhodou vyhledá na místě, kde si oni vyzvedávají prachy (tou dobou už jednoho z nich krátce předtím skřípla policie). A oni jsou tak tupí, že s ním pod dozorem policie udělají další kšeft. No, ale jinak mě to bavilo, to zase nemohu říci. ()

Chrysopras1 

všechny recenze uživatele

Docela nepochopitelně strukturovaný děj. Špatně se v něm orientuje. Vtípky s duchem jsou zajímavé, někdy i originální, avšak často i předvídatelné. Mafiánský duch je parádní herec a podává skvělý herecký výkon. ()

Rian_witcher 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trochu lepší než první díl. Naštěstí se přidal i humor, tak to bylo koukatelné. Bohužel chemie mezi Benonim a Dancingerovou je nulová a to seriál hrozně shazuje. Pedrag Bjelac se ale snaží, tak ještě na další díl kouknu a budu doufat. ()

Mistr119 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dobrý. :) Duch pomáhá s vyšetřováním případů svým myšlením z druhé strany, navíc na chvíli slyší, co oběti říkají. Jen jsem zvědav na vysvětlení, proč oběti vraždy mohly odejít pryč a náš mafián zůstává..? ()

tata22 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak myslel jsem si, že už česká kriminálka nemůže hlouběji klesnout ale zjevně jsem se mýlil. Už se ani nevyšetřuje, páč není třeba. Duch všechno ví a všechno vyšetřovateli řekne. Tak co by se někdo namáhal něco vyšetřovat. Myslím, že už z nás dělají úplné pitomce a ze zlosynů ještě větší.. Nevím kdo tenhle koncept vymyslel (pamatuji ještě na Randala s Hopkirkem ale to bylo úplně jiný kafe). První díl vypadal slibně ale tohle je myslím pro mne konečná. Bohužel ani herecky nic moc... ()

FonzyLojinek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Viděno v předpremiéře, fakt hustý. Děj se vyvíjí a je to celé vskutku napínavé. Skvělé herecké obsazení, prostředí a zápletka je pro mě vyhovující. Moc se tento styl seriálů líbí a zamlouvá. 99% ()

Filmyx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

uff, tak kriminální zápletka je tristní. Úplně pitomé a nelogické. Ale základní linie mě baví stále, z některých poznámek ducha směrem k Emilovi se můžu usmát, třeba balíček kapesníku:)) ()

Reklama

Reklama