Reklama

Reklama

Henry je předčasně vyspělý chlapec, který je poprvé zamilovaný. Jeho láska Christin je dcera policisty od sousedů, kterou otec tyranizuje. Henry se rozhodne Christin ochránit. Plán na záchranu si zaznamenává do svého zápisníku, který najde jeho matka a rozhodne se situaci řešit... (TV Nova)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (69)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Škoda druhej polovice, ktorá je vyslovene komplikovaná, inak dobrý film, ktorý mal na to byť lepší. Už keď si vybrali do druhej časti niečo tak zložitého, tak to mohlo byť aspoň prekvapivé. Lenže ono to ide okolo nejakého svetového nápadu chlapca zo záhrobia a skončí to jediným výstrelom. Celkovo správanie matky, ktorá sa riadi inštrukciami z druhého sveta, je absurdný. A ani neviem, kedy by stihol ten chlapec celý ten nápad pripraviť a nahrať. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Odmietnutie kritiky a obecenstva tohto filmu, ktorý by na prvý pohľad mal osloviť relatívne široké vrstvy, vrátane kritiky, súvisí zrejme s jeho absolútnym vytrhnutím z reality. Potešenie, alebo ak chcete, "previnelé potešenie" z filmu súvisí s neočakávaným vývojom, kedy sa dostávame k dôležitému zvratu v polovici a kedy sa komletne otáča jeho smerovanie. Bohužiaľ to nefunguje ani ako experiment, pretože tu nefunguje logika takto nastaveného fikčného sveta. Navyše tu máme výborné scény v kontraste s tými skutočne wtf, a to sa týka aj hereckých výkonov. Niekedy je Naomi výborná, inokedy musí pred kamerou hovoriť veľmi trápne vety a keď hrá videohry, je to skutočne smiešne. No a najhoršie na celej veci je to, že Henryho chcete od začiatku zabiť... Hviezda navyše za Naomi, každopádne. 50% ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Musel jsme počkat pár dní, abych zpětně zjistil, že se mi film vlastně líbil. Navzdory tomu, že byl úplně jiný než jsem čekal a než naznačovala jeho první zhruba půlhodina, navzdory tomu všemu, co se dělo v jeho druhé polovině... Ano, líbil se mi. Je to zvláštní podívaná, která si ale jde svou cestou a je jí úplně jedno, co to provede s divákem, a to oceňuji. A Colin Trevorrow nasbíral spoustu plusových bodů při finále, za které by se nestyděl ani Hitchcock. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $10miliónovTržby USA $4,504,974Tržby Celosvetovo $4,596,705▐ Ostal som milo prekvapený ako výborné dokáže v príbehu pracovať Colin Trevorrow s deťmi. Veľmi pôsobivo skonštruovaný príbeh, plný nečakaných zvratov, príbeh plný premenných. Ja som si teda pošmáknul, mňa to bralo. /80%/ ()

choze 

všechny recenze uživatele

Začíná to jako dětský Equalizer, ale v polovině se to nečekaně zlomí. Hodně slzopudný a přitažený za vlasy, ale taky milý, napínavý, překvapující a prvoplánová očekávání neuspokojující film. Námět zajímavý, se scénářem už je to horší (chtělo by to víc prostoru pro záporáka, taky jsem čekal, že Henryho plán bude rafinovanější), ale vyústění nese jasné poselství, a Jaeden Martell jako Henry a Naomi Watts jako jeho matka výborní. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (2)

  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (griph)
  • Film sa natáčal v New Yorku a Nyacku (New York, USA) a bol natočený za 36 dní. (Arsenal83)

Související novinky

Třetí Jurský svět má název, kdo se vrátí?

Třetí Jurský svět má název, kdo se vrátí?

26.02.2020

Třetí Jurský svět vrací na režijní křeslo režiséra Colina Trevorrowa, který před pár lety nechvalně odešel od devátých Star Wars (jeho scénář k devítce přitom koluje poslední týdny na internetu a… (více)

Deváté Star Wars přišly o režiséra

Deváté Star Wars přišly o režiséra

06.09.2017

Lucasfilm začíná mít u Star Wars podobné zákulisní problémy jako studio Warner Bros. u comicsovek od DC. Epizody VII a VIII sice žádné problémy nezasáhly, spin-off Rogue One se ale dočkal velkých… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno