Reklama

Reklama

Hádkovi

  • angličtina Hádek Family (festivalový název) (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Když se sejde rodina, je to vždy radost. Dva bratři se svými ženami se potkávají v bytě svého dědy, který je v nemocnici a už to s ním vůbec nevypadá dobře. Bráchové jsou každý úplně jiný, ale mají se svým způsobem rádi, zato jejich manželky se nemohou vystát a vzájemné pomlouvání je pro ně nezbytnou součástí života. Ve vzduchu visí dědictví po dědečkovi, ale na schůzku dorazí i otec obou bratrů s důležitou novinkou. Dědeček chce s nimi se všemi jet k moři, aby ho jednou v životě viděl. Mají se tedy o čem bavit, ale naráží na jeden problém. Nikdy se neshodnou a pokaždé skončí tím, že se pohádají. Jmenují se Hádkovi. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (203)

Kothy 

všechny recenze uživatele

Hodně jsem váhal mezi 3 a 4*. Je to taková odpočinková komedie ve stylu Vlastníků, ale ne tak dobrá. Celé to stojí na konfliktu dvou párů ohledně dědictví bytu. Vzájemné osočování a nevraživost nebere konce. Možná to tak je i v životě. Je tam pár vtipných momentů a herci jsou docela dobří. Jindy je to zas trochu za hranou. Určitě volbou tohoto filmu nic nezkazíte. "Že vám není hovno!" ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Tak trochu schizofrenní záležitost. Vůbec nevím, jestli jsem právě měl tu čest se zdařilou sociální satirou, a nebo lacině ukřičenou komedií na jedno použití. Bohužel se spíš, než k dalším Vlastníkům (r. 2019), musím přiklonit k normalizačnímu Zítra to roztočíme, drahoušku! (r. 1976). Co jsem si však stoprocentně jistý, že mi klasicky nesedl Jakub Prachař (u mne naprosto běžná věc) a vlastně ani jeho filmová polovička, které si roly napsala na své na svůj věk udržované tělo. Čecháčkovské figurky přetahující se o majetek stále ještě nezemřelého příbuzného….asi všichni víme své. Největší škodou je, že rodinné soupeření je po celou stopáž filmu stereotypní a samotný děj se nikam neposouvá a ani nijak negraduje. Škoda, protože do čtyř stěn uvězněné „čekání na Evu“ není úplně hloupé, jenom není dotažené do maxima. ()

Reklama

playboxguest 

všechny recenze uživatele

A přesně proto se celý život vyhýbám rodinným sešlostem... Film, kde každá postava perfektně připomene někoho, koho osobně, nebo alespoň od vidění, znáte. Hlášky pobaví, hlavně s přibývajícími promilemi hlavních postav, ale ty ksichty, ty jsou čecháčkovsky naprosto přesný. Herecky tak super, že ani slabší místa nejsou úplně o ničem. ()

Hennes 

všechny recenze uživatele

To si človèk občas zapne televizi, přepne na českou komedii, nic velkého neočekává a ono ejhle objeví se film, který nenudí, tempo se naopak stupňuje a všichni protagonisté přinesou něco originálního. Tento film je opravdu herecky i scénáristicky povedený. Nenudil jsem se, pobavil jsem se, neváhám dát čtyři hvězdy. ()

Razzor_82 

všechny recenze uživatele

"Vy jste hyeny, že vám není hovno!" Pro mě nečekaně kvalitní dramedy ze života jedné chamtivé rodiny. Porcování majetku ještě po nemrtvém dědečkovi. Trefné hádky u kterých jsem se dobře bavil. Kupodivu mě nevadilo ani herecké obsazení protože tady moc nepřehrávali. Hynek Čermák tradičně nejlepší výkon. No a vystouplé bradavky Sandry Novákové jsou třešničkou na dortu. 6/10 ()

Galerie (27)

Zajímavosti (4)

  • „Příběh o rozhádané rodině může znít jako horor, my jsme ale hledali tu směšnou stránku hádajících a náramně jsme se u toho bavili. Natáčení jsme si strašně užili. Každý se někdy pohádal, takže jsme všichni mohli těžit z vlastních zážitků. Herci byli skvělí a práce s nimi byla fantastická. Všichni se do svých postav ponořili a díky tomu ten film vychází tak dobře, jak jsme si ho se Sandrou vysnili,“ uvedl Vojtěch Moravec. (SONY_)
  • Natáčanie filmu prebiehalo v Prahe. (dyfur)
  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna scéna. (griph)

Reklama

Reklama