Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Iveta se konečně stává matkou. Její čas s malým Arturem je vykoupen kariérní pauzou, na které se dohodla s Ladislavem. Ivetě se ovšem brzy začíná stýskat po koncertech i divácích. Zjišťuje, že věhlasný skladatel Karel Svoboda shání novou zpěvačku do muzikálu Dracula. Iveta ví, že by ji ta příležitost mohla vrátit na výsluní. Jenže Ladislav je kategoricky proti... (Voyo)

(více)

Recenze (16)

kingik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po předchozí vyhrocené epizodě, kdy se zpěvačka stala obětí únosu, se Iveta nyní věnuje mateřským povinnostem. Přerušuje po narození syna Artura svoji kariéru, je ale otázkou, zda je v rodinném kruhu a v moci Ládi Štaidla skutečně šťastná. Stále je to extra barevně saturované i potřebně pohyblivé. A má to dokonce říz, když se zpěvačka neustále střetává s panovačným manželem. Anna Fialová dostala za úkol přezpívat písně po Bartošové, nemá její rozsah, barvu hlasu a její zpěv je amatérského rázu. Jenže má to ohromné plus, když je to živočišná žena a navíc se nasouká do latexového oblečku. Tvůrci vidí Karla Svobodu (Saša Rašilov) coby muže, který je schopen natřít oprýskaný plot. Nedovedu si ho představit se štětcem a s plechovkou barvy v ruce. Když se Štaidl dozví, že se Iveta za jeho zády domluvila s jeho nejlepším kamarádem na účinkování v muzikálu Dracula, tak jde vchodovou branku zatlouct prkny. Přes určitou nepochopitelnost a nedotaženost různých scén se jedná o kvalitně vyobrazený úsek ze soukromí populární zpěvačky. Chvilka s rodiči, kdy je maminka hodná (Alena Mihulová), a otec (Miroslav Hanuš) věčně rýpavý, je snesitelná. Štaidl je při tomto rodinném setkání vyobrazen coby vzdělanec, který neváhá nekompromisně utnout alkoholické choutky svého tchána. Iveta je pořád ta samá naivní žena, co se touží vymanit z vlivu jejího chotě. Velký posun v jejím charakteru není příliš patrný. Naprosto kalamitní je její setkání s dvojicí nekritických obdivovatelů, kdy je mužem od rodiny (Daniel Kadlec) adorována už od dob základní vojenské služby. Globálně se jedná o důstojné zakončení série 2. V mnohém ne tak docela pravděpodobné a v určitém měřítku umně zkonstruované. 7/10 ()

Autogram 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečne dieťa, ktoré, ako vieme, Ivetu nesrovnalo, ale hlavne môj obľúbený Dracula a aspoň jedna pesnička z neho za do seriálu dostala. Je to vlastne jediná vec, kde som Ivetu videl naživo, muzikál bol pre mňa životný zážitok, a tak som sa vedel vcítiť aj do toho fanúšikovského páru, ktorých príbeh sa konečne s Ivetou spojil. V komentároch tu nerozumiem porovnávania spevu Fialovej s Bartošovou. Zhostila sa toho dobre, a keby Fialová spievala ako Iveta, tak by predsa nebola seriálová herečka, ale slávna speváčka. –––– Myslet si to můžeš, ale Karel by tě nikdy neobsadil. Jsme kamarádi, tohle by mi nikdy neudělal. –––– Nakonec nás mají za zboží. Laciné. Já vím své... ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně díl, kvůli kterému jsem se na tento seriál díval. Iveta přivede na svět syna Artura, žije v jedné domácnosti se Štaidlem, jejich vzájemný vztah jim občas svědčí, občas jsou oba na blázinec, do toho přichází Karel Svoboda s návrhem účinkovat v muzikálu Drákula a ještě větší spory jsou na světě. Na konci Iveta odchází i se synem od Štaidla. Autorům se podařilo zachytit Ivetiny osobní problémy, ukázali Štaidlovu osobnost a Ivetinu naivitu. Prostě tohle bylo konečně fakt dobré. ()

JosefTomas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z Ondřeje, jako Štaidla, mi snad začne mžít i do vlasů, jak se toho Ládi ďábelsky ujal a to samé, jen teda v umírněnější verzi, lze říct o Rašilovi, který zase naopak vystihnul ten Svobodův přesný freestyle. Jen ta Fialová, já vám nevím, mi ne a ne do té Ivety zapadnout. Možná za to může ten zpěv, kde bych každým dílem víc a víc uvítal raději playback, kdo ví, ale jak mi jiní s rolí splinuli v jedno, tady stále nemůžu hlavní postavě uvěřit. Ale těším se na nášup, to je jasný, kamera mi navíc svým tvrdým světlem evokuje všechno možné, jen ne českou produkci (a to je dobře), hudba (opět Brzobohatý) je taky boží a pokud člověk přeci jen přistoupí na tu telenovelovskou stylizaci příběhu, herectví a vizuálu, tak je vlastně doma. Jen já osobně bych tlačil víc na pilu a díly bych se nebál o dalších pár minut prodloužit. ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nikoliv Anička Fialová, ale Ondra Brzobohatý a Miroslav Hanuš si tuto epizodu ukradli svými hereckými schopnostmi pro sebe. Zde těmto 2 pánům musím smeknout klobouk. Na Ivetu se dobře dívá, ale tato epizoda byla hlavně o nich dvou. Je zde ale vidět značné zlepšení oproti těm dvoum nudám před touto epizodou. ()

Galerie (58)

Reklama

Reklama