Reklama

Reklama

Hotel Continental

(seriál)
  • USA The Continental: From the World of John Wick (více)
Trailer 1

Epizody(3)

Seriál Hotel Continental osvětluje krvavou historii pověstného hotelu pro zločince ze světa Johna Wicka. Winston Scott v New Yorku 70. let skládá tým a hodlá se postavit obrovskému spiknutí, které svým útokem na Continental dal do pohybu jeho bratr. Brutální akční drama zobrazuje střet příbuzenské lásky, osudu a touhy po pomstě. (Prime Video)

(více)

Recenze uživatele kenkaku k tomuto seriálu (3)

Bratři ve zbrani (2023) (E01) 

Máme rok 1973 (plus-mínus) tedy řekněme 40 let před prvním Wickem. Johnovi je teda 10 a…nepotkáme ho. Potkáme ale jeho auto (ano… “toho” Mustanga), espézetku XAB 235 neokecáš :). A původní majitel byl Charlie!? No mrkev v zimě... Každopádně, pak je tu samozřejmě Winston za mlada, dokonce i jeho budoucí manager. Tedy postavy řekněme očekávané. Pak pár překvapeni. Mel Gibson (potěšilo) v roli Winstonova předchůdce, nějaký ten sex bez podprsenky (takže mluvíme sprostě a jsme hambatý) a asi největší (v tom špatném) akce je natočená dost uboze. Myšleno v kontextu a standardu Johna Wicka. Hodně slabý odvárek. Také díky stopáži jako solidní osmdesátkový film je děj celkem “řídký”. Prostě místo toho aby to byla taková trilogie co nabídne 3 nadupané filmy, se plýtvá stopáží a představení hromady multi-kulti postav a děj se (opakuji na Wick standard) vleče. ()

Oddanost pánu (2023) (E02) 

Je fajn se podívat na známá místa (a poznat třeba předchůdce The Bowery Kinga). Co už fajn není (vůbec) je ještě větší zpomalení. Akce prakticky žádná, děj se ředí mezi vedlejší postavy (a nafukuje stopáž o zbytečné vsuvky). Osobně mi dost hnula žučí evidentně povinně tabulková “homo-vibe” scéna na střeše hotelu. Naprostá zbytečnost. Co jsem také nepochopil je přítomnost 1974 Ford Gran Torino Starskyho a Hutche. Za celkem promarněnou příležitost beru i nevyužití postavy syna pilota helikoptéry (pod podlahou karavanu). Mohl to být klidně malý John Wick a vysvětlení jak k autu  přišel :). ()

Divadlo bolesti (2023) (E03) 

Epizoda si vybrala akce za předchozí epizodu a idiocie scénáře za celý seriál. Nebylo náhodou hlavním cílem (seriálu) získat lis? Tak co ten mamlas blbne? Samozřejmě nejen on… veškeré hovadiny se dějí jen proto, aby se později mohl někdo efektně porvat (nebo postřílet). Mimochodem… trestuhodně promarněný potenciál s posledním záběrem. Tam měl být Ian McShane. ()

Související novinky

Keanu Reeves si přál ve Wickovi definitivní smrt

Keanu Reeves si přál ve Wickovi definitivní smrt

19.09.2023

Jak poznáte, že už má herec nějaké role plné zuby? Tak třeba tak, že při natáčení na kolenou prosí režiséra, aby ho zabil. Tedy alespoň ve filmu. Přesně to byl údajně případ Keanu Reevese (Matrix,… (více)

Čtvrtý John Wick se dočká režisérské verze

Čtvrtý John Wick se dočká režisérské verze

21.06.2023

Nejnovější díl akční série John Wick v kinech po své spanilé jízdě vydělal úctyhodných 427 milionů dolarů a minulý týden tak konečně zamířil na placené VOD služby a už brzy dorazí ve většině zemí i… (více)

Pátý John Wick je v přípravě

Pátý John Wick je v přípravě

26.05.2023

Šéf studia Lionsgate Joe Drake potvrdil, že první debaty ohledně pátého Johna Wicka již proběhly a snímek tak v budoucnu nejspíš opravdu vznikne. Víceméně tak ujistil především akcionáře, kteří by… (více)

John Wick je miliardář

John Wick je miliardář

22.05.2023

Ačkoliv to tak po kvalitním, ale relativně nenápadném prvním filmu v roce 2014 nemuselo vypadat, ze série o nájemném vrahovi Johnu Wickovi se stal globální hit. Překvapivě se díl od dílu zlepšovala… (více)

Reklama

Reklama