Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý ruský generál Benin touží po tom vzkřísit bývalý Sovětský svaz. Spojí se s německým vědcem Leitzigem, který zkonstruuje dvě atomové bomby. Benin je naloží do amerických vlaků mířících do Iráku. Jediný, kdo může zabránit jeho šílenému plánu je Malcolm Philpott, člen mezinárodní organizace proti kriminalitě... (oficiální text distributora)

Recenze (43)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Na TV pomery to nevyzerá zle. Dočkáme sa slušnej porcie prestreliek pri snahe budúceho Bonda dostať sa do uneseného vlaku. Nejaké to cool blbnutie na vrtuľníku a aj pôsobivý výbuch sa tu nájde. Ale zápletka ma vôbec nebavila a ani postavy ma nezaujali a bolo mi jedno jak sa to skončí. No a akčných scén tu nie je toľko, aby to nenudilo. Raz sa to ale dá vydržať. 4/10. ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Nebyť na televízny film neskutočne našlapaného obsadenia, tento film by som obišiel širokým oblúkom. Zápletka je čisté béčko, väčšina dialógov dokonca céčko a hudobný doprovod je snáď déčko, ak je to vôbec možné. Ale celé ma to tak nejak bavilo sledovať a vôbec ma to neurážalo prehnanou scenáristickou demenciou. Skrátka som sa nenudil a bolo zaujímavé pozerať sa na budúceho Jamesa Bonda ako sa snaží zastaviť vlak prevážajúci jadrovú bombu z Nemecka do Iraku. 4+/10 ()

Reklama

Haymar 

všechny recenze uživatele

I někdejší Pan Protřepat/Nemíchat nějak začínal (pomineme-li Remington Steel) a že to byly začátky vskutku velmi, velmi béčkoidní! Překvapivě vysoká koncentrace herců (vyjma mužatky Paulové), nepřekvapivě těžce profláklá zápletka a dementní příběh" (i na "B-Tv produkci")... ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Není to nic převratnýho. To levnější televizní zpracování v koprodukci s Jadran film tomu na výpravnosti nepřidá, ale Pierce byl sympaťák už před Bondem a tohle postupné dobývání uneseného vlaku rozhodně nijak neurazí. Především pokud jste fanoušky železnice jako já, tak si nějakou tu hvězdici přičtěte.55% ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Slušně obsazená nuda, ve které mladší verze agenta 007 (toho slaďouše z devadesátých let) pod vedením profesora X (toho staršího, plešatého, pojízdného) zastavují rozjetý vlak obohacený nějakým tím plutoniem, uranem, prostě jaderným bordelem, hrozícím udělat BUM!... už zase. Podané to bylo tak poutavým způsobem, až jsem samým napětím usnula. Jedna hvězdička za obsazení, druhá -velmi pochybná- za úsměvně kiksy v matrixu (včetně třeskutě dementních dialogů). 31% ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se od 4. května do 15. července 1992 v Chorvatsku a Slovinsku. (GASTON73)

Reklama

Reklama