Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Johnny Bolt se s týmem pochybných superpadouchů chystá na svůj poslední džob – chce okrást krutého zločineckého bosse, který má zvláštní schopnosti. To nemůže nevyjít. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (8)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Slabšie tri hviezdy. Toto mali natočiť v hranej podobe a potom tretia séria by bola stretom dobrých a zlých vo väčšom, napriek tomu, že aj tu sa mihli. To spracovanie nebolo najlepšie a to, že úplne uťali akúkoľvek možnosť pokračovania Jupiter´s Legacy, tak tým ma totálne nasrali. Charakter Gladiatora a Praetoriana bol skvele spracovaný, ale fakt by si želal reálne filmové spracovanie ála The Boys. ()

moviefreak 

všechny recenze uživatele

Tak strašne moc zaujímavý svet, až ma začína mrzieť to fiasko s hraným Jupiterom. Rád by som aby Netflix v tomto svete pokračoval, a všetky zlolotri ako aj klaďasi dostali ešte jednu, a kľudne animovanú šancu. ()

Reklama

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Druhý Netflix seriál s předlohou od Marka Millara, dokonce ze stejného světa jako Jupiter’s Legacy (objeví se tu některé z hlavních postav včetně Utopiana) a opět to tak nějak není ono. Sice se tu s tím zase nikdo moc nemazlí a místy je to sympaticky drsné a syrové, ale po stránce příběhové mi to přijde obdobně fádní a občas i trochu zmatené a pitomé, kdy většina překvapení příliš nepřekvapuje, emoce na mě nijak extra silně nepůsobí a hlavním postavám jsem začal fandit asi až na začátku posledního heistu, který ale nepůsobil ani z poloviny tak zajímavě a promyšleně, jak jsem na finále očekával, nebo si přál. Občas mi v uších i trošku drhly některé dialogy a scény, které měly působit silně, ale mě přišli v ten moment divné. Původně jsem chtěl vidět něco jako Dannyho Superparťáky a posledních pár dílů mi to i trochu splnilo a vlastně se mi asi i líbilo to celkové budování vztahů a snaha o vykreslení zdejšího prostředí lidí s nadlidskými schopnostmi z odvrácené strany. I k některým charakterům (především asi k hlavní dvojici a Carminovi) jsem si postupně trochu vybudoval vztah, a dokonce i ta romantika tu na mě sem tam jakž takž fungovala… Ale zásadní otázky k nějakému výslednému zhodnocení tu pro mě jsou – Viděl jsem vlastně něco, co mě zasáhlo, co ve mně zůstane, na co si i za měsíc vzpomenu? Byl to seriál, který by ve mně vyvolal touhu vědět o tomhle světě a jeho postavách ještě něco víc? Mám chuť se na to podívat v brzké době znovu? Na většinu otázek si odpovídám „spíš NE“, takže i přes některé nesporné klady si ode mě Supergrázlové víc jak průměrných 5,5/10 neodnesou. ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Původně sem chtěl dát tři a to hlavně kvůli Kenjirovi, ale ty dvě dávám, protože seriál vlastně nemá nic velkého. Akce neni žádné terno, loupeže sou až moc jednoduchý a záporáci, si tak nějak nechávají srát na hlavu. A přestože Kenjiro je super, tak jeho postava je ztělesněním nepoučitelného blba, který všechno posere a přesto dostává další šance, aby pak dostal další šanci. Seriál sice má pár fajn momentů, jako je záchrana TK a ta rivalita mezi Gladiátorem a Praetorianem, mohla být docela dobře využita, ale v tomhle směru tvůrci promrhali šanci, na slušnou příběhovou linku. A navíc hlavní banda superpadouchů, má do padouchů daleko, sou vícemě neškodní a spíše takový laciní, schopnosti mají docela vpohodě, ale titul padouši si rozhodně nezaslouží. ()

Updated_Cake odpad!

všechny recenze uživatele

Musím se přiznat, že se mi dlouho nestalo, že by na mě něco udělalo tak špatný dojem, že bych to musel dropnout po prvních epizodách, i tak se ale stalo. Pravděpodobně to je jen můj osobní konflikt, těžko říct, každopádně anime mě absolutně neoslovilo. Prapodivná animace a styl, který je říznutý jakoby americkým stylem, mě absolutně neoslovily a spíše byly prvním velkým důvodem, proč to dál nesledovat. Dalším byl neskutečně nudný a generický začátek, který by si vycucal z prstu dnes už prakticky kdokoliv. A v neposlední řadě to byly dialogy, které se mi zdály neskutečně prázdné a nezajímavé. Když to sečtu, tak mě to unudilo málem k smrti. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama